Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Épület mögötti sikátor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Szomb. Dec. 30, 2017 8:12 pm

Vincent&Eleanor

Gombóc keletkezett a torkomban. Nagyot nyeltem, de még így sem tűnt el az a fojtogató érzés, amitől robbanni tudtam volna. Hogy jön ehhez ez a pokolfajzat vérszívó, hogy csak úgy a képembe vágja ezt? Mintha az ő fajtája annyira szent lenne! A miénk se az, de legalább van, aki beismeri tőlünk. Viszont a vámpír, ha lehet, még rosszabb, mint az ember.
- Azok vagytok. Gyilkosok. Honnét tudjam mégis, hogy nem éppen főfogásnak szánsz a mai vacsora menüdhöz? Ismerem a fajtádat, tudom, milyenek vagytok. Fajtád bélivel élek egy fedél alatt – és ez szörnyen súlyos teherként nehezedett rám, ennek az információnak a titokban tartása.
- Szeretném, ha te is utána mennél. Nem hagytok mást magatok után csak fájdalmat és fájdalmat. Ez látszik a te kis mesédből is. Szegény nő. Remélem, a pokolba jutsz – elképesztően dühített a nyomulása. Minek néz engem, prédának? Még jó, hogy apám ruhával rejtett karófegyver és szentelt víz nélkül ki se enged otthonról. Khm, ha másra nem is jó az utóbbi vacak, hát legalább csípni fogja talán a szemét egy ideig, hogy le tudjak lépni.
- Csak én vagyok neki. Ha akkor ő nincs ott, az a másik kiszipolyoz. Szerinted honnét a vérszívó kifejezés? Mert az vagy. Mind azok vagytok – kedvem lett volna felképelni, de erős a gyanúm, hogy megállítaná az akciómat, illetve, ha el is érném az arcát, inkább az én kezem törne ripityára. Nem érdemes az erősebbel kekeckedni, de most le se rázhatom igazán.
- Én nem enném meg. Inkább végignézném, ahogy szenvedsz közben – gyűlöltem a vámpírokat. Minden idegen vámpír ellenség, ahogy apa tanította. Ők ölték meg a szüleimet, ők tettek árvává, és bezárttá. Átéreztem, milyen lehetett Aranyhajnak a toronyban, tök egyedül, egy banyával összezárva. Hát ez is kb. hasonló. Hogy utálom a Grimm-meséket.  
- Visszamászhatnál a kriptádba, Múmia – a válaszom az ismerkedési vágyaira. Nem, nem fogom hagyni, hogy ő is bántson. Még egyszer nem.
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Szer. Nov. 15, 2017 8:32 pm


Eleanor Bellingham & Vincent Cellier 
- Tényleg gyilkosok volnánk, Eleanor? Mind? Oké, legyen igazad a fajtánk sok álnokságot elkövetett, akár az emberek - mondtam elkomolyodva.
Eltettem a cigit, annak ellenére, hogy megengedte, ám azt olyan hangnemben tette, hogy elment a kedvem. Főleg a vérszívó kifejezés sértett, de inkább az foglalkoztatott, hogy a nő keserű szavai mögött mi volt, de hamarosan megtudtam azt is.
Egy vámpírtámadás... Nem ritka jelenség és azokat a vámpírokat, kik ész nélkül mészárolnak le is nézem. Eleanor apját tiszteltem, hisz kevés vámpír védte volna meg a lányt.
- Részvétem! - szólalok meg elkomorodva. - Megértem a gyűlöleted. Az apád okkal félt, bár a bezárás nem a legjobb megoldás. Ez a fajta féltés felér egy megfojtással - nézek az arcára, a tekintetét tallózva.
- Tudod a gyászod és dühöd megérthető. Régen volt egy nő, talán életem egyetlen igaz szerelme. Vámpír létem miatt mindenki öregedett köröttem, csak én nem, akár ez a nő, egy boszorkány volt. Amint elkezdett végesen öregedni felakasztotta magát. Gyűlöltem magam és ezt a pokolfajzatot, ami vagyok, de nem voltam más, mint vámpír. Az emberi életemből minden emlékemet elvették. Egy idő után a haragom szertefoszlott, de a gyász soha nem szűnt. Rengeteg szerettem  halt el, vagy ölték meg miattam. Az apád valószínűleg azért félt, mert csak te vagy neki.
A lány következő haragos megjegyzésén, melyben azt kezdte el pedzegetni, hogy az apja megsütne engem, felnevettem.
- Figyelj, miért kínoznád magad a főztjével? - mondom mosolyogva a nevetés után, hisz még annyit láttam a fejében, hogy az apja nem egy mesterszakács.
Amikor a koromon kezd el merengeni, meg azon, hogy túl öreg lennék hozzá a komor arcomra halvány mosoly kúszik.
- Húsz éves kort már elhagytam biológiailag, egy pillanatot nem öregedtem azóta - válaszolok úgy, hogy nem válaszolok. Ha elmondanám, hogy elmúltam ezer éves elborzadna. - És az ismerkedésből baj nem lehet, az apád nem tesz bennem kárt. Nem harapok. De a gyűlöleteddel csak magadat gyötröd.


