Poison After Bite

Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
Dark lips club

Szomb. Márc. 03, 2018 11:47 am

Társalgó

Szomb. Márc. 03, 2018 11:40 am

Silhouette FRPG

Pént. Márc. 02, 2018 11:00 pm

Starbucks

Csüt. Márc. 01, 2018 10:06 pm

Boxok

Szer. Feb. 28, 2018 10:24 pm

Cukrászda

Szer. Feb. 28, 2018 9:55 pm

Könyvtár

Szer. Feb. 28, 2018 8:06 pm

Udvar

Kedd Feb. 27, 2018 6:55 am

Konyha és étkező

írta: Poisoner
Hétf. Feb. 26, 2018 11:21 pm

Hálószoba

írta: Poisoner
Hétf. Feb. 26, 2018 11:20 pm

Nappali

írta: Poisoner
Hétf. Feb. 26, 2018 11:20 pm

Avatar- és névfoglaló

írta: Garyl Nozver
Szomb. Feb. 24, 2018 2:32 pm

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (16 fő) Szomb. Okt. 14, 2017 9:24 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Starbucks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Starbucks   Csüt. Márc. 01, 2018 10:06 pm

Felpillantott a telefonjából, amint kimondtam a nevét, és mikor felém fordult, már biztos voltam benne, ő az. Caleb. Életem egyik leges-legmerészebb húzásának másik szereplője... Egy ex-tanítványom, és... tulajdonképpen a szeretőm is volt... igen, bár semmi "jóvátehetetlent" nem tettünk, annyi eszem volt, nem akartam börtönbe menni, de... mit szépítsem, így is hagytam, hogy elcsavarja a fejemet ez a fiú... vagyis, azóta már férfi. Felnőtt, mióta nem láttam. Azóta, hogy kirúgták az iskolából a stiklijei miatt, és már nem tudtam megvédeni, azóta, hogy eltűnt szó nélkül az életemből. Igen, azóta felnőtt.
Megfordult akkoriban a fejemben, hogy talán engem hibáztatott, amiért kirúgták, pedig Isten látja lelkemet, nem volt benne szerepem, mármint, azon kívül nem, hogy próbáltam megakadályozni. De nem volt már mit tenni. Többször is bevetettem minden erőm és hatalmam hogy megvédjem a kicsapatástól, a megrovástól, de a végén már nem tudtam kimosni a bajból, nem hagyták... Viszont hiába szerettem volna később beszélni vele erről, elmondani, mennyire sajnálom, hogy el kell hagynia az iskolát, de... már nem találtam őt, és hiába próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, mintha elnyelte volna a föld. Azóta nem láttam, nem hallottam felőle... És tessék, most, ennyi idő múltán egyszer csak megjelenik, itt van... és már a puszta látványától is hevesebben vert a szívem, ohh...
- Szia! Istenem, olyan régen... - álltam fel az asztalomtól, és tettem egy tétova lépést feléje. Hirtelen nagyon szerettem volna a viszontlátás örömétől megölelni, de haboztam, nem tudtam hogyan venné ki magát, vagy mit reagálna rá, hisz azt sem tudom, miért tűnt el tulajdonképpen az életemből, mert hisz... én azt nem akartam... Ha már vége kellett lennie a kapcsolatunknak, legalább ne így alakult volna...
- Én... én jól, jól vagyok. Nem zavarsz, dehogy, úgy örülök, hogy összefutottunk, már... - intettem neki, hogy üljön le ő is, és én is ismét elfoglaltam a helyemet. Nagyon-nagyon zavarban voltam. Csak úgy cikáztak a gondolatok a fejemben -, már olyan régen nem láttalak. Hiányoztál - csúszott ki a számon. Kimondtam, mielőtt átgondoltam volna, mit is beszélek. Hiszen már anno is hatalmas rizikó volt, hogy úgy néztem rá, ahogy, és bár már nem tanítom, de az ég szerelmére, még mindig ugyanolyan borzasztóan nagy a korkülönbség kettőnk között... nem szabad, nem nézhetek rá úgy, mint egy rég látott páromra, nem lehet! Ráadásul már nem is csak rólam van szó, nem vagyok egyedül, ott a kislányom is, akire gondolnom kell, és persze Caleb is... egek, nem, lehetetlen, hisz nekem gyerekem van, ő pedig hozzám is túl fiatal és ahhoz is, hogy a nyakába sózzak egy ilyen helyzetet... És ő ember is ráadásul, nem az ő gondja, s nem is tehetem azzá, ami az én életemben most zajlik... farkasok, vámpírok, családi dráma, nem... nem... ehhez nem lehet köze, túl sok mindez. Tartanom kell magam, nem gyöngülhetek el már a puszta látványától is...
- És te? Hogy vagy? Mi van veled? - kérdeztem, közben idegesen babrálva a hajammal, a ruhám szegélyével, és az újságommal az asztalon. Nem akartam rögtön faggatózni, de nagyon furdalt a kíváncsiság, vajon hogy megy a sora? Mi lett vele, miután eltűnt...

