Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Kertvárosi utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Vas. Nov. 19, 2017 8:42 pm

Are you gonna deny the savior,
in front of your eyes?
Stare into the night!
The Night \ Madoxnak \

Érzem, hogy közeledik, és remélem, hamar ide ér, mert a két farkas belém mar itt-ott. Bokámon érzem a meleg véremet, az avarba marva próbálok tovább jutni, felkelni, de lent tartanak, vagy arrébb löknek. Úgy érzem magam, mint egy egér, akivel két macska játszadozik. Arcom, ruhám koszos, a család vére, és könnyek miatt rám tapadt mindenféle por, levél. Bár lassan már saját vérem is borít annyira, hogy abba is bele ragadjon valami. Egy örökkévalóságnak tűnő pár perc után azonban megjelenik. Soha nem örültem még ennyire rémálmaimból kilépő szörnyetegnek, mert kivételesen tudtam, hogy ez a szörnyeteg az én oldalamon áll. Közelebb lép és megszimatol, amitől a hideg végig ráz, de közel sem érzem annyira rosszul magam, mint ahogy mindannyian körbe állnak és körbe sétálnak. Amikor Maddock aztán nekik esik, négykézlábra állva kúszok arrébb a legközelebbi fa tövébe és onnan figyelem, miként marja halálra, vagy félholtra a két farkast. Megkönnyebbülést kéne éreznem, de még sem tudok. Számomra annyira horribilis ez az egész, a hangok, a szakadó hús hangja... Igazából nem vagyok távol attól, hogy teljesen, hányingerig rosszul legyek. Azonban ez a pillanat nem jön el szerencsére, főleg mert úgy sem lenne mit visszaadnom. Ezután újra visszatér mellém, én pedig félek a szemébe nézni, inkább nézem vérben tapicskolt lábait, mint a sárgán izzó szemeket. Fura... sosincs gondom a mészárlással, a vérrel, a halállal, egészen addig, amíg ezt nem egy farkas teszi. Igazából ezen nincs semmi furcsálkodnivaló, ha valaki tudja, hogyan is lettem lidérc. Végig szaglászik, amitől libabőrös leszek és összerezzenek, minden egyes alkalommal, mikor orra csak hozzám ér. Amikor megböki a bokámat, lábamat magam alá húzva nyögök egyet. Most már kezdem érezni a fájdalmat. Amint bököd, noszogat, hogy keljek fel, nagyon nehezen megy. Nem akarok. Nem akarok ebben az erdőben lenni. Nem akarok menni.
- Haza... - akarok menni. Mondanám, csak hát a mondat közben esik le, hogy nincs is igazából otthonom. Nincs hova haza mennem. Körbe pillantva az erdőben rájövök, hogy nem "ott" vagyok. Én itt vagyok. Ez pedig nem a múlt, hanem a jelen. Összezavart, keserű arccal kelek fel és indulok el végül még is abba az irányba. Jobb ötletem végül is nekem sincs.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Vas. Nov. 19, 2017 8:11 pm

+16
Reanna & Madox

Outfit:
Nem Ruha
Words:
xxx

Hangok, hangokat hallok, és ráadásul az én területemen, az ééén területemen! Nem hívtam őket, majd tovább haladnak, egy részem azt súgja, hogy Anna tovább haladt, hogy már nincs itt, ezért nem is érdemes keresnem, így nyugodtan iszok a patakból, amikor felkapom a fejem és azon nyomban szaladni kezdek. Hívnak, és hallottam a kiáltását is! Sietek! Tudom, érzem, hogy hova kell mennem, egészen biztos ,hogy tudom, hogy merre van, mert a gyomromban bizsergő érzés felé húz. Vérszag! Az ő vére! Rohanok, mint akinek az élete múlik azon, hogy megtalálja a párját és tényleg így is van. Valahol, valamilyen szinten tudom, hogy ő védtelen, nem tudja megvédeni magát, ezért gőzölök be, amikor megérzem a vére illatát. A helyszín szélére érve megállok, és lassan sétálok ki a bokrok közül, megrázom a testem, és vicsorítok, a két kis suhan felé pillantok. Meg.Fognak.Halni. Azért, mert a vérét vették az én Annámnak! Fújtatok és morgok, ám lassan, méltóságteljesen közeledek. A nálam kisebb farkasok azon nyomban meghunyászkodnak, bár az egyik még oda-oda kapkod Ana lába, vagy karjai felé. Nem azén falkám tagjai! Bárkik is merészkedtek erre a helyre rosszul fognak járni.
A fenyegető aurám betölti az egész területet, magasabb vagyok, szélesebb és erősebb, mint ezek ketten együtt véve. De a telihold és a vér íze elvette az eszüket, ezért tovább közeledem, félkört írunk le Anna körül. hátrálnak, legalábbis amelyiknek van esze, én viszont tudom ,hogy nem fogják könnyen adni a ma esti prédájukat. Lehajolok, és megszaglászom Anna fejét, magánál van, érzem a rettegését, ez a szag tüzelte fel e két kis betolakodót.
Elrugaszkodom a földtől és a sunyibb felé ugrok,nekicsapom a társának és időt sem hagyok nekik, hogy felkeljenek, mint egy gyorsvonat, egy egyszemélyes bivalycsorda úgy rohanok feléjük. Esélyt sem hagyok nekik arra, hogy felkeljenek, hogy mozogjanak. Gyors vagyok és könyörtelen, én nem játszom senkivel, megtámadták azt aki fontos a számomra. Csontok ropognak, szűkölés és nyüszítés hallatszik. Így jár az, aki figyelmen kívül hagyja a terület jelzéseket. Amikor végzek a két jómadárral, mert nem érdekel az sem, hogy életben maradnak vagy sem, akkor körbe járom a területet és megjelölök néhány fát, csak úgy a miheztatrás végett.
Eztán odaügetek Anna mellé, tátott szájjal zihálva állok felette majd lefekszem mellé és hideg nedves orrommal a karját böködöm. Majd végig szaglászom, az egész testét, sérülést keresek rajta, nem akarom ,hogy bármi fájjon neki.A bokájánál elidőzök és megböködöm a lábát az orrommal, és a két döglődő alak felé kapom a tekintetemet, s újfent rájuk morgok. Még pislákol a fény a szemükben, de ez sem érdekel. Anna hátát is végig szimatolom. Böködöm, nógatom, hogy keljen fel, jöjjön velem. Vissza az odúba, ott biztonságban van.do or do not. there is no try.

.

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Charlie Hunnam
₰ Reagok száma :
59
₰ Keresem :
Életem megkeserítőjét
₰ Foglalkozás :
Kovács, motor építő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Vas. Nov. 19, 2017 11:03 am

Are you gonna deny the savior,
in front of your eyes?
Stare into the night!
The Night \ Madoxnak \

