Poison After Bite

Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
Starbucks

Szer. Júl. 18, 2018 6:08 pm

Kikötő és dokkok

Kedd Jún. 19, 2018 10:56 pm

Thousand Years

Kedd Jún. 19, 2018 9:52 pm

Földszint

Hétf. Jún. 18, 2018 9:23 pm

Silhouette FRPG

Vas. Jún. 17, 2018 10:40 pm

Nova Nightingale

Hétf. Jún. 11, 2018 5:44 pm

I.N.F.E.C.T.E.D.

írta: Vendég
Szomb. Jún. 02, 2018 1:35 pm

Elkészültem!

Vas. Május 27, 2018 10:36 pm

Chicagoba be- és kivezető út

Pént. Ápr. 13, 2018 2:37 pm

Csocsó és biliárd terem

Szomb. Ápr. 07, 2018 5:19 pm

Néptelen sikátorok

írta: Josh Taylor
Szomb. Ápr. 07, 2018 3:02 pm

Heart of Europe

írta: Vendég
Szer. Ápr. 04, 2018 7:27 pm

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (16 fő) Szomb. Okt. 14, 2017 9:24 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Thousand Years

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Thousand Years    Kedd Jún. 19, 2018 9:52 pm


Maddock & NovaljaEgy újabb nap a sok közül. Egy újabb kezdettel és egy újabb véggel. Hónapok óta dolgozom ebben a fogadóban,nem akarom vesztegetni azt az időt, amit itt tölthetünk, elvégre egy idő után fel fog tűnni az embereknek, hogy nem üregszem, vagyis hogy nem úgy, ahogy ők. Mindig is itt éltem, ez volt az én hazám. Ez a falu és a mellette elterülő több hektáros erdő. Főleg az utóbbi, de mint mindenkinek, néha azért nekünk is szükségünk van pénzre, ezért vállaltam munkát a fogadóban. Noha az évek előrehaladtál vagy nekünk kell menni, vagy az embereknek, mikor szemet szúr a változatlanság. Szeretnék egy olyan völgyet, ahol csak farkasok élnek s ahonnan nem kell idővel sem elköltöznünk. Jelenleg ez a legnagyobb álmom. Ebben a kis faluban is jó ugyan, de állandó nem lehet. Meg hát... van valami dolog, valami kísértet, vagy mifene, ami miatt esténként a nők nem hajlandóak az utcára menni. Sokukat elragadta ez a valami. Emiatt... Az itt ólálkodó gonosz miatt a lányok nem vállalják az esti műszakot, én vagyok az egyetlen nőnemű ebben az időszakban, így a főnök külön hercegnőként bánik velem szinte, amiért én hajlandó vagyok rá. Igaz ő nem tudja, hogy nem éppen vagyok ember, mint ő, de ez így van rendjén. Ma is forgalmas esténk lesz ahogy elnézem, mindenhol fáradt vagy épp már félrészeg utazó és a falu alkoholgőzben edződött része is itt van már. Barna vászontopánkám kissé megviselten hordoz még a hátán, egyszerű ruhákban vagyok, piszkosfehér szoknya, foltos kötény, valaha fehérként tündöklő rojtos ing alatta, fölötte pedig barna mell alatti bőrfűző. Egy átlagos felszolgáló ebben az időben. Svéd származásomnak köszönhető szinte már fehérként ragyogó hajam pedig vonzza a vendégeket. Nyílik az ajtó, én perdülök a tengelyem körül, kezemben tálcák és korsók.
- Szép jó estét! Foglaljon csak he....
Elakadok... pillanatokig csak döbbenten meredek a hímre, a bennem lakozó nőstény farkas olyan hévvel kapja fel a fejét, hogy szinte szédülök. Mintha forogna a világ, az illata olyan erővel csapódik a tudatomnak, hogy alig bírok uralkodni magamon. Érzem, ahogy a lábaim megfeszülnek. Oda... akarnak... futni? Megrázom a fejem, ugyan már, fejemmel bökök egy szabad asztal irányába.
-Siessen mielőtt elfoglalják, mindjárt viszem a sört.
Fogalmam sincs mi történik, a farkasom szinte magából kifordulva ugrik nekem, hogy menjünk oda és üljünk az ölébe. Mi a hétszentség??? Valamiféle varázslat volna...? Érdeklődve pillantok hátra, észre sem veszem, de a szemem csillog, amikor ránézek. Milyen pompás hím... Felmarkolok egy korsót s reszketeg kézzel ingatom a csípőmet az asztalához.
-Kedves egészségére.. hozhatok még valamit?
Gyerünk, szólalj meg, mutasd a hangod... miért akarom ennyire? Ez nem normális, rendellenes. És én... mégsem akarok tenni ellene...


