Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Belmont Longue

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Belmont Longue   Vas. Dec. 10, 2017 6:04 pm


 
FP & Lyn
Swear we drive each other, mad, she be so stubborn

Szívem szerint szembe köpném magamat amiért pont FP-től kérek segítséget. Ő az utolsó személy akihez segítségért fordulnék, hiszen már az első pillanattól kezdve utálom őt. Tönkre tett mindent amiért eddig dolgoztam, hiszen megmutatta a srácoknak az élet izgalmasabb, de egyben veszélyesebb oldalát is, és tudom, hogy nem árulnának el, de azt is tudom, hogy vágynak egy ilyen életre ami tele van izgalommal, amit eddig nem kaphattak meg tőlem és felüdülés volt amikor FP-nek teljesítették a feladatot. Nem mondták ezeket nekem, de ismerem őket, ráadásul nem vagyok hülye, hiszen én is farkasból vagyok és tudom, hogy mire vágynak. Mire vágyhatnak. Ahogyan azt is tudom, hogy ha ilyen életet élnének akkor hamar bajba kerülhetnek, hiszen már most is abban voltak, majdnem börtönbe került az egyik. Felelősséggel tartozom értük, hiszen még is csak én lennék az alfájuk, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem bánt, hogy nem szóltak hamarabb arról, hogy baj van. Egyáltalán hogy mertek a hátam mögött magán akcióba vágni? Kezdem elveszíteni a fonalat, nem értem őket és a dolgok szép lassan tényleg kicsúsznak a kezeim közül. Eddig tényleg azt hittem, hogy bíznak bennem, hiszen tudják, hogy nekem bármikor bármit elmondhatnak és amiben csak tudok abban segítek is nekik, ebből még is kihagytak, és egyszerűen nem tudom, hogy ezt hova tegyem, minek éljem meg.
Már akkor tudom, hogy ennek az egésznek nem lesz jó vége amikor meghallom a hitetlenkedő kérdését.
Dzsekimet összehúzom magamon csak, hogy tudjak valamivel foglalkozni és ne erre a baromra kelljen figyelnem, sokáig nem is nézek a szemeibe, hanem a klub előtt ácsorgó, cigiző embereket figyelem a tekintetemmel, mintha olyan érdekesek volnának, pedig közel sem, szimplán csak nem akarok FP-re nézni. S, mintha ezt megérezte volna, vagy belelátott volna a fejembe, közelebb lépett hozzám és felemelte a fejemet az államnál fogva, ezzel is arra kényszerítve, hogy ne máshova, kizárólag csak is rá nézzek.
- Tisztában vagyok az erőviszonyokkal, és egyedül nem tudok szembe szállni vele, legalábbis amilyen állapotban vagyok most, úgy nem. – válaszolok végül az egyik kérdésére, és látszik rajtam, hogy nehezemre esik a szemeibe nézni, ahogyan az is, hogy ilyen közel van hozzám, de muszáj elviselnem, nem vagyunk egyedül itt kint és nem kelthetünk feltűnést. Bár szerintem ezek olyan részegek itt kint, hogy fel sem fognák, hogy még is mi folyik körülöttük.
- Nem akarom, hogy bárki meghaljon. Így a másik alfa sem. Közelharc. Le kell győzni. Csak egy a baj, hogy nem értek hozzá. – már előre húzom a számat, mert most jön a legrosszabb rész. Eleve szinte hányingerem van attól, hogy pont ettől az embertől kérek segítséget. - taníts meg harcolni. Te tudsz, jó vagy benne, ezt el kell ismernem. – remélem nem várja, hogy kimondjam, hogy ő az utolsó reményem, még akkor is, ha ezt gondolom, de ezt nem szándékozom a tudtára adni.
- A falkám az első, értük bármire képes vagyok, szóval nem számít mit kérsz, csak segíts. – lehet, sőt biztos vagyok abban, hogy ezt a kijelentésemet nagyon megfogom bánni, de muszáj a srácokért mindent megtennem.