Meglátott. Hát persze, hogy meglátott. Kapaszkodva a törzsbe, szinte átölelve azt nézek lefelé a különféle hangokra, amiket kiad. Felágaskodik, próbál felugrani, feljutni hozzám, én pedig úgy érzem, hogy szívrohamot kapok mindjárt. A törzs felé fordítva arcomat összeszorítom szemeim, hogy ne lássam a farkast. Aztán elszalad, én pedig megkönnyebbülök, mert azt jelenti, hogy letudok jönni a fáról. Jobb lesz, hogyha nem ilyen magasan közlekedem, mert a végén ismét így járok. Leereszkedem a földre, és futva haladok tovább. A gallyak, kövek sértik a talpam, hiszen egy szem zokni van rajtam, de most az adrenalin elnyomja a fájdalmat. Hallom a vonyítást a távolban, én pedig csak még riadtabban szaladok tovább. Most biztosan utánam küld mindenkit. Mikor érzem, hogy kifulladok, egy nagyobb fa tövébe kuporodok le és körbe kapom a pillantásomat. Amint kicsit kifújtam magamat, már pattanok is fel és fordulok ki a fa mögül, de meg is torpanok, mert épp ekkor látok elfutni magam előtt pár méterre két másik farkast. Földbe gyökerezett lábakkal figyelem, ahogy szaladnak, ám az egyik észre vesz a szeme sarkából és megáll. Társa lemaradására a másik is megtorpan és visszanéz. Talán a vonyításra, talán a vér szagára, vagy az enyémre figyeltek fel. Nem számít, itt vannak, és farkas szemet nézünk egymással, egészen addig, amíg a hozzám közelebb lévő nem tesz felém egy lépést. Ennyi kell, hogy felvegyem a túlvilági alakom, és inkább a fa ágai közé lebegjek. Persze ez csak felcsigázza őket, s ahogy én szilárd alakot öltve egy vastagabb, magasabb ágra ülök, ők ugatva ugrálnak fel. Láthatóan élvezik a "játékot". Kissé magasabbra mászom, mert ezek sem apró dögök, csak egy fej választja el orruk hegyét a felhúzott lábamtól. Amikor aztán a fát "rázzák", mennek neki, felsikkantva ölelem át a törzset. A levegőben aztán arrébb úszok a következő fához, de lefelé nézve látom, hogy követnek. Újabb fa, újabb megálló, ismét pihenek. Ha túl sokat tartózkodom abban az alakban, hamar kifogok fáradni. Nem menekülhetek visszafelé, sem a város felé, mert a fák ritkulni kezdenek majd, és ha emberek közé viszem őket, az csak még feltűnőbb. Bár ahhoz előbb tudnom kéne, merre van a város. Egy újabb lökés a fatörzsön, és majdnem leesek. Úgy tűnik, nincs más választásom.
- Maddock! Maddock! - hívom őt a nyaklánc általi bűbájjal. Azonban eszembe jut az, hogyha ő ide jön, nem fogok tudni lejönni. Szóval túlvilági alakban indulok meg, de ereszkedve a föld felé, hogy aztán azt érve a lábamat a tőlem telhető leggyorsabban futni kezdjek arra, amerre a nyaklánc szerint érzem. Megkockáztatom, hogy nem érek el hozzá időben, de zsákutcában sem maradhattam tovább.
Persze a farkasok könnyűszerrel beérnek. Az egyik elsodor, a földre esek, a másik a hátam mögött maradva morog, s csak akkor kap bokámba, mikor megpróbálok felkelni. Játszanak a prédával. Az erdő, a farkas, a villogó szem. A pánik ismét kezd magába keríteni, kezeimet a fejemre szorítva próbálom emlékeimet elnyomni. Ha most kiakadok, akkor biztos itt a vége. De rettentő nehéz józannak maradni, mikor érezhetően támadnak.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Vas. Nov. 19, 2017 12:47 am

+16
Reanna & Madox

Outfit:
Nem Ruha
Words:
xxx

Megyek, haladok, senki sem támad rám, mert érzik, hogy erősebb és nagyobb és vadabb vagyok náluk. A természet törvénye. Azt viszont megérzem, hogy valami nem stimmel odafent, így egy ideig még cipelem a zsákmányt, amikor megállok, fülelek, a füleim mozognak, előre, hátra, jobbra, mint a radar, úgy keresik a hang forrását, ám valahol mélyen érzem, hogy fent van, így a második reccsenésre felkapom a tekintetem, és meglátom ott Annát.
A nőstényem! Mit keres ott?! Értetlenül morranok fel. Segítség kell? Kiköpöm a vad torkát a számból, és felágaskodom a fához, két lábra, ha állva egy hatvan magas vagyok a fejem búbjáig, akkor állva, nyújtózkodva, öt méter biztosan megvagyok, de az is biztos, hogy túlnyúlok egy puma átlag karmolászás nyomán is.
~Gyere le!~
Kaffogok neki, magyarázok, hogy jöjjön le enni, meghoztam az ételt. Vagy felvigyem? Megpróbálom, de feladom, az ágak túl vékonyak, nem bírom oda felvinni. Csak enni akarok adni neked, nem érted?! Gyere le! Aggódóm, dühös vagyok és frusztrált. Talán…menekül! Megtámadta valami a barlangot! Hirtelen ötlettől vezérelve futok a barlang irányába, mire nem érzek semmiféle idegen szagot, majd vissza a tetemhez és Annához.
Őt keresem, ha nincs ott azon a fán, akkor jajveszékelve búgok fel.
A feszültségemet a tetemen vezetem le, kitépek egy darabot a torkából, és megrázom a pofám közt, majd egyben nyelem le a kitépett darabot. Morgok. Miért hagy el?! Nem vagyok elég jó hím neki, biztos. Biztos több vad kell neki! Ez az! Gyerek játék lesz egy alvó medvét megölni, hiszen azok most alszanak leginkább. Egy medve és egy szarvas, jó ajándék.
Ám ahogy megyek, ahogy távolodom tőle, érzem ,hogy az a kellemes zsibbadás megszűnik a gyomromban, tudom,hogy ez az érzés vele kapcsolatos. Mi tévő legyek? Már majdnem felvonyítanék, hogy itt vagyok, ide gyere, de akkor a klánom is jönne, hiszen meghallanák a hívó szavam. A farkasom erőlködik, hogy márpedig hívjam, ez más lesz.
Tényleg felüvöltök, és tényleg hívom, s másképp is hangzik, ez csak Annának szól. Ne menj el! Visszaporoszkálok a vadamhoz és búsan lengedező farokkal állok neki a fogyasztásának, mert nem hagynám kárba veszni. Ismerős csontok ropogtatása, a hús marcangolása, a csont törésének hangja megnyugtat. Nem kért belőlem! Dühösen morgok fel és csapom a maradékot az egyik fa törzsének és lassan sétálva indulok el az egyik távoli tóhoz, hogy igyak belőle. Szomjas vagyok.do or do not. there is no try.

