Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Mercurius Caleb McTaul

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Mercurius Caleb McTaul   Kedd Feb. 13, 2018 9:12 pm


Mercurius Caleb McTaul

What about us?
What about all the times you said you had the answers?
What about love? What about trust?Becenév

Caleb

Titulus

misjudged c o n q u i s t a d o r

Születési hely, dátum

Kennewick, USA
1996. október 8.

Faj

ember


Család

Nem sok mesélnivalóm van róluk... Anyám, Kate, jobban van és jobban is él velünk együtt, mióta a vérszerinti apám, Ed, a környék ügyeletes alkoholistáját elhagyta és elköltöztünk. Egyik napról a másikra. Jó darabig csak mi ketten voltunk anyámmal, mielőtt megismerte Christert. Valahogy vele könnyű volt a közös hangot megtalálni, nem csak anyának, nekem is. Azóta összeházasodtak és Christer pedig a nevére vett, és született egy kishúgom, Jade.

Play by

Cameron Monaghan
Ez az én történetem...

Számomra az élet, a valódi élet, akkor kezdődött, amikor anya összepakolt a kennewick-i lakásban és beültetett az autóba, majd a gázra lépett. A korábbi dolgokra nem is annyira emlékszem, mert túl kicsi voltam akkor még. Foszlányok maradtak meg: a vérszerinti apám üvöltözik, bűzlik a piától és anya próbál megvédeni engem, így rajta csattan egy ütés. Amikor 2000-ben magunk mögött hagytunk mindent és újrakezdtünk, anya elmesélése szerint sokkal könnyebb volt, mint azt valaha is gondolta. Seattle-ben hipp-hopp talált munkát, és gond nélkül tudta fizetni az albérletünket. Kisgyerekkoromban, néha kérdezősködtem apámról, mert láttam, hogy a többi gyereknek van, nekem pedig nem volt. Anya akkor nem kezdett el mesélni mindarról, ami anno történt. Le akarta zárni a múltját, amiben verték és a férfi, akiben reménykedett ivott. De aztán, amikor nagyobb lettem és ő találkozgatni kezdett egy Christer nevű pasival, akit később hazahozott bemutatni, akaratlanul is felmerült újra a téma. Ez nagyjából olyan tizennégy éves korom körül történt. Akkor leültetett és elmesélte, számára milyen emlékek maradtak arról az emberről, aki a vérszerinti apám volt. Hát… nem sok jót hallottam az öreg felől, és nem is akartam többet hallani róla. Soha.
Christer normális volt, kedves, jó fej és könnyű volt vele kijönni. