Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Chantal O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Chantal O'Connor   Szomb. Jan. 06, 2018 11:52 pm


Chantal O'Connor

Semmi sem lehetetlen, csak akarni kell.Becenév

Chan, Talia

Titulus

Felderítő/Gyógyító

Születési hely, dátum

Valahol Európában, 1417. január 5.

Faj

Vérfarkas

Átváltozás

Tekintve, hogy hatszáz éves vagyok, ez egy régi história s mint ilyen, kicsit homályos is már az emlékeimben. Elvégre, szabad akaratomból lettem az, ami. Semmi traumatikus átváltozás, semmi szétcincálás, egész egyszerűen... csak tartozni akartam valahova. A nagy pestisjárvány a 15. században elvitte a családomat, a barátaimat... igazából az égvilágon mindenkit, akit csak ismertem. Mire hazaértem, nem várt más, csak halál és pusztulás. Majdnem beleőrültem. Csapkodtam magam a falhoz, bántottam buta önnön valómat, amiért én élek. Akkor találtak rám. Ők, a megmentők, kik nem lovon érkeztek, hanem négy lábon és bundásan. Azt hittem, kinevetnek majd, mikor elrebegem kérésem, de helyette komoly tekintetekkel találkoztam és... mély átérzéssel.  Közülük valóvá tettek, még valamennyire dereng bennem a fájdalom, amit az első átváltozásom során éreztem, de már ez is a múlté. Én is a múlt vagyok.

Képesség

A hangulatingadozás számít? Mármint amikor egy negyed másodperc alatt változom szélsőségesen nagyon hangulatügyileg. Az első pillanatban mosolygom rád, aztán grimaszba torzult arccal kenlek falnak. Elég egy hang, egy illat, egy szó, hogy kiváltsa ezt.

Család

Már csak a falkáról beszélhetek mint családról, de már róluk sem annyira. Eleinte, még emberi éveimben nekem is voltak szüleim, testvéreim.. Ráadásul jó sok,elvégre akkoriban magas volt a gyermek halálozás és a szülők általában biztosra mentek, hogy legyen, ki eltartsa őket öreg éveikben. Nos, kár volt ennyit görcsölni rajta, mert a járvány végigsöpört a világon. Pestis. Manapság így emlegetik. A gyászon felülemelkedve a falka lett a családom. Felderítő voltam és gyógyító, szerető és anya. Ami éppen kellett. De... valami megváltozott, valami hiányzott... a főnök túlzott gondoskodása, a lopott simogatások, cirógatások... szinte égettek. Menekülőre fogtam, és most itt vagy New Orleansban, család és barátok nélkül. Pont mint az elején...

Play by

Lauren Calaway
Ez az én történetem...

- Üdvözlöm éttermünkben! Mit adhatok?

Fájdalmat... Sok idő szállt már tova, sok vér, sok halál... arcok, mik feltűnnek, majd eltűnnek a szemeim előtt. Némelyik ismerős, némelyik a feledés homályába merül rögtön azután, hogy megláttam.  Ahhoz képest, mennyire betegesen akartam tartozni valahová, most mégis eljöttem onnan. Fullasztott az ottlét, hamis bölcsőbe ringatott és elhintette csalókán az érzékeim. Valami... furcsa bennem. Hiába igyekeztem mindent úgy csinálni, ahogy a többiektől láttam, mélyen legbelül úgy érzem, hazudok önmagamnak. Ezzel persze hazudtam a világnak is, hazudtam a családomnak, a falkámnak. Reyam igazán mindent megtett, hogy jól érezzem magam, talán túl sok mindent is. A többiek elkezdtek arról pletykálni, hogy én leszek az alfanőstény, és majd megölöm az alfa mostani párját, hisz bizonyos, hogy harcra fog kerülni a sor. Csakhogy... engem ez nem érdekel. Mi több, az alfa érthetetlen közeledése sem hatott meg túlzottan. Égetett minden egyes négyzet-centiméteren, ahol a bőrömhöz ért. Pedig sosem bántott. És mégis... néha azt kívántam, csak üssön meg! Csak egy karmolás, egy erősebb szorítás, akadjon a keze a hajamba... de nem. Mindezen furcsa kívánalmaimat mélyen magamba temettem. S azóta is hét lakatra zárva tombol a vágy a szívemben. Az élet halad, meg sem áll, manapság már neve is van ennek a pszichés betegségnek. Az okosok azt mondják, amit érzek, az mazochizmus. Legalábbis, az olvasmányokból erre következtetek, illetve abból, amit titkon magányomban képzelgek a fejemben.  Mindig is éreztem, hogy valami baj van velem, hogy míg mások elalélnak az alfa érintésétől, nekem csak viszketési kényszerem lesz tőle. Bolond nem vagyok, nincs olyan isten, hogy ezzel felkeressek bárkit is. Igyekszem... nem tudomást venni róla, bár ezen nem segít, hogy amikor elmélázok, tudat alatt karmolom a kezem. Még szerencse, hogy gyorsan gyógyulok... Ettől független, jobbára már nem érdekel semmi. Fásultnak érzem magam, néha csak úgy... spontán kiakadok. Felborítok néhány asztalt, összetörök pár dolgot, néha sírok, néha üvöltök.
~Jól vagyok.~
Legalábbis ezzel áltatom magam.