314 ●
●●

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Kedd Nov. 14, 2017 8:26 pm

Vincent&Eleanor

A szívem hevesen vert. Vincent, ez a vadidegen srác valamiért nem óhajtott leszállni rólam. Valószínűleg elfelejtette kikutatni a fejemből azt is, hogy nem jó ötlet magára haragítani a vérszomjas apámat, Craiget. Feltárt előttem egyet s mást a múltjából, és nem jó őt az ellenségünknek tudni. Nagyon nem.
- Nos, nem vagyok az a kifejezetten civil típus. Néha inkább érzem magam Aranyhajnak, egy jó nagy gubanc kellős közepén – vágtam közbe cinikusan.  – Meg amiatt, hogy levadásztok minket. Csak ezt az apró betűs részt valahogy kifelejtitek a miértekről. Tudod, a te fajtád egy gyilkos. Gyilkosok vagytok, ha tetszik, ha nem.
- Tőlem – vállat vontam. Felőlem úgy pöfékel, ahogy akar, őt már nem teszi ennél is jobban tönkre. Vámpír. Kibírja a tüdeje a füstöt. – Ha nem olyan pocsék a márka, pöfékelj csak, vérszívó.  
Jól esett ezt egy idegen vámpír képébe vágnom. A szüleimet egy ilyen átokfajzat ölte meg, nem várhatja, hogy tárt karokkal ugorjak a nyakába, csak mert ő ezt így elképzelte. Aha, én meg vagyok a húsvéti nyuszi... Meg egy frászt!
- Kettővel. Az a kettő elég volt ahhoz, hogy bőven meglegyen a véleményem. Egy megölte a családom, egy meg fogva tart, akármilyen jó szándék is vezérelje, de tönkre tesz – bár visszaszívhattam volna az utolsó szavaim. Hálásnak kéne lennem, hogy életben maradtam Craig miatt, erre itt hisztiztem egy vadidegennek, és eközben több száz kilométerrel odább gyámom halálra rémülve kereshet, kutathat, hogy vajon életben vagyok-e még. Szörnyen elszégyelltem magam. Tényleg emberien érez, és védelmez engem. Néha már-már túlságosan is, szinte megfojt ezzel.
- Apám felaprít, és nyársra tűzve süt meg saslikként. Nem hinném, hogy jó ötlet lenne ismerkednünk. És valószínűleg túl fiatal is lennék hozzád. Hány száz éves is lehetsz? – merengtem el. Most ne legyél önmagad, El, kérlek… ne haragítsd magadra, maradj életben, Craig kedvéért…
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Kedd Nov. 14, 2017 6:57 pm


