Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dark lips club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Dark lips club   Szomb. Márc. 03, 2018 11:47 amLionel & Adalind
I can feel you in the night


Nehezebb megszokni Seattle-t, mint először gondoltam. Nagyon hozzám nőtt Chicago. Talán még egy helyet sem szerettem annyira, mint a szeles várost. Pedig már lassan két hete itt élek, illő lenne belerázódnom az itteni körforgásba. Bár ezt nagyban nehezíti az is, hogy még nem találtam munkát. Sebaj, emlékszem, 10 éve Chicagóban sem volt könnyű dolgom ezen a téren. Majdnem egy hónapba telt, mire el tudtam helyezkedni. Szóval emiatt nem is fogok parázni. Inkább szépen kibulizom magamból a felgyülemlett feszkót, és méltóképp üdvözlöm magam Seattle-ben. Egy kiadós piálással az egyik helyi klubban. Pontosan ez az, amire szükségem van. Már bő félórája járom az utakat. Így éjszaka látszik a legjobban, mennyire más a két város. Chicagóban ilyenkor kb. lépni sem lehetett normálisan, itt pedig vannak kisebb utcák, ahol van, hogy senkivel sem futok össze. Nehéz ehhez hozzászokni, de majdcsak sikerül. Hirtelen dübörgő zenére leszek figyelmes az egyik épületből. Tökéletes, ez pont megfelel. Ahogy belépek, kiszúrom a pultot, ahova úgy süvítek oda, mint a szél. Fogalmazzunk úgy, hogy szomjas vagyok. Különösebb körülnézés nélkül foglalok helyet, aztán elkezdem az itallapot átnézni. Csak néhány másodpercbe telik, míg megállapodik a tekintetem az egyik italon.
- Egy brandy lesz, köszi. - A pultos rám mosolyog, de elég érdekesen méreget. Mintha meglepődött volna, hogy megköszöntem. Amikor San Diegóban éltem, egy csapos meg is jegyezte, hogy nem sűrűn hallja ezt a szót a vendégektől. Szóval lehet, erről van szó most is. Én viszont jól neveltnek tartom magam, na meg szerencsétleneknek 600 helyre kell egyszerre figyelni, ez a minimum részemről. Az üvöltő zene ütemét figyelem, kicsit el is kezdek mocorogni a széken ücsörögve. Pedig alapvetően nem sokszor van táncolhatnékom, most valahogy rám jött a késztetés. Már épp tervezgetem, hogy a brandy felhörpintése után beveszem a táncparkettet, amikor valaki megszólít. A hang irányába fordulok, és igyekszem nem elájulni. Egy elképesztően helyes srác intézett felém egy kérdést az imént. Na jó, Adalind, nyugodj meg! Nem szokásom hanyatt vágódni senki szép szeme és búgó hangja miatt. Nem most fogok ezen változtatni. Különben sem hiszem, hogy egy zajos klubban lelem meg életem szerelmét, szóval le is szállok a fellegekből. Ettől még az ajkam szélén felsejlik egy halvány mosoly, ezt nem is tudom letörölni.
- Ez nem is kérdés. Ha már egyszer beülök valahova inni egyet, akkor nincs értelme lejjebb adni a szintet, vagy te nem így látod? - Egy kicsivel szélesebbre húzom a mosolyomat.
- Adalind vagyok, nagyon örülök. És nem. Igazából múlt héten költöztem csak a városba, most pedig teljesen véletlenül tértem be ide. De egész kellemes hely. - Már a társaság miatt is, de ezt eszemben sincs hangosan kimondani. Na meg valóban nem rossz a hangulata, a zene is szuper. Szerintem többször is jövök majd. Kortyolok egyet az italomból, aztán ismét felé fordulok.
- Amúgy te minden lányt leszólítasz, aki tőled két méterre tartózkodik? - Végül is ez jogos kérdés. Csak rá kell nézni, és árad belőle a nőcsábász kisugárzás. Ezért is leszek óvatos vele, bármennyire is vonzó. Tuti nem járnék jól, ha túlzottan elengedném magam mellette, én pedig nem vagyok az egy éjszakás kalandok híve. Sőt a párkapcsolat sem igazán az én asztalom. Nem mintha Lionel mellett ez a "veszély" fenyegetne, szóval nincs mitől tartanom.

zene ⌬ már most imádlak  


avatar
Vámpír
₰ Play by :
Phoebe Tonkin
₰ Reagok száma :
1
₰ Keresem :
I found my other half.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Dark lips club   Csüt. Jan. 11, 2018 11:20 pm


Lionel & Adalind

Hey, babe, wanna dance?