.

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Charlie Hunnam
₰ Reagok száma :
59
₰ Keresem :
Életem megkeserítőjét
₰ Foglalkozás :
Kovács, motor építő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Szomb. Nov. 18, 2017 10:14 pm

Are you gonna deny the savior,
in front of your eyes?
Stare into the night!
The Night \ Madoxnak \

Egyszerre akarom elengedni őt és kapaszkodni belé, mintha az életem múlna rajta. Szalad velem, hullámzó testét úgy ülöm meg, akár a lovakat szokás, bár ez esetben rá dőltem a hátára. Erről eszembe jut, milyen régen nem is lovagoltam? Egy pillanatra elfeledkeztem a félelemről, s a fogásom engedett, de miután majdnem leestem a hátáról egy ugrásnál, inkább gyorsan újra megkapaszkodtam a fehéres-barnás bundában.
- Hova viszel? - suttogom félve az orrom alatt. Nem várok tőle választ, természetesen. Biztosan olyan helyre visz, ahol nem tűnik fel senkinek a holt testem.Vagy ahol anyókák zargatása nélkül elfogyaszthat. A hideg folyamatosan ráz a tudattól, hogy egy ilyen bestia van alattam. Folyton a fogak, a villogó tekintet lebeg a lelki szemeim előtt. Nem tudom, mióta kutyagolunk, de az biztos, hogy messzire mentünk. Olyannyira, hogy már egy sziklásabb, ormosabb részére értünk a területnek. Ha nem volnék pánikba esett, talán gondolkodni is tudnék és ki tudnám találni merre vagyunk, de jelenleg csak arra tudok gondolni, mi fog történni, ha megállunk. Azt hittem, ez a szikla tövében meg is fog történni, de nem. Ugrálni kezd felfelé! Sikkantva kapaszkodom belé kézzel-lábbal, igyekezve nem leesni a hátáról, minél feljebb érünk. Végül oda fent valami odúban leszállok róla, de amint leér a remegő lábam, már engedem is le magamat a... szalmába? Már épp kérném, hogy inkább hagyjon békén és menjen el, mikor a farkas megfordul és elhagyja a helyet.
Elsőre nem hiszek a szememnek. Elment? Tényleg? Négykézláb, óvatosan kúszva megyek a szikla széléhez és lesek le utána. Még látom is, ahogy elszalad, messzire a fák közé. Ez az én esélyem! Nem fogom megvárni, míg visszatér, hogy szét téphessen! Csak egy cél lebeg a szemeim előtt: elhagyni Seattle-t és környékét, minél hamarabb. Talán Derekhez kellene mennem... Nem, nem... nem volna jó ötlet. És ha követ? Csak bajba sodornám a kölyköt. Máshova kell mennem. Majd kitalálom, de most azonnal indulnom kell. Meg is teszem az első lépést. Zokniban állok fel és nézek le a peremről a mélybe. Behunyom a szemeimet, aztán elkezdek előre dőlni. Mire testem vízszintesbe ér, már teljesen átveszem a szellemalakom, s a kőtől elrugaszkodva indulok meg lebegve magasan a levegőben. Habár éjszaka van, az erdő még is, mintha nyüzsögne. Vadállatok lakják be most az egészet. Azon morfondírozom most, hogy kezd a félelemtől kitisztulni a fejem, hogy merre mehetnék. Az biztos, hogy ebben az alakban maradok. Nehezen észrevehető és teljesen nesztelen, vagy támadhatatlan vagyok így. Kivéve az ő közelében. Igazából csak kóválygok az erdőben, remélve, hogy egyszer csak kitalálok, anélkül, hogy összefutnék egy farkassal. Vagy A Farkassal. A levegőben siklás azonban lassan véget ér, ahogy a nyaklánc érezni kezdi a testvér ékszer közeledtét. Riadtan kapok az egyik faág után, mikor a farkas 10 méteren belülre ér. Ilyen magasságban azonban az ágak vékonyak, s hajlékonyak, törékenyek. Nem csoda tehát, hogy hirtelen súlyomtól az a szerencsétlen bot reccsen, s csak a kéregnek egy kis része tartja, miközben lógok rajta. Lepillantok a mélybe, hogy vajon a láthatóan vadat cipelő farkas észre vett-e. Egy újabb reccsenés után már inkább újfent azzal foglalkozom, hogy egy másik ágba kapaszkodjak. Még épp időben, mert a vékonyabb már a kezemben is marad. Amint a lábaim biztos pontot találnak maguknak, kissé próbálok lejjebb ereszkedni a fán, biztonságosabb helyet keresve. Ez azonban nem könnyű, tekintve, hogy még mindig vékonyak az ágak, csúszósak és ritkák. És akkor még örülhetek, hogy nem egy fenyőn landoltam...... Az volna ám az igazi szenvedés.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Szomb. Nov. 18, 2017 9:29 pm