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Julia Jones
₰ Reagok száma :
2
₰ Foglalkozás :
Tanár

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Starbucks   Hétf. Feb. 26, 2018 8:44 pmLeah & Caleb

Az elmúlt években nem sok mindennel törődtem. Anya és Christer segítettek abban, hogy befejezzem a sulit, hogy aztán elkezdhessek dolgozni, de tudtam mennyire mérgesek, amiért elcsesztem az egyetemi ösztöndíj lehetőségét. Számukra minden ok nélkül. Persze, ha tudták volna az igazságot arról, miért történt mindez, valószínűleg sokkal jobban ki lettek volna akadva, mint egyébként. Így hallgattam Leah-ről. Valójában az elmúlt kicsivel több mint két évben folyton ő járt a fejemben, a Nő, de senkinek sem beszélhettem róla. A középsuliban azért nem, mert nem voltam barátaim, a régiek közül pedig csak néhánnyal tartottam a kapcsolatot és nem akartam, hogy esetleg valamelyik pletykásnak eljárjon a szája. A családomnak értelemszerűen azért nem, mert mindenkinek jobb volt, ha csak én ismerem a saját életem minden mocskos kis titkát. Végül is elég szarul jöttem ki ebből az egészből, és fogalmam sem volt arról, hogy kit kéne okolnom mindezért. Leah-t esetleg, mert lehetséges, hogy kirúgatott, hogy mentse a csinos kis hátsóját? Vagy saját magamat, mert igazán visszafoghattam volna magamat, hiszen mégis csak a történelem tanárommal kezdtem ki? Vagy simán az univerzumot, mert úgy döntöttek, valahol valami magasabb erő, hogy nem kéne együtt lenne egy majdnem tíz évvel idősebb nővel? Nem is tudom… Mindenesetre igyekeztem ezt az egészet félretenni minden nap, amikor dolgozni mentem. Mégis… ez az egész rohadt nehéz volt így, mert így is folyton ott kavargott a gondolataim között minden.
Ma szabadnapom volt, így úgy döntöttem elintézem az ügyes-bajom dolgaim egy részét, amit a munkaidőben képtelenség lett volna. Illetve randim is volt megbeszélve aznapra, néhány órával későbbre, mert úgy gondoltam, ha máshogy nem, talán egy lány képes egy rövid időre feledtetni minden bajomat. Aztán majd alakulnak a dolgok. Beugrottam a bankba, majd utána úgy döntöttem meglátogatom a közeli Starbucksot is, egy hosszúkávéért, hogy aztán folytathassam a kis utamat Seattle-ben. Persze arra, ami ekkor várt a kávézóban nem számíthattam, és meg is döbbentett.
Ahogy beléptem az üvegajtón, miközben egy üzenetet írtam a mobilomon, éreztem, hogy valaki tekintete rám tapad, majd egy ismerős hang a nevemet is kiejtette, én pedig rögtön felismertem azt a hangot, még az emberek nyüzsgése mellett is. Ahogy odafordultam, megláttam Leah-t újsággal a kezében és engem nézett. Egy pillanatra elakadt a szavam és csak álltam ott bambán a bejárattól pár lépésre. Eszembe jutott, hogy kirohanok innen, nem túl felnőttesen, aztán mégis úgy döntöttem ezt nem teszem.
– Leah! – hirtelen nem is tudtam mit mondhatnék, minden egyszerre akart kijönni a számon. Miközben közelebb lépdeltem az asztalához, azon gondolkodtam, milyen jól néz ki, és hogy mennyire nem változott semmit sem, míg nem láttam. Ugyanolyan dögös volt, mint akkor, mikor utoljára megcsókoltam a szertárban.
– Hogy vagy? Amúgy zavarok? Mert ha igen, akkor… – össze-vissza hebegtem. Nem találtam a szavakat, amiket ki akartam mondani, annyira felpörögtem, hogy itt volt előttem és akár meg is érinthetem. Nem is tudtam befejezni a mondatot, mert nem akartam, hogy elküldjön. Annyi idő után végre esély volt tisztázni mindent.