Eleanor Bellingham & Vincent CellierA lány bemutatkozott, és rájött, hogy a fejébe néztem, valószínűleg a kedves papus is használja ezt a módszert. Rosszul esett, hogy a lány ilyen véleménnyel van a fajtánkról, de főként az, hogy ezt általánosította.
– Azért nem néztem meg, mert a nevedet a te szádból akartam hallani. Amit megnéztem azt azért néztem meg, mert jó tudni, hogy beavatott vagy e a természetfelettibe. Ha egy civil lennél és eléd ugranék megvillantva a vörös szemeim és az agyaraim… – be se fejezem a mondatot, hisz biztos tudja, hogy mit akarok mondani. – És igen, lehet, hogy kicsit paranoiásak vagyunk, de e miatt vagyunk képesek megérni hosszabb kort. Irritáló? Persze, egy fog az ember nyakában minden, csak nem pihe-puha, hidratáló érzés. Egyébként emberi érzéseink vannak. És mielőtt az összes vámpírt elkönyveled ilyennek, vagy olyannak, hadd kérdezzem meg! Sok vámpírral találkoztál már életedben? – teszem hozzá nyugodt és lágy hangon, mikor zsebre raktam a kezem. A zsebem egy furcsa zörrenő hangot hallatott, mire én megörültem, hisz tudtam, hogy mi lehet az, gyufa.
Elővadászom a gyufát és egy cigarettát:
– Nem zavar, ha rágyújtok? – kérdem bociszemekkel, amik, még Nicoletta elmondása szerint, ellenállhatatlanok. Ha nem engedi meg, akkor elteszem a cigit és a gyufát, amennyiben engedélyezi, a cigit meggyújtom és felé nyújtom a dobozt, hátha kér, ha nem kér elpakolok mindent. Ha kér adok neki egy szál cigarettát és még meg is gyújtom neki.
–  Egyébként a véleményed a vámpírokról enyhén sértő és mulatságos egyszerre. Tudod, ahhoz, hogy meg tudj ítélni valakit meg kell ismerned. Volt időm ezt megtanulni – mosolygok rá. Az előítélet a világ pestise, mely mindig javában tombol.248 ●
●●

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Hétf. Nov. 13, 2017 9:06 pm

Vincent&Eleanor


Felismertem a nekem köszönő férfit. Vámpír. Hogy a viharba ne ismertem volna fel, amikor egy vámpír társaságában éltem a mindennapjaimat. Tudtam, mire képes, milyen alaptulajdonságokkal rendelkezhet. Speciel kifejezetten utáltam, amikor apám a fejemben turkált, néha el is szólta magát.
- Yo – intettem. Abszolút nem voltam fecsegős kedvemben, mert sejtettem, hogy ezért kb. mekkora lecseszést fogok kapni, csak érjek haza, és apám vegyen észre. Azért reméltem, hogy dühében, amíg távol vagyok, nem fogja lemészárolni fél New Yorkot, és nem kell menekülőre fognunk.
- Eleanor. De ha kicsit kutakodtál volna a fejemben, rég tudnád ezt is – jó, persze, sok energiát vesz el tőlük, de ha ennyire fontos neki ez az információ tőlem, dolgozzon meg érte.
Ha már úgy is megkapom a magamét, ettől nagyobb bajba nem kerülhetek.
- Csakhogy tisztázzuk, nem kedvelem túlzottan a magadfajtákat. Irritáló egy népség vagytok, paranoiások és tapadósak, mint a légypapír – közöltem. Néha kell egy kicsit veszélyesen élni, túlságosan ingerszegény az életem.
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Hétf. Nov. 13, 2017 8:27 pm