 
Halsey: Him & I × remélem tetszik <3 × ©️
 
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Belmont Longue   Vas. Dec. 10, 2017 5:00 pm

Carolyn & FP
Nice to meet me

Ó édes karácsony, ez az én napom, úgy tűnik! Már nem csak azért, mert hozzám igyekszik, hanem azért, mert egyenesen segítségért igyekszik hozzám! Persze egyből hadarja is, hogy nem a drágaságom, de ezt a mérges kis fintort az arcán imádom látni, nézni. Ahogy a vérét is imádom szívni. Szinte izgatottá válok attól, hogy tőlem várja a segítséget. Mármint tőlem. Attól, akit elvileg a legjobban utál és már-már ellenfelekként állnánk egymás előtt, ha nem volna a kis egyezségünk, amit a falkájával kapcsolatban húztam ki belőle. Olyan aranyos, olyan naiv, olyan... zabálni való, hogy úgy védi a kölyköket, mintha tényleg a sajátjai volnának. És vicces, hogy azt hiszi, ismeri őket. Végtére is farkasok, a farkasok pedig vadászok. Bennük van az ösztön, és habár azt hiszi, hogy én csaltam tőrbe őket, valójában csak az ösztöneikre hatottam. Hatalmasnak, erősnek érezték magukat attól, amit csináltak. Az üzlet azon részében. Persze vannak, akik ügyesebben csinálják, és vannak, akik nem. A kis srácnak szerencséje van, hogy farkas mama az alfája, mert ha én volnék, lehet, hogy kimartam volna már a közösségből a bénázásáért.
- Segítségre, tőlem? - mutatok hitetlen mosollyal magamra. Kissé szánni kezdem a nőt. Helyre kell rázni, ezt a felét nem szeretem. Hol van az én vérmes, toroknak ugrós, orrbeverős Carolynom, akit olyan szívesen töcskölnék?
- Egy falka bepofátlankodik a területedre és ahelyett, hogy szét szednéd őket, mint bodri a lábtörlőt, hozzám jössz segítséget kérni? - teszem fel a második kérdésemet, de ez egyáltalán nem a legfontosabb.
- Mondd csak, még is miért segítenék neked? - lépek közelebb, s hajolok kissé lejjebb, hogy a szemébe nézhessek.
- Még is mid van neked, ami nekem nincs? Mit tudsz felajánlani? Egyáltalán hogy akarod a segítségem, hm? Mit csináljak? Fenyegessem meg őket? Öljem meg az alfát? - kérdezem halkabban, ráfogva állára, s megemelve azt, hogy még véletlenül se tudjon másfelé nézni, csak is a szemembe.
- Miért van szükséged az én segítségemre, mikor egy egész falka áll a hátad mögött? - oly sok kérdés, és mind megválaszolatlan, egyelőre. Tényleg kíváncsi vagyok, mi jár az ő gyönyörű fejecskéjében. És persze az is biztos, hogy megfogom kérni az árát annak, amit akar. Bármi is legyen az.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Belmont Longue   Vas. Dec. 10, 2017 3:08 pm


 
FP & Lyn
Swear we drive each other, mad, she be so stubborn

Utálom, hogy találkoznom kell vele, utálom magamat amiért nem sikerült valami jobb ötletet kitalálni és ahhoz kell folyamodnom, hogy tőle kérjek segítséget. Nem is nagyon tudom megmondani, hogy mit érzek eziránt a férfi iránt, csak azt, hogy ki nem állhatom őt. Az életünk sokkal jobban megnehezedett mióta belépett az életünkbe, hiszen ha nem ismer meg pár srácot a falkámból akkor nem tartanánk ott, hogy szívességgel tartozom neki. Hatalmas nagy bajba keverte őket, az egyik majdnem sittre is került emiatt, csak azért, mert segített neki. El sem hiszem, hogy hogyan volt képes arra, hogy kamaszokkal végeztesse el a piszkos munkát. Az ő mocskos ügyeit. Egyáltalán minek kellett belekevernie az én embereimet is? Nem hiszem, hogy nem lennének neki erre megfelelő emberek akiket bemárthat, ha esetleg bajba kerülne. Komolyan nem értem. Az az állítása pedig hülyeség, hogy a srácok maguk keresték őt meg nah meg persze a bajt is. Ismerem őket, jó gyerekek és szándékosan nem keverednének bajba, főleg nem ekkorába ahol börtönbe is kerülhetnek. Mindegyikőjük szereti a szabadságukat, főleg mivel tudják, hogy milyen érzés kitaszítottnak lenni. Nem véletlenül hoztam létre ezt a falkát. Mindannyiunkat kitaszítottak, elítéltek, így összegyűjtöttem a hozzám hasonló harapott farkasokat. Sosem fogtam őket rövid pórázon. Figyeltem őket, nem hagytam, hogy hülyeségeket csináljanak, de úgy gondoltam, hogy meg kell hagyni nekik a szabadságot, hiszen ha az ember nem érzi azt, hogy szabad, akkor az élet semmit sem ér. Viszont kezdem úgy érezni, hogy az utóbbi időben a dolgok kezdenek kicsúszni a kezeim közül. Már nem tudom olyan jól irányítani azokat a dolgokat amik körülöttem folynak.
Késő este van, hideg szél fúj, emberek már nem nagyon mászkálnak az utcán, csak egy-egy szórakozóhely előtt lehet látni pár cigiző fiatalt, vagy pár fűben térdelő embert akik kicsit sokat ittak és viszont látják szerintem még a reggelijüket is. Blah, belegondolok és még az én gyomrom is felfordul, pedig egy korty alkoholt sem ittam.
Szemet forgatok amikor már távolról meglátom FP-t a klub előtt. Szívem szerint megállnék és elindulnék teljesen a másik irányba, csakhogy minél távolabb kerülhessek tőle, de most muszáj lesz odamennem hozzá, mert úgy érzem, hogy ezen a bajomon csak is ő tud segíteni. Bár előre félek, hogy mit fog cserébe kérni érte. Ismerem már őt annyira, hogy tudjam, nem dolgozik ingyen, nekem pedig keményen meg kell majd fizetnem érte, de nem tudok igazán ezzel foglalkozni, hiszen a falkám az első, értük bármit megtennék. Mindent.
- Először is, nem vagyok a drágaságod! – mondom flegmán, szemet forgatva amikor oda érek hozzá és fél percbe sem telt, hogy újra ellenszenvessé tegye magát a szememben.
Veszek egy mély levegőt és próbálom a maradék undoromat is félretenni. Már az első naptól kezdve utálom őt, mióta a srácaimat bajba keverte.
- Segítségre van szükségem. – kezdek kedvtelenül bele a történetbe, hogy még is miért vagyok most itt, miért kerestem őt meg. - A tudomásomra jutott, hogy egy másik falka átakarja csábítani magukhoz az enyéimet. Sokan vannak és az alfájuk is erős. A területet akarják, és a falkámat. És nem tudom… Elkezdtem kétségbeesni. Már annyira, hogy tőled kérjek segítséget.

