Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Wall Street

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Wall Street   Szer. Nov. 29, 2017 11:49 am

Szabad játéktér.
Fagyott játék.

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Wall Street   Kedd Okt. 24, 2017 4:37 pmMax & Mave

A homlokomat ráncoltam a szavaira. Úgy éreztem magamat, mint valami udvari bolond, akarom mondani bohóc, ahogy épp azt próbálta nekem beadni, hogy én vagyok az apja. Nos, tudnék róla, ha lenne egy fiam, nem igaz? Kutatni kezdtem azért az emlékeimben, de nem, sehogy sem akadtam rá arra a pontra, ahol nekem valakitől, bárkitől gyermekem lehetett volna. Őszintén szólva nővel is elég rég voltam, így hát…
De beugrott valami. Egy kép. Egyszer túlságosan sokat ittam. Az egyik szórakozóhelyen voltam és egy nő folyamatosan engem nézett. Aztán valahogy egymásba gabalyodtunk a táncparketten – utólag már elég nehéz elképzelnem magamat, miközben táncolok. Nem a stílusom. Azonban morrantam a kölyökre.
- Nem én vagyok az, utoljára mondom el. – Attól, hogy lefeküdtem azzal a nővel, kb. körülbelül 18 éve, az nem jelentette azt, hogy ez a gyerek az övé. Ha meg mégis, akkor az ő felelőssége volt, miszerint megszülte. Nem az enyém. Nem volt szükségem egy koloncra a nyakamon, egy teherre a vállamon, mert voltak sokkal nagyobb problémáim is, holmi gyerekeknél. Azonban ahogy tovább mesélt, már nem tudtam önmagamat sem becsapni. 18 éve… akkor tényleg attól a nőtől van ez a gyerek. De mit keres most itt? Nem reagáltam a szavaira, a történetére, hanem egyszerűen tovább indultam. Megállított, legalábbis igyekezett megállítani… megfordultam és lendületből elkaptam a kezét, majd felemeltem, jobban mondva el magamtól.
- Melyik részét nem értetted annak, amit mondtam, kölyök? Nem én vagyok az apád. Menj vissza az anyádhoz, csinálj bármit, vagy keress egy másik bolondot, akinek bemesélheted, hogy van egy fia. Mert én nem vagyok az. – Az utolsó szavakat egyenként hangsúlyoztam ki. – Nincs erről mit tovább beszélni. – Tettem hozzá. Megjegyzem, a hangom cseppet sem volt kedves, egyszerűen dühített a helyzet. Idejön egy gyerek és fel akarja forgatni az életem? Még mit nem. Ha kiderülne, hogy ez a gyermek tényleg, 100%-osan az enyém, talán Averynél még kevesebb esélyem lenne. Igen, még ezekben a pillanatokban is az ő arca rémlett fel előttem. Aztán elengedtem a gyerek kezét. A szemeit fürkésztem, mélyen a tekintetébe fúrva a sajátomat.
- Most pedig hagyj békén. – Vetettem még oda, mielőtt újból elindultam volna, tovább az utamra. Amúgy sem értettem, miért a zuhogó esőben kell ilyen ostoba dolgokról beszélni.
.
358 szóyou brought me back to life


avatar
Boszorkány
₰ Play by :
Joseph Morgan
₰ Reagok száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Wall Street   Szer. Okt. 18, 2017 8:36 pm