what about us?


avatar
Ember
₰ Play by :
cameron monaghan
₰ Reagok száma :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Starbucks   Pént. Feb. 23, 2018 3:10 pm

(Leah és Caleb)Történetesen, állíthatom, hogy az életem korántsem egyszerű történet. Azt bizton állíthatom, szerencse, hogy nem vagyok egy történelmi személyiség, mert ha erről az egészről kéne tanulniuk a gyerekeknek az iskolában, hát, sokan csődöt mondanának benne, még nekem is nehéz, pedig én magam élem meg. Vámpírok, vérfarkasok, kitaszítottság, fajok közötti ellenszenv, családi drámák, átverések, és persze ott van a szülőség is, mint nehézség. Egyik sem könnyű esti mese.
De igyekszem. Meenáért mindenképpen igyekszem. A kislányom a mindenem, és már az a három hét is, amit eddig vele tölthettem, biztosított afelől, hogy megéri. Őérte mindent és bármit vállalni, megéri. Imádom őt, és minden percet, amit vele tölthetek. Mégis, azért hálás vagyok apának, hogy ma délelőtt vállalta rá a felügyeletet, hogy én kiszabaduljak kicsit a lakásból. És nem csak azért, mert az embernek könnyebb az ügyes-bajos dolgait úgy intézni, ha nincs lefoglalva mind a két keze és szeme, de azért is, mert cirka három hete nem alszom, és levegőt is csak akkor veszek, ha már biztos, hogy Meena alszik, ugyanis ha nem alszik, én meg levegőt veszek, az biztos, hogy ő azonnal szükségét látja, hogy megkaparintsa a teljes figyelmemet magának. Igen, újabb közhelynek tűnhet, de igaz, a babákba valami természetfeletti érzékelő van táplálva, ez egészen bizonyos, egy olyan érzékelő, ami azonnal beriaszt, ha anyu ül, eszik, iszik, wc-re megy, alszik, vagy levegőt próbál venni. Azonnal. És mindig. Éjjel, nappal, reggel, este, télen, nyáron, mindig és mindenkor. Szóval... hálás vagyok apának, hogy ma kicsit átvette Meenát, így ma az én drágaságom kénytelen beérni pár órán át csak a nagypapival, míg én eljöttem otthonról. Remélem jól bírják majd, mind a ketten... Egyelőre kitartanak, mert ha nem így volna, apa már telefonált volna, hogy menjek gyorsan haza. Ez mindenesetre biztató.
Tehát, voltam a suliban, a bankban, a postán, a boltban, és még itt-ott, most pedig, hogy nagyjából végeztem a dolgommal, gondoltam, hogy ha már úgysem engednek otthon aludni, ugyebár, akkor legalább annyi könnyítést hadd élvezzek, hogy illúziókeltő módon magamba tölthessek valami kávészerűnek álcázott italt, ami legalább azt a hatást kelti a szervezetemben, hogy nem vagyok fáradt. Hátha átverhetem kicsit a testemet. Illetve, mellé szántam még magamnak egy sütit is, azt már csak az élvezet miatt, hadd legyen teljes a lazítás. Így üldögéltem egy asztalnál, az egyik ablak mellett, egy kis távolságra csak az ajtótól, egy újságba kissé belefeledkezve, mikor nem is tudom igazából minek a hatására, de felpillantottam. Az ajtó éppen nyílt, és belépett rajta egy alak, gyanúsan ismerős, vörös üstökkel...
- Caleb? - Ahogy kicsúszott a számon a neve, máris tudtam, ő az. Bár már jó ideje nem találkoztunk, mégis... most úgy éreztem, mintha csak tegnap lett volna, hogy utoljára besétált a tantermembe...

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Julia Jones
₰ Reagok száma :
2
₰ Foglalkozás :
Tanár

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Starbucks   Szomb. Okt. 14, 2017 4:07 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
513

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Starbucks   

Sponsored content


Vissza az elejére Go down
 

Starbucks

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle :: Belváros-
^
ˇ