Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: A sors fintora    Kedd Feb. 27, 2018 6:55 am

A Hold dermesztő fénye hátborzongató köntösbe öltöztette a szobát. A könnyű függönyök engedelmesen hajlongtak az éjszakai szellő parancsára. A nyitott erkélyajtó előtt parányi bölcső áll. A Hold fényében nyúlt árnyékot vet a padlóra. Apró, mégis tekintélyt sugárzó. A benne alvó gyermekre vigyáz még az éjszakai szellő is. És ha az ember jobban megnézi, olyan, mintha a függönyök a babát akarnák elérni, megsimítani selyem ujjukkal puha arcát. Néma csend telepedett a házra. Nyugodt a kicsi is, mert tudja, hogy biztonságban van.
Hosszasan szoktam üldögélni Léna szobájában. Csak nézem őt. Hallgatom minden rezdülését, a fák suhogását az ablaka előtt. Nézem, hogyan táncolnak a fa árnyékai a falakon. Meghitt pillanatok ezek. Mikor megszületett megfogadtam neki, hogy amíg világ a világ nem hagyom el. Vele leszek, vigyázni fogok rá örökkön örökké. Ugyan az a vér folyik ereinkben, ő egy csoda. Az is csoda, hogy a világra jöhetett, különleges. Akárhányszor ránézek újabb és újabb dolgokat fedezek fel rajta. A vonásai mintha belőlem és Daveből lettek volna kivágva. Vajon hány év…hány évszázad adatik meg majd nekünk együtt? Pöttöm még, alig született meg…az idő viszont röpül. Mellette lehetek-e majd? Mindig rájövök mennyire fontos, hogy vigyázzak magamra is. Az ő érdekében. Biztosan erős lesz és bátor. Ugyan az a vér csörgedezik bennünk. Drága kislányom, fogod e valaha látni az édesapádat? Akarom e én valaha, hogy lásd?
Annyira nyugodt minden. Örülök, hogy itt lehetek, hogy a lányom egy ilyen csodálatos álomban nőhet fel. A kastély– ahogy neveztük Davevel -  maga a mennyország. Itt biztonságban vagyunk. Senki olyan nem találhat ránk, aki árthat.
Megborzongok. Nyugtalanságárad szét bennem. Két kezemmel feltolom magam a hintaszékből. Hangtalanul lépek oda a bölcsőhöz és nyomok jeges csókot Léna babaillatú homlokára.
- Nemsokára jövök, Kincsem! – suttogom bőrének búcsúmat. Bár minden éjjel magára hagyom, mindig úgy búcsúzom, mintha nem találkoznánk soha többé.
Valami megmoccan odalenn az ablak alatt. A rózsabokrok ijedten húzzák össze magukat. Karomon égnek mered a szőr. Megmerevedek a kiságy főlé hajolva. Éles hallásom még jobban kiéleződik. Anyafarkasként hegyezem fülemet. Nem tagadom, mióta Léna megszületett talán kissé paranoiás lettem. Két vámpírt is felbéreltem, akik egész éjjel portyáznak a hatalmas parkban. Senki nem lépheti át a határt anélkül, hogy engedélyt kapna rá. Dave sem. Már nem. Főleg azután, hogy megtaláltam a ház, a birtok papírjait az én nevemre írva. Az egész birtok minden ingó és ingatlanával az enyém… valamint annyi pénz, ami egy egész életre biztosítja, hogy fényűző életet élhessünk. Nem pazarolok…de a biztonság az első. A vámpírok erősek, képzettek. Valamint Léna mellé felvettem egy nőt. Egy embert. Égővörös haja, tavasz zöld szemei boszorkányos külsőt adnak neki. Talán az is… nem firtattam, hiszem nincs jogom vámpírként boszorkányok felett ítélkezni. Csak legyen a gyermekkel, amig engem elhív a szomj.
Mivel az állatokat szeretem, bármilyen koldus állatt nálam menedékre találhat. Ezért nem ritka a neszezés a kertben. Macskák, sünök, mókusok…bármi. De ez most más. Kisétálok az erkélyre és belebámulok a korom sötétbe. Semmi. Csak egy éhes menyét rohan el sunyin a fal mellett. Gazfickó, ha felfalod a madaraim sálat csinálok belőled! Visszafordulok a szoba felé. A holdfényben Sophie, törékeny alakját fedezem fel. A bölcső felett hajol. Mikor átlépem a küszöböt felegyenesedik.
- Emma, örülök, hogy itt vagy. Feljöttem megnézni minden rendben van e Lénával. Nyugtalanul aludtam, aggódtam.
- Sophie, ezért szeretlek én téged. Köszönöm. Most kimegyek egy kicsit a kertbe. Aludj csak tovább vigyázunk rátok.
Kiugorhatnék az ablakon, kihasználva minden előnyét vámpír létemnek, mégis a lépcsőn távozom. Szeretem ezt a széles márvány lépcsőt. Ujjaimat végig húzom a hideg korlátom. Mesés érzés ilyen kincs birtokában lenni.
A kertre nyíló kétszárnyas üvegajtó megnyikordul mikor szélesre tárom. Hűvös, friss levegő áramlik be rajta. Az egész kertet megvilágítja a hold. Mint egy elvarázsolt kert. A szobrok szinte életre kelnek a varázsos fényben.  Varázsütésre jelenik meg a két őr előttem.
- Szép estét Emma! Minden rendben van. Senki még a közelébe sem merészkedett egész éjjel.
- Köszönöm. Menjetek igyatok. Rátok fér egy kis pihenés. – bentről ugyan olyan éberen figyelnek. A hűtőben mindig találnak vért, hogy feltölthessék magukat. Hiába vámpírok, megérdemlik, hogy kényelembe helyezzék magukat néhányszor. Magam is tudok kelő figyelemmel mászkálni. Távoznak. Nem messze a háztól van egy ősöreg tölgy. Alatt áll egy pad. Ide hozom ki mindig Lénát. Szívesen ücsörgök itt én is. Nézem a nagy kertet, a mozgolódó lényeket benne. Van valami a levegőben, valami bizsergés, ami nem hagy nyugodni. Biztos csak a paranoiám kezd elhatalmasodni rajtam. Talán túlzásba viszem az aggódást. Ki akarna nekünk egyáltalán ártani? Végig fekszem a kemény fa deszkákon és lehunyom a szemem. Vihar előtti csend, így szokták jellemezni azt a hangulatot, ami most rátelepedett a kertre.
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Udvar   Hétf. Feb. 26, 2018 11:21 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle :: Otthonok :: Emmaline Benett otthona-
^
ˇ