●●●● Mave & Max ●●●●


Nem tudom leírni azt az örömöt, amit akkor éreztem, mikor végre megláttam az apámat. Annyi mindent akartam neki mondani és annyira akartam már, hogy legyen egy apám. Végre elhittem, hogy valahogy kitölthetem azt az űrt, amit a lelkemben okozott az ő hiánya. Mikor elé álltam, nem tudtam, hogy mit mondjak. Csak egy gyenge köszönés jött ki a számon. Utána rögtön végignéztem rajta. Nem pont olyan volt, mint amit elképzeltem. A haja picit göndörebb és világosabb volt. A borostája nem volt olyan dús és menőn férfias, de elment. Annyira izmos sem volt, mint gondoltam, de csak ő lehetett az apám és szükségem volt rá. A szemem színét sem tőle örököltem. Na meg neki nem olyan aranyos kiskutyás alakja volt, hanem olyan meglepett, bár ezt lehet én okoztam. Azt hittem, hogy kicsit jobban fog örülni nekem, nem pedig ilyen hülye fejjel fogad. Először arra gondoltam, hogy nem is örül nekem, aztán az is eszembe jutott, hogy talán nem ismer meg. Az első mondata bizonyította is az utóbbi állításom.
- Nem, biztos vagyok benne, hogy te vagy az. - nem láttam még sose, de biztos voltam benne, hogy ő az. Más nem lehetett, a sors is azt akarta, hogy ő legyen az első akivel összefutok azon a számomra idegen helyen.
- Még sosem találkoztunk, de csak te lehetsz az. - próbáltam tovább győzködni, nem tudtam hogy kéne bizonyítanom.
- Még 18 éve volt egy közös estéd az anyámmal, de azóta nem is találkoztatok. Állítólag nem akartál gyereket. - próbáltam elmesélni a történetet, hátha eszébe jut és felismer. Az utolsó mondata egyből elrontotta a kedvem. Teljesen lesokkolódtam. Tényleg nem ismert fel vagy talán nem is akart felismerni. Elment mellettem és még pár másodpercig nem fordultam meg. Ökölbe szorítottam a kezem, majd hirtelen megfordultam és a varázserőm segítségével megállítottam. Legalábbis próbáltam megállítani, de már azzal is megelégedtem, ha a kezét sikerült vissza húzni egy kicsit, hogy vissza forduljon felém. Ismét csalódott lettem és kicsit dühös is, ezért tört fel nagyobb mennyiségben az erőm.
- Akkor sem mész el, amíg ezt nem beszéltük meg! - kiáltottam rá. Elhatároztam, hogyha nem akar emlékezni rám, akkor vissza verem a fejébe az emlékeket. Miért mindig az erősebbekket akartam megverni?

clothes || azért szeri van papus  ||  ©️
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Wall Street   Szer. Okt. 18, 2017 8:09 pmMax & Mave

Az élet sosem volt egyszerű és nem is lesz az. Főleg, hogy Avery mellett tölti az ember az idejét… na meg Thalia. Különös volt belegondolni, hogy ez a két nő az, akit valaha is közel engedtem magamhoz - lelkileg. Na jó, persze, akadtak nekem is kalandjaim (már ami a testiséget illeti), ismeretlen nőkkel, de jó ideje befejeztem azt az életformát. Rájöttem, hogy nekem egyetlen egy nő kell és az Avery volt. Csakhogy ő észre sem vett engem. Még most is a fejemben élt a legutóbbi találkozásunk… az, hogy az exe miatt aggódik. Azért, hogy a városba jött. Őszintén szólva kedvem lett volna felkeresni és tönkretenni azt, aki megkeserítette Avery életét és aki miatt bizalmatlan a férfiakkal szemben.
Sietősebbre vettem a lépteimet, miközben gondolataim el-elkalandoztak. Aztán a szél felerősödött és hirtelen leszakadt az ég. Esni kezdett az eső.
- Komolyan…? Most? Pont most? – Morogtam, miközben körbenéztem. Nem igazán volt semmim, amivel megóvhattam volna magam az esővel… igaz, hogy varázsolhattam volna, de nem tettem, hisz emberek is voltak körülöttem. Igyekeztem titokban tartani a tudatlan emberek előtt, hogy mi is vagyok. Hogy különleges erővel bírok és nagy valószínűséggel sokan voltak még így a városban.
Hamar bőrig áztam. Aztán a kezemet lazán a zsebembe mélyesztettem és épp nyitottam a számat, hogy még hangosan szitkozódjak az eső miatt, mikor egy hang megcsapta a fülemet. „Apa!” Egyből gondoltam, hogy nem nekem szóltak, így nyilván tovább is mentem, meg sem állva. Aztán hallottam a lépteket… egyre csak közeledni. Ahogy a kölyök bevágott elém, a kezem lendült. Nos, bevallom töredelmesen, hogy azt hittem, támadni akar és kész voltam visszatámadni, de… e helyett egészen mást kaptam. Arcomra értetlen kifejezést ült ki és meredten bámultam rá, majd lassan körbe, magam mögé, végül vissza rá.
- Hogy mi? Én? Összetévesztesz valakivel. – A szemeimet forgattam, miközben végigmértem a kölyköt. Ő is elázott, akárcsak én. Az arcán sérülések díszelegtek. Összevontam a szemöldököm, de végül nem kérdeztem rá, mi történt vele. Valószínűleg összeverekedett valakivel, ennyi. Nem volt hozzá túl sok közöm.
- Menj haza, fiú. – Közöltem, miközben újból útnak indultam, kikerülve a gyereket. Közben azért elgondolkoztam azon, hogy mégis honnan vette ő, hogy az apja vagyok?!
.
352 szóyou brought me back to life