Még mindig elcsodálkozom én magam is, amikor belegondolok abba, hogy már durván 1500 év eltelt azóta, hogy vámpír lettem. És tudjátok, ez nem kis idő. Mivel csak nem olyan nagyon régen csatlakoztam a La Morte társasághoz, ezért volt bőven időm kiélvezni a világi élet örömeit és a világ összes szépségét megtapasztalni. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy majdnem az egész világot bejártam már. Nemcsak Amerika volt az, ahol megfordultam többször, hanem Európa és Ázsia nagy részét is láttam már, így amikor meghallottam, hogy Seattle-be kell mennem egy vámpír pasas után, akkor akaratlanul is mosolyra húzódtak az ajkaim.
Csak jó emlékeim voltak erről a helyről, úgy emlékszem az ott eltöltött napokra, mintha csak tegnap lettek volna. Igaz, a várost azért nem ismertem úgy, mint a tenyeremet, de emlékeztem a sok szép nőre, arra a temérdek ital mennyiségre, amit elfogyasztottam, a sok átbulizott, átszórakozott éjszakára… Ugyanakkor vadásztam és táplálkoztam is, a pia keveredett a vérrel, és én mondom, egyszerűen csodálatos volt! Azóta persze, hogy csatlakoztam a La Morte-khoz, az ilyesfajta szórakozásoknak nem élhetek már úgy. Nem onthatom a vért meggondolatlanul, mert az itt nemcsak kicsapással járna, hanem halállal is. Na, nem mintha én annyira féltem volna a haláltól, hiszen a legerősebbek közé tartoztam, de ettől függetlenül most megvoltam itt, nem akartam újabb szórakozás után nézni. Azért az életem során már kipróbáltam mindent, és nem sok újat tudnék, a La Morteknak dolgozni meg még mindig izgalmasabb volt, mint napról napra ugyan azoknak az élvezeteknek élni.
Szóval így kerültem Seattlebe. Tegnap érkeztem meg, azt a pasast, aki után jöttem, még aznap lenyomoztam, és kiiktattam, de gondoltam, a régi szép idők emlékére elidőzök itt kicsit, és felkeresem a törzshelyeimet. Kíváncsi voltam, mi mindent változott azóta, hogy legutóbb itt jártam, vagy talán még minden olyan, mint amire emlékszem? Igaz, rajtam nem látszott, de némileg izgatottan léptem be a Dark Lips bárba.
Egy lépcső vezetett le magához a helyhez, s még nem is ér le teljesen az ember, már hallani lehet a dübörgő zenét, amely betölti az egész dobhártyádat. S aztán leérve az első, ami megcsapja az ember orrát, az a testek izzadságának és a piának a keveréke, ami alapjáraton nem túl jó egyveleg, de ennek a helynek pont ez adta meg a hangulatát. Na meg persze a füst. Tekintetemet csak gyorsan futtattam végig a tömegen, jelenleg még nem igazán érdekelt, hogy milyen arcok volt itt, vagy hogy találok-e fogamra való csajt, az első legfontosabb ugyanis az volt, hogy szerezzek egy italt. Pia nélkül ugyanis buli nincs!
Átverekedtem magam a táncoló embereken, majd félrelöktem valami fazont, hogy odaférhessek a pulthoz. Egyébként is olyan részeg volt már, hogy öt méteres távolságról lehetett érezni a belőle áradó tömény pia szagot, így amikor hátravágódott, valószínűleg nem is tűnt fel neki semmi – már az csoda volt, ha egyáltalán a világáról tudott!
Rendeltem egy pohár whiskyt, majd miközben arra vártam, hogy megkapjam a rendelésem, egyik karommal a pultra könyökölve, félig megfordulva kezdtem el pásztázni az egybegyűlteket. Már épp megállapodott volna a tekintetem az egyik igen formás szőkén, amikor hirtelen egy másik barna jelent meg az oldalamon. Nem mondom azt, hogy jobb alakja volt a másik bigénél, de volt valami benne, ami akaratlanul is vonzani kezdett, így már pontosan tudtam is, hogy ki lesz a ma este sztárvendége, aki eltölthet egy-két igen meghitt pillanatot Lionel La Morte társaságában.
Amikor megkaptam a whiskymet, már teljes testtel a pult felé voltam fordulva, és így kezdtem el lassan iszogatni azt, miközben a szemem sarkából lopva pillantgattam a barna felé. Végül aztán akkor fordítottam felé a fejemet, amikor ő is leadta a rendelését.
- Egyből töménnyel indítasz? – kérdeztem tőle felvont szemöldökkel. Határozottan csak érdeklődő hangnemet ütöttem meg, de az ajkaimon már ott virított a Lio-féle megnyerő mosoly, amivel természetesen az lett volna a cél, hogy levegyem a lábáról őt. Általában egyből be szokott jönni, kíváncsi voltam, ő melyik típusba tartozott – abba, aki egyből megadja magát nekem, vagy inkább abba, aki még kéreti magát. Mindkettőnek megvolt a maga varázsa, és igazán nem is számított, hogy melyikhez tartozott ő, hisz a végeredmény egyértelműen ugyanaz volt minden esetben. – Ennyire rossz napod volt, vagy csak a kemény csajok közé tartozol, akik bírják? – fecsegtem tovább. – Egyébként Lionel vagyok, üdv a találkozásnak. Gyakran jársz ide? Én mondhatni törzsvendég vagyok, mégsem láttalak soha – tettem hozzá elgondolkodva, ismét belekortyolva a whiskymbe. Egyelőre nem akartam többet mondani neki, ehelyett inkább megvártam a reakcióját, amire egyébként nagyon is kíváncsi voltam.

724 || Kicsit megkésve, és kicsit gyenge, de remélem reagálható :heart:  
avatar
Vámpír
₰ Play by :
Nathaniel Buzolic
₰ Reagok száma :
2
₰ Foglalkozás :
La Morte kivégző

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Dark lips club   Szomb. Dec. 09, 2017 11:31 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Dark lips club   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Dark lips club

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle :: Belváros-
^
ˇ