Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Benzinkút a város szélén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Benzinkút a város szélén   Szer. Okt. 25, 2017 9:31 pm

This world is too depraved
When you die
You'll know why
The Vengeful One \+18 \ Jezebelnek

Ma csak egy apróbb feladatot, inkább szívességet teljesítek. Néha napján nem csak természetfelettiek, de emberek is megtalálnak, ha akarnak tőlem valamit. Néha beavatottak, néha csak pénzesek, akik azt hiszik valami orosz kémiskolában tanult névtelen lány vagyok, készen arra, hogy teljesítsem a kérésüket pénzért.
Ma éppen egy drogost kellett elkapnom. Túl sokat látott. Túl sokat járt a szája. Azt mondták, intézzem el, én pedig azért vagyok ebben a benzinkúti étkezdében, hogy ezt megtegyem. Soha nem volt lelkiismeret furdalásom. Mindig arra gondolok, hogy neki volt esélye normális életet élni. Még is ilyen dolgokba keveredett. Még is a vérét akarják. Talán csak a saját megszállott, ördögi körömet vetítem ki másokra. Talán csak a csillapíthatatlan, mélyen lapuló dühömet próbálom elemészteni. De félek, nem tart már más életben. A harag keltette életre holt valómat. Ha már nem lesz miért haragudnom... vajon akkor is élni fogok?
Csendesen lötybölgetem poharamban azt a narancs juice-t, amit kikértem, de még hozzá se fogtam. Az ételek, italok nem mindig vonzanak már. Mintha mindennek semleges íze lenne, vagy épp keserű, mint a fene. Pár boxxal arrébb ül a célpontom. A csöves hipszter stílusban öltözködő fekete férfi igen csak kényelmetlenül üldögél. Láthatóan már vágyik egy kis szerre, lába úgy rugózik, mintha muszáj lenne. A dílerére vár, de soha nem fog ide érni. Hisz ők azok, akik megkértek, tegyem félre az útból. Eltelik egy perc, kettő. Felpillantok az órára a pult mögötti falon. Fél 12. Még jó, hogy ez egy éjjel-nappali benzinkút. Nem fog bezárni, ha eléri a 12-őt.
- Hé kölyök! Nincs már késő egyedül itt üldögélni? Hol vannak a szüleid? - kérdezi a pultos nő. 60-as éveit töltő, lógó mellű lotyó. Műszakja után általában részeges férjéhez megy haza veszekedni. Úgy sminkeli magát, mint egy barokk kori dáma. Túl erősen. És ekkor a célpont végre felpattan és hátra siet a mosdóba. A férfi ikont hordó ajtó épp a női mellett van. Tökéletes.
- Már is haza megyek. Csak előtte elmegyek wc-re. - kelek fel a kopottas bőrülésről és "iskolatáskámat" cipelve már be is lépek sietősen a nőibe. Ledobom a táskámat, majd körbe nézek. Egyik fülkében sincs senki. Egy ajtó támasztót veszek ki a táskámból és rakom a bejárati ajtóhoz. Egy határozott rúgással szorítom az éket a padló és a mosdóajtó közé, hogy ne tudjanak rajta bejönni. Ezután ledobom a táskát, és szellemalakban átlesek a falon a férfi wc-be. Az "előtérben" senki. A piszoárok üresen állnak. Húgy és széklet szaga elegyedik némi penészével. Láthatóan ritkán takarítják a mosdót. Nem mintha a női szebb lenne a hátam mögött. Átlebegek, majd kicsit feljebb irányítom magam, szinte leheletnyire kapaszkodva a wc fülkék tetejére. Hangtalanul, mint a levegő kúszok el fölöttük, végig nézve. Az utolsóban ott csücsül a retyón a célpont. Már éppen szúrja is be magának a tűt, előre dőlve. Én a wc tartályra ereszkedem, terpeszben ülök le mögé. Felveszem az evilági alakomat, zsebemből előveszek egy drótot. Egyik kezemre, majd másikra tekerem, aztán egy gyors mozdulat és már szorítom is az illető nyakára. Hörgés, fulladozás, némi puffogás, a tű koppanásának a zaja tölti be a helyet. Feláll, próbál a drótra fogni, de az már húsába vágva fakasztja vérét, ahogy derekára kulcsolva a lábamat hátradőlök és ezzel egyre jobban szorítom a nyakára a vékony fémet. Szinte hátra esik velem a wc-re, a hörgésből gurgulázás lesz, ahogy a drót már a nyelőcsövét szeli. Szemei kidüllednek. Sokáig küzd, csap oldalra, toporog, próbál neki csapni a fülke falának, de mindez olyan, mint halottnak a csók... nem ér semmit.
Végül kimúlik. A küzdelem abbamarad, keze, teste elernyed, nyitott szája sarkán véres hab csorog kifelé. Egy fotó egy régi alcatel mobillal, egy üzenetben elküldve a megbízónak, aztán törlöm és megyek vissza a nőibe. A drótot benne hagyom a férfiben. Nekem már nem kell. Visszalebegek a nőibe. Lehúzok egy wc-t, kezek mosok, aztán kiszedem az éket az ajtó alól és visszateszem a hátizsákomba. Megigazítom a skótkockás ruhámat, sárga pulcsimat, aztán kilépek a mosdóból.
- Jó sokáig tartott. Jól vagy? Haza vigyelek? - érdeklődik a pultos nő, miközben elsétálok előtte.
- Nem kell. Nem lakom messze. - rázom le és már lépek is ki az üvegajtón, annak nyílását a felaggatott csengő csilingelése követi. Kilépve mély levegőt veszek a hűvös, ködös levegőből. Városok. Büdösek, koszosak. Bár tisztábbak, mint a középkor, és kevesebb a pestis... Az utcán lazán sétálva indulok el, kezeimet zsebre téve, magam elé meredve. Unatkozom. Talán egy következő megbízásnak is neki állhatnék....

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Benzinkút a város szélén   Szomb. Okt. 14, 2017 4:27 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Benzinkút a város szélén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle :: Külváros-
^
ˇ