avatar
Boszorkány
₰ Play by :
Joseph Morgan
₰ Reagok száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Wall Street   Szer. Okt. 18, 2017 7:53 pm


●●●● Mave & Max ●●●●


Még mindig össze voltam törve anya halála miatt. Ő volt az egyetlen személy, aki olyan közel tudott hozzám kerülni. Meg akartam bosszulni a halálát, de még gyenge voltam. Nem csak a varázs erőm nem ért fel hozzá, de lelkileg sem voltam a toppon. Nagy űr volt a szívemben az apám miatt, mert sosem ismertem és most még anya is... Abban reménykedtem, hogyha találkozok azzal a férfival, aki engem nemzett, akkor talán újra visszatér az életkedvem. Meg amúgy is kellett egy nagykorú, mert még én kiskorúnak számítottam és nem élhettem egyedül. Kellet valaki, aki befogad és hivatalosan neki kellett, ezért vezetett az első utam hozzá. Egy nagyobb táskába bepakoltam a legfontosabb cuccaim meg minél több ruhát, aztán el is indultam. Az arcomon még mindig ott virított pár seb, de ez volt a legkisebb problémám. Aurorának köszönhetően sikerült végül használnom a kereső bűbájt és meg is találtam, hogy hol él az apám. A város másik vége volt, szóval összeszedtem minden bátorságom és felszálltam egy buszra. Féltem az első találkozástól. A fejemben mindig úgy képzeltem el, hogy meglátjuk egymást, majd odafutunk egymáshoz és hosszú percekig el sem engedem. Azt gondoltam, hogy szeret és bármit megtett volna értem, de nem tudott valami miatt, de most hogy rátaláltam, együtt élhetünk és bepótoljuk a sok apa-fia beszélgetést, meg programot. Annyira vágytam már egy apára. Meg volt bennem a tökéletes apa képe. Nem csak a belsőleg képzeltem el, hanem külsőleg is volt bennem egy kép. Kicsit olyasmi volt bennem, mintha én lennék pár évvel későbbi kiadásban. Menő, férfias borosta egy mogyoróbarna haj párosítással és hasonló színű szempárral. Kölyökkutya szemekkel, mint amilyen nekem is van, mert úgy éreztem, hogy azzal vette le anyámat a lábáról. Nem nagyon magas, de annál izmosabb, pont mint én. Valakitől örökölnöm kellett ezt a sportos alkatot és úgy gondoltam, hogy ez az ő érdeme. Még erősebbnek és izmosabbnak képzeltem, mint magamat. Egy igazi apafigura élt a fejemben, remek humorral, jó csajozós tanácsokkal és sport mániával. Annyira elkalandoztam, hogy észre se vettem a hatalmas vihart, amibe tartottunk. Már besötétedett és az eső szakadt, de semmi nem állíthatott meg engem. Amint leszálltam, elindultam a címig, amit a bűbájjal derítettem ki. Még messze volt és kezdtem teljesen elázni, mikor elsétáltam egy ismeretlen ember mellett és megéreztem valamit. Amint elhaladt mellettem, gyorsan hátrafordultam. Megéreztem, hogy ő az.
- Apa! - kiáltottam és utána futottam. Valószínűleg nem is figyelt, mert nem tudhatta, hogy neki szólok, ezért befutottam elé és vele szembefordulva álltam meg.
- Szia apa! - nem pont így képzeltem el őt, de hirtelen boldog lettem és csak vigyorogtam.
clothes || remélem kezdésnek megfelel    ||  ©️
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Wall Street   Szomb. Okt. 14, 2017 4:38 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Wall Street   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Wall Street

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: New York :: Belváros-
^
ˇ