Emlékszem az első területharcunkra, amit már egy igazi falkaként vittünk végbe. Évekkel ezelőtt volt, sőt, tizedekről beszélünk. Akkor keltünk át az óceánon s Európából egészen Amerikáig jöttünk. Jacksonville... ez lett az otthonunk egy jó időre. Pontosabban, a falka még mindig ott van, csak én jöttem el tőlük. Csak én... keresek még tovább. Egy éjjelen át tartó véres csata volt és ebből a balga népek semmit sem vettek észre. Csupán, hogy néhányan "elköltöztek". Reyam nem volt túl irgalmas, legalábbis ellenséggel nem. Eleinte még velünk sem teljesen... de akkor volt csak az igazi.. akkor már-már szerettem őt. Végül.. eltunyult, puhány lett.. érzelmes, mintha legalábbis valami porcelán hercegnő lennék. De nem vagyok. Egy romlott korcs lett belőlem, már magam sem tudom miért vagy miként. Egyszerűen csak... furán működöm. Elkaptam valamit, ami azóta sem mászott ki belőlem. Itt van, itt kuckózik a fejemben, áthatja minden gondolatom és mozdulatom. Hazudok. Nézd, még hazugságra is tud kényszeríteni. Talán, talán minden eddigi emlékem puszta manipuláció, puszta érzéki csalódás, játék a szememmel, a számmal, a bőrömmel.  

- Hölgyem? A rendelése...?

Ez a valami... mindig is bennem volt. Mióta farkas vagyok, azóta érzékelem csak a jelenlétét, előtte... az életem szokványos volt, rossz voltam, elvertek. Így ment ez, s akkor még csak lázadásnak hittem a bajkeresést, mellyel mindig kiharcoltam magamnak a vesszőt. Tudjátok, az egy gyönyörű vessző volt...  mogyorófa ágából faragták vékonyra, erezete történeteket zárt magába s mesélt el nekem. Előkelő volt, fennkölt és veszedelmes. Szerettem azt a vesszőt. Tiszta szívemből, ájtatosan. Ami azt illeti... hiányzik az-az idő, az érzés, a csattanó hang, miközben a vessző egy pillanat tört része alatt vág a húsomba.

- Bocsáss meg, elkalandoztam. Egy steaket kérnék, véresen...

Figyelem az elsétáló női alakot. Furcsán néz rám, ki tudja meddig nem válaszoltam neki. Ki tudja, meddig nézegette felkarmolt bal kezem. De mire visszaér... a bőröm friss és üde lesz. A probléma elkerülésének érdekében magamra húzom a fekete pulóverem. Fiatal kis csitri... azok a gyönge kezek, azok a falatnyi combok... nem képesek elegendő erőt kifejteni. A lelke.. ártatlan, mint egy napos csibe. Alkalmatlan. Nézzük csak tovább... Ott a sarokban egy férfi görnyed a gőzölgő feketéje fölé, karóra, giccses zakó, reggeli újság. Az ilyenek tartogathatnak némi meglepetést, azonban a külcsín alatt sokszor romlott a sajt. A pultban álló hölgy vagánynak hiszi magát, pukkasztgatja a rágógumiját, hetykén áll és félszegen. Ő sikítana leghangosabban... egy gyáva, aki a külsejével akar erőt szerezni. Ó aranyom... ez a világ nem így működik. Látok még egy tagbaszakadt, széles hátú motorost, erőtől duzzadó kezek, egek, hogy azok mekkorát üthetnek..! Lárifári, üres menet, dzsekijén állatmentő embléma fityeg. Van még egy pocakos, nyilván kamionos pasas, élete a sör, kenyere a vas. Én pedig itt ülök s forgatom a kezemben a narancs dzsúzt. Egek...

Mit meg nem tennék... egy mogyoró vesszőért.


avatar
Vérfarkas
₰ Reagok száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chantal O'Connor   Kedd Jan. 09, 2018 3:43 pm


Gratulálunk, elfogadva

Chantal O'Connor

Kedves Chantal! Very Happy
Üdvözöllek a köreinkben, az oldalon, a fórumon - örülök, hogy ideértél. Engedd meg, hogy először a választott pofidra tegyek megjegyzést: egyedi, kirívó és szép!  Nagyon jó választás egy olyan karakternek, mint amit elénk tártál. Ugyanis tetszett az előtörténeted, az, ahogyan megfogalmaztad és elénk raktad Chantal múltját. Jobban mondva azt, ahogyan a világot szemléli. Minden sora tetszett, lekötötte a figyelmem, remekül bánsz a szavakkal, kedves!  Én már csak azt remélem, hogy a játéktéren is hasonlóan, szépen megfogalmazott reagokkal találkozhatok majd, ugyanis... nyomon foglak követni, abban biztos lehetsz!   Kíváncsi vagyok, hogyan alakul az életed, miféle dolgokat fogsz véghez vinni. Valóban te leszel-e az alfanőstény a szóban forgó falkában vagy esetleg... nem valósul ez meg.
Nos, még vár rád néhány apró teendő, mielőtt játékba foghatsz, de  egy szó, mint száz: el vagy fogadva, így utadra engedlek!


avatar
Vámpír
₰ Play by :
♔ Will Tudor
₰ Reagok száma :
6
₰ Foglalkozás :
♔ La Morte munkák

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Chantal O'Connor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Vérfarkasok-
^
ˇ