szószám ● megjegyzés
●●
avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Dove Cameron
₰ Reagok száma :
1

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Thousand Years    Hétf. Jún. 18, 2018 8:24 pm

Nova & Madox

Words:
xxx

Svédország, kicsit közel érzem a területet a hazámhoz, mégsem akarok hazamenni, nem találom a helyem, azóta amióta mindent a hátam mögött hagytam. Keresem azt a nőt, aki megkeserítette az életem. Talán a feleségem gyűlölete is közrejátszik, hogy a mai napig nem tudom megbocsájtani neki, hogy csak alibinek használt.
Itt pedig, mintha kissé megrekedt volna az idő, utazó kovács vagyok továbbra is, rengeteg várost láttam már,s mind közül a kedvencem Róma, Velence, Franciaország marad.
Ott a nők igazán csinos holmikat hordanak, és szerencsére a szakmámban is jól fogadnak még mindig, lovakat patkolni kell, de ha mégse így volna, egész biztos megtalálom a helyemet a világban.
Információkat gyűjtve jártam keltem, különös lidércekkel harcoltam át az éjszakáimat, mind-mind tanulópénz volt, hogy jobban kiismerjem őket.
Régóta csak a lovam hátán poroszkáltam a falu felé, a fényeiket már messziről kiszúrtam, tizenöt- húsz ház talán, és egy fogadó, meg a gyűlés ház. Problémák idején ide gyűlnek a népek, és védik meg a falu lakóit, vagy itt tanácskoznak.
Nekem csak a fogadó kellett, szállást szerettem volna, ráadásul állítólag errefelé is hallottak egy különös lidércről, aki bizonyos időközönként kísérti a falvacska lakóit.
A falu határába megállva a levegőbe szagoltam, farkasok ; többen is lehetnek, nem árt óvatosnak lennem. Talán a bennem lakozó vad vezetett a fajtársaihoz, időről időre megfordultam falkák közelében, de egyikben sem bírtam megmaradni sokáig; mennem kellett. Vért kívántam, leginkább a lidércét, a fiam iránt ingadoztak az érzéseim.
Hallottam, hogy egyes házakban már rég alszanak, vagy épp bujálkodnak, netán verik az asszonyt, azért itt rámarkoltam a kantáromra, hogy ne rontsak be rendet tenni. Nem az én dolgom. A kutyák csaholtak, de ahogy elhaladtam mellettük s rájuk pillantottam, egyből elcsendesedtek.
A fogadóhoz érve kikötöttem a lovam a rúdra, a hátizsákommal, és a kovács felszereléseimmel indultam be a sörtől és egyéb szagoktól bűzlő helyiségbe, hiába érzékeny farkas orrom van. Ami belépve megcsapott rögtön, a csukódó ajtóval egyetemben, egy farkas nőstény illata, nem akármilyen illat. Érdekes, különös. Megkapó, mint egy tavaszi virágos mező. Egy pillanatra megálltam, és becsuktam a szemem is, éreztem ahogy az illat szinte körbeölel, rám mászik, megtelepedik rajtam, és végig cirógat, egészen be a mellkasomig, s onnan lejjebb kígyózik, egész más tájakat megmozgatva. Ez nem egy szokásos megkívánás volt, ez több volt, nagyon bejön az illata. Finom, és nőstényhez képest igen ingerkedő. Sose ingerelt még ennyire egyetlen illat, mint a mostani. Kinyitottam a szemem és szinte abban a pillanatban vele álltam szemközt, ő párméterre tőlem, én is pár méterre tőle, a haja gyönyörű fehér, a szemei azok a szeder fekete szemek, élénken csillogtak. Felszívtam magam, nem azért, hogy nagyobbnak látsszak, inkább, hogy ösztökéljem magam, hogy beljebb kerüljek a helyiségbe, de moccanni is alig bírtam. Nem érdekelt még a kocsma zaja sem, senki más. Az se hogy épp kintről akart bejönni valaki és elálltam az útját.
~Ki vagy te?!~
Nem-nem! Nem hordhatom a tökömben az eszem, a bosszúm! Az mindennél fontosabb!do or do not. there is no try.

.

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Charlie Hunnam
₰ Reagok száma :
57
₰ Keresem :
Életem megkeserítőjét
₰ Foglalkozás :
Kovács, motor építő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Thousand Years

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Speciális játéktér :: Alternatív, múlt, jövõ :: Keserédes emlékezet-
^
ˇ