+16
Reanna & Madox

Outfit:
Nem Ruha
Words:
xxx

Egyetlen cél vezérel, hogy biztonságba vigyem a nőstényemet, érzem, hogy képtelen arra, hogy megmozduljon. Így a város szélére ügetek vele, bokorról bokorra, mert tudom ,hogy itt vigyáznom kell arra, hogy nehogy észrevegyenek. Ráadásul egy majdhogynem hófehér farkas vagyok, tele vérfoltokkal. A város széléhez érve pedig nekiiramodok, érzem, hogy kapaszkodik belém Anna, így nem lesz baj. Távol viszem őt, attól a helytől messzi ahol a falkával általában vadászni szoktunk. Most Zen vezeti a csapatot. Tudom, hogy összetartja őket, és a látszattal ellentétben nagyon is érzi a felelősséget a tagok iránt. Most…nekem pedig a nőstényemmel kell foglalkoznom. Általában az Olympic nemzeti parkba megyünk át telihold idején, ekkor szoktunk más farkasokkal is találkozni, kóborokkal és más falkabeliekkel, igyekszünk nem bántani egymást, a területeket klánban élők tiszteletben is tartják.Most csak az Olympic Erdőbe megyünk, rohanok, visznek a lábaim az ösztöneim, van az elő erdőben egy kedvenc rejtekhelyem, oda még emberként is el szoktam látogatni. Magasan is van, és megöltem a medvét aki ott tartózkodott még elég régen, így már csak az enyém, és nem lehet túl egyszerűen feljutni oda arra a helyre, ugrálni kell, és nem sok farkas képes rá, egyedül Zen képes utánam jönni ide. Emberként fel lehet oda mászni, igen a falmászás időnként jó kikapcsolódásnak bizonyult, ha elakartam vonulni a világ elől. Most épp ezt akartam tenni, az én nőstényemmel is. Elvonulni.  Felugráltam a köveken, kicsit egyensúlyoznom is kellett, volt hogy néhány részt direkt magamnak alakítottam ki, hogy tudjam, hogy pontosan hova kell ugranom, mekkora távolsággal, milyen erővel. Ide szoktam felcipelni a zsákmányokat olykor, nem kell félni, kitakarítom emberi alakban, miután lakmároztam, egyébként puha szalma van az alján, ezt is én hoztam fel magamnak, emberi alakban.
Néhány ugrás alatt fent is voltam a barlangnál, és beljebb sétáltam, lefeküdtem és hagytam legördülni rólam Annát. Ráböködtem az orrommal némi szalmát és itt sem vagyok. Biztos éhes, meg kell mutatnom neki, hogy milyen jó vadász vagyok, ezért az első utamba kerülő csordából leterítem a legegészségesebb legízletesebb falatot.
A barlangban talál egyébként ruhát egy vízálló táskába elrejtve. Tüzet a farkasok miatt nem lenne illdomos gyújtania, s remélem nem is fog.  eltávolodtam tőle, ebben a formában nem értettem a lánc lényegét, nem fogtam fel, ha eltávolodom tőle eltűnhet mellőlem. Ugyan miért tenné,hiszen ő az enyém! Én pedig az övé vagyok. Ilyen egyszerű. Halkan közeledtem vissza, ám az új terhemet a számban kellett hoznom, és a patái és a szarva is nekiütődött a köveknek, szikláknak.


do or do not. there is no try.