 
Halsey: Him & I × remélem tetszik <3 × ©️
 
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Belmont Longue   Vas. Dec. 10, 2017 1:24 pm

Carolyn & FP
Nice to meet me

A hideg éjszaka az arcomba mart, ahogy a szórakozóhely előtt rágyújtottam egy cigarettára. Még is, ez a marás csak simogatásnak hatott a régi, szibériai télhez képest. Az évszakhoz képest lengén vagyok öltözve, az ing és a farmer bőven elég, bár most az átlag ember hiheti azt, hogy a kabátomat oda bent hagytam a slukk erejéig. Mellettem csajok és pasik jönnek és mennek, egy-egy közülük kezet fog velem és köszönt, de nem kötnek le sokáig. Másvalaki inkább, akinek megérzem az illatát a levegőben. Ó az a finom, friss illat, ami egy gyomorból jövő, mély morgást kelt ki belőlem, felborzolja farkasomat.

Carolyn.

Igen, az ő szagát érzem, ez kétségtelen. Még a cigaretta sem tudja elnyomni, pedig ezzel szoktam a rettentő sok és erős parfüm szagát elnyomni orromban, amit a mai lányok magukra locsolnak. Nem tudják értékelni az apró, finom illatokat, mindig úgy telibe öntik magukat, hogy 10 méterről is érezni őket még emberi orral is. Undorító. A földre dobtam a csikket és rátapostam, aztán körbe futtattam az utcán a pillantásomat. Hamarosan már láttam is közeledni azt a hosszú combú bombázót. Ó Istenem! Mit le nem művelnék ezzel a ringó csípőjű nőszeméllyel az ágyban, ha egyszer beadná a derekát! Látom, hogy közeledik, valahogy érzem, és látom is rajta, hogy valami mintha nem lenne teljesen rendben. Mondjuk, már az, hogy felém tart és nem tőlem elszalad, sincs rendben.
- Carolyn! Micsoda meglepetés. - nézek végig szenvtelenül a dögös nőn, mikor oda ér elém. Szavaimat az orosz akcentus eltüntethetetlenül  áthatja. Sose akartam igazából annyira megtanulni angolul, hogy elhagyjam az akcentusomat. Tudom, honnan jöttem, és jobb, ha mások is tudják. Az oroszokkal nem lehet csak úgy szarakodni, aki pedig megteszi, hát... Az megtapasztalta már annak a végkimenetelét.
- Miben segíthetek, drágaságom? - kérdezem, zsebre dugva a kezeimet, a gyönyörű arcot fürkészve egy apró mosollyal az ábrázatomon.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Belmont Longue   Szomb. Okt. 14, 2017 4:02 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Belmont Longue   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Belmont Longue

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle :: Belváros-
^
ˇ