Eleanor Bellingham & Vincent Cellier
Elég sűrűn megfordulok Seattle városában, általában „munka” ügyben ( általában, mivel társtulajdonos vagyok, rábólintok egy-két jó ötletre), de akkor csak szórakozni jöttem.
A szórakozóhely, mely a Red Lips névre hallgatott, mondhatni a város legnépszerűbb helyei közé tartozik, annak ellenére, hogy bent a pia és izzadtságszag nem kicsit terjengett.
Egy idő után, miután rendesen megtáncoltattam egy-két hölgyet, kimentem rágyújtani. A szórakozóhely mögötti sikátorba mentem.
Meglepetésemre nem az üres és sötét sikátorba léptem be, hanem egy nő, vagy mondhatni kislány állt ott a falnak támaszkodva. Olyan tizennyolc körül lehetett, mint nagyjából az épületben mindenki. Még szerencse, hogy koromhoz képest fiatalos vagyok.
– Hali! – szólalok meg, miközben a zsebemből előhúzom a cigarettás dobozom és a tartalmából egy darabot a számba helyezek. Az öngyújtómat vettem a kezembe és meg akartam gyújtani a cigit, de az öngyújtóm még csak nem is szikrázott. – A francba – mondtam, majd az öngyújtómat a közelben lévő kukába dobtam és szomorúan eltettem a cigit.
– Vincent vagyok. Megtudhatom a neved? – kérdezem a lánytól és egy ellenállhatatlan mosolyt festek az arcomra.
Nagyon szeretek az emberek fejében kutakodni, hisz úgy a beszélgetések egyik leghosszabb, s legunalmasabb.
Az fiatal nő fejébe is belekukkantottam, igaz, hogy eléggé fárasztó, kimerítő emlékek közt kutakodni, de egy borzalmasan hasznos képesség. Túlságosan, ahhoz, hogy a használatától megfosszam magam a használatától.
A lány közeli emlékeiből rájöttem, hogy a nevelőapja vámpír és azt, hogy megszökött otthonról. A kutakodásban egy kicsit megfájdult a fejem, hisz a határaimat feszegettem, lassan táplálkoznom kellett.
Az új információkon csak mosolygok, hisz egy zabos vámpírapuska leszidása nem lehet kellemes.248 ●
●●

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   Vas. Nov. 12, 2017 9:50 pm

Vincent&Eleanor


Apa folyamatosan SMS-ekkel bombázott, hogy tűnjek haza, mert nem áll jót magáért, ha megtalál, és hasonlók. Az üzenetrögzítőm is tele volt az ő kiborult fohászaival, hogy legyek épségben, most már azt se bánja. Tényleg kikészült attól, hogy megszöktem, és kicsit bántam is. Engedtem a legjobb barátnőm nyomásának, és elmentem velük bulizni, hogy enyhítsek kicsit a hangulatomon, majd kiheveri, nem tarthat örökké bezárva Rapunzel módjára. Ó, ha ő tudta volna, miért féltett ennyire Craig apu…
Megsúgom. Vámpír. És a magához hasonlóktól féltett, tőlük mentett meg, és óvott, mert annyira emlékeztetem a régi korokban élt lányára, és furdalta a lelkiismeret, amiért annyi ártatlan életet oltott ki, hát most engem próbált óvni még a széltől is.
Ezért is mentem ki a végén már levegőzni a szórakozóhelyről, miután kilopóztunk a hotelből, hogy elmenjünk bulizni. Az osztály többi része inkább üvegezős partit rendezett, a hotelszobákban, úgyhogy azt én kihagytam. Inkább a buli, ha már a kedvenc cukrászdám nincs nyitva ilyenkor.
Eléggé piaszag terjengett ott bent, kicsit sokat ittak a csajok, én már kezdtem fáradni. Nekidőltem a sikátor falának, és a légzésemre koncentráltam. Nem voltam ehhez hozzászokva, annyi év majdnem teljes izoláltság után.
Hihetetlen… ha így haladok, öreg nénikekoromra is gúzsban fog tartani. Jó, hogy gyerekként nem adott ölésre alkalmas fegyvert a praclimba!
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Épület mögötti sikátor   Szomb. Okt. 14, 2017 4:10 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Épület mögötti sikátor   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Épület mögötti sikátor

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle :: Belváros :: Red Lips-
^
ˇ