.
]

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Charlie Hunnam
₰ Reagok száma :
59
₰ Keresem :
Életem megkeserítőjét
₰ Foglalkozás :
Kovács, motor építő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Pént. Nov. 17, 2017 11:28 pm

Are you gonna deny the savior,
in front of your eyes?
Stare into the night!
The Night \ Madoxnak \

Hiába erőlködöm, a pánik gúzsba köt. Szemeimet összeszorítva zilálok, reszketek, mint a nyárfalevél, pedig nem történik semmi. Még. A léptek, a közeledő öregasszony feltűnik nekem is, és a farkasnak is, amely azonnal fel is kel. Csak most látom igazán, hogy mekkora is hozzám képest, főleg ahogy fölém áll. A hideg teljesen kiráz, bőrömön végig fut a libabőr, ahogy félelmem tárgya fölém tornyosodik. A csengő megszólal, a farkas vicsorog, az ajtó nyílik, Madox pedig már morog is. Szemeimet összeszorítva próbálom kizárni magamból a látvány és a hang kombóját, de ez nagyon nehéz számomra. Az öregasszony meghőköl, riadtan hátrál, majd leesik a lépcsőről. Aztán fogakat érzek a vállamban. Nem erősen, de érzem, ahogy határozottan fognak, s húzni kezdenek a földön. Riadtan nyüsszenek fel, érzem, ahogy a könnyek ismét az arcomra tolulnak, de egyéb hangot félek kiadni magamból. Az néni ezt látva az ajtóból már fordul is meg és a tőle telhető leggyorsabban rohan vissza a saját házába. Hangos robajra rezzenek össze, de nem merek oda nézni. Talán az ajtó...? Újra megjelenik, fogaival felhúz a földről. Nyöszörögve kelek fel, állva majdnem akkora, mint én. Ismét csak reszketni kezdek, lábaim alig bírnak megtartani. Magához húz, hátára von. Nem tudom miért teszem azt, amit akar. Talán azért, mert tudom, hogy magamtól nem tudok távozni, amíg a közelemben van, ő meg nem akar ott hagyni, ez látható. Talán azért, mert inkább teszem, amit akar, minthogy bántson. Még ha nem látom ennek jelét rajta. Talán azért, mert le akarom győzni a félelmemet. Nagy nehezen sikerül a hátára kerülnöm. Legalább a kapaszkodással nem lesz baj, mert kezeim görcsösen markolnak a vastag bundába. A szemeimet ismét össze szorítom. Nem is akarom tudni, hova visz, miért és mit akar majd. Csak legyen vége ennek az estének!

-

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Pént. Nov. 17, 2017 11:01 pm

+16
Reanna & Madox

Outfit:
Nem Ruha
Words:
xxx

VMellette feküdtem, már szinte moccanni sem mertem, betakartam a testem melegével, óvtam őt minden oldalról, minden támadótól. Az sem zavart, hogy a rá tapadt vérből rám is jutott. Senki sem bánthatja!
Hallom a szívverését, még mindig zaklatott, ahogy a légzése is, a remegése is és a görcsössége is alig akar elmúlni. Amikor meghallom a hangokat, azonnal felpattanok mellőle, és úgy állok, hogy az összegömbölyödött teste a hasam alatt legyen, a négy lábam között. Hatalmas vagyok, nagyobb mint egy átlag farkas, így amikor köré feküdtem, akkor is körül értem, könnyedén. Fülelek. Hegyezem a fülem, a szagát érzem, öreg idős, és büdös, vesződni is kár vele. Mi a francot akarhat?! Ha bántani fogja az én nőstényemet, megölöm! Ő most védtelen! Képtelen megvédeni magát! Az enyém! A körmeim a padlóba vájnak, karistoló hangot is hallatnak, ahogy megfeszülök, ugrásra készen. A csengő, a hangjára felhúzom az orrom és vicsorítok, ám egyelőre még nem morgok. De nem hagyom, hogy Ana védtelenül maradjon, mellettem van a legnagyobb biztonságban. Rázok egyet a fejemen, mintegy figyelmeztetésül, mert látom ahogy a kilinccsel babrál. Nyílik az ajtó, én pedig lecövekelve a helyemen morgok rá, vigyorgó habzó szájjal üvöltök az asszonyka arcába. Véres vagyok én magam is, így még jó,hogy félelmetesebb látványt nyújtok. Gyomorból jövő hangon morgok fel, a hang megrezegteti az ajtót és a kilincset is, érzem az öregasszony félelmét, mire inkább hátrább lép egyet. Jól teszi.
Visszafordulok Anna felé és gyengéden csípem meg a ruhája szélét és húzni kezdem őt a hátsó kijárat felé. Egyébként képes vagyok elhúzni őt addig, mert megvan hozzá az erőm.
Ha pedig nem jön, óvatosan gyengéden fogom a fogaim közé, miután átszakítottam a hátsó ajtót, a válla környékén, és próbálom ráügyeskedni a hátamra. Az erdőbe! minél hamarabb az erdőbe kell eljutnunk, szerencse, hogy itt nincsenek úgy kerítések.do or do not. there is no try.

.
]

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Charlie Hunnam
₰ Reagok száma :
59
₰ Keresem :
Életem megkeserítőjét
₰ Foglalkozás :
Kovács, motor építő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Pént. Nov. 17, 2017 10:31 pm

Are you gonna deny the savior,
in front of your eyes?
Stare into the night!
The Night \ Madoxnak \

Érzem a lökést, a hátam keménynek esik, a fejem koppan a földön, valamiért az erdő levelei még sem elég puhák, hogy tompítsák a téli, fagyos föld keménységét. A farkas fölém lép, morog, én pedig kézzel, lábbal védekezek ellene, sikítok, sírok. A fantom fájdalom belém mar itt-ott, de a félelem túlnyomórészt minden harapást elnyom. Legalább is még azt hiszem. Nem tudom, meddig tart, míg a roham alább hagy. Pár perc. A szenvedés felénél az erdő visszaalakul a ház folyosójává, amin összegörnyedve, embriópózban fekszem. Arcom valami csikizi, valami meleg, valami szálas... Kinyitva a szemem valami világosat látok, s amint élesedik a kép, látom, hogy bunda az. Persze a félelem ismét belém mar. A farkasoktól való rettegés valószínűleg egy életre belém ette magát, és ezen nincs mit csodálkozni.
- Ne bánts..! Kérlek! - szipogom könnyeim nyelve. Arcom tiszta víz, szőre rám is ragad kissé. Legalább is azt hiszem, ez könny.. Bár az állaga nyálnak is megfelelne. Kezeimet a fejemre szorítom és még összébb húzom magamat, fejemet behajtom a térdemhez. Igazából moccani se merek, még ha eddig nem is bántott, csak fekszik mellettem. Csak azt akarom, hogy legyen vége, de gyorsan és mielőbb. Azt hiszem, Madox az. Mióta tud átváltozni? Vagy telihold lenne? Nem figyeltem, mikor az utcán áldozat után kutakodtam. Nem is jutott eszembe, hogy az égitestre nézzek, abban a hiszemben voltam, hogy van időm. Hogy elkerülhetem ezt a katasztrófát. Hiszen igyekeztem előbb jönni előtte. Akkor... egy egész napon keresztül eszméletlen voltam? Hogy történhetett ez? Nem szeretek kiszolgáltatott lenni.
Ahogy telnek a percek, próbálok erőt venni magamon, legyűrni a rettegést, de a halálfélelem nagyúr. Egyike a legnagyobb uraknak az életben. A baj csak az, hogy a hangokra a szomszéd bizony felfigyelt, s kintről már egy öreg hölgy hangját hallom, ahogy nyögve és az eget szidva próbál az ajtó előtti lépcsőn felsétálni, majd kopogni.
~ Meg kell mozdulnom! Meg kell mozdulnom! El kell mennem! El kell mennem! Gyerünk! Gyerünk! - próbálom ösztönözni magamat, ám kezeim szinte görcsben remegve ölelik saját, felhúzott térdeimet. Ha a nő becsönget, nem kap választ, talán a zsarukat is a fejemre hívja. Nem volna a legjobb, ha ránk találnának.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   Pént. Nov. 17, 2017 9:47 pm

+16
Reanna & Madox

Outfit:
Nem Ruha
Words:
xxx

Vér szag, friss vérszagot érzek a szomszédból! S az ő illatát is felém sodorja a szél, nem tudom ,hogy miért érzem meg az övét, az eddigieknél is jobban. Sokkal jobban, de érzem, itt van, nem ment el, nem hagyott itt! Ettől az érzéstől a farkasom ujjongva iramodok meg a ház irányába. Tudom, hogy valamiért kerestem őt, hogy volt valami fontos, mielőtt átváltoztam, segíteni akartam neki, de azt is tudom, hogy ezek a végtagok már alkalmatlanok erre. Éppen ezért addig maradok mellette, amíg újra le nem tudom venni róla a nyakláncot. Tátva a pofám, izgatott vagyok, a vérszag engem is feltüzel. Vadászni fogunk?Hm? Te meg én?! Vadásztál már nekem! Micsoda nőstény! Hagyom, hogy ő egyen belőle elsőnek, majd én, milyen úrifarkas vagyok nem! Szüksége lesz rá a kölykök miatt. Igen, irracionális gondolat, hiszen ő képtelen életet teremteni, de ezt a farkasomat, cseppet sem érdekli, a társának választotta ezt a nőt.
Az ajtót kaparászom, megtehetném, hogy berontok, de bizonyítani akarom, hogy tudok viselkedni, meg… az állatok és az ésszerű gondolkodás…? Ugyan már.
Izgatott lettem attól, hogy megláttam, mégis értetlenkedve fordítottam hol jobbra és hol balra a fejem, kicsit még fel is morrantam, halk kérdő hangon,hogy ez most hogy is van. Félsz tőlem? Hiszen én vagyok az Maddock! A te Maddockod, és a farkasa! De én vagyok! Nem látsz? Naaa! Máskor a pánik beindít, a félelem beindít, mert tudom, hogy hatalmas éhes és erős farkas vagyok, aki efféle szagú prédákra szokott vadászni, ráadásul ő még íncsiklandozó is, mert a vérszag is teljesen beborítja a testét. De valahogy nem tekintem prédának.
Halovány emberi tudatom egy része figyelmeztet, hogy ezt nem itt kellene kint félig kint művelnünk, ezért belököm a fejemmel a folyosóra, és belököm az orrommal az ajtót. Odabent pedig körbeszimatolom Annát. Engem hív! Édes kelta istenek, engem hív. Itt vagyok!
- Wrüüuufff! – eresztek meg egy kacifántos jókedvű morranást, igazán vékony hang, effélével szokták játékra hívni egymást a kölykök is. Megböködöm az orrommal a testét és a fülébe szuszogok.
~Ana!Anaaa!Nőstényem! Nőstényem!~
Böködöm a vállát, és az arcát kezdem nyalogatni, letisztogatom a vért az arcáról, a ruhájáról, ahol csak érem, és közben folyamatosan böködöm, morgok neki, motyogok, a saját nyelvemen beszélek hozzá, próbálom nyugtatni. Mellé fekszem, és tovább nyalogatom az arcát.
Itt vagyok, vigyázok rá! Fél! De mitől fél! Tőlem nem kell félnie, sosem bántanám, bár vonz a fenti frissen kiontott vér szaga, a nőstényemet eszem ágában sincs magára hagyni. Védtelen, érzem rajta, hogy képtelen megvédeni magát, mi üthetett belé. A füleimet hátracsapva, fektemből pillantok rá, annyira aggodalmas szemekkel amennyire egy vadállat képes emberi érzelmeket kifejezni, amennyire csak tud.do or do not. there is no try.

.

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Charlie Hunnam
₰ Reagok száma :
59
₰ Keresem :
Életem megkeserítőjét
₰ Foglalkozás :
Kovács, motor építő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kertvárosi utcák   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Kertvárosi utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

 Similar topics

-
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Sunagakure utcái
» Utcák és terek
» Kumogakure Utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: New Orleans :: Külváros-
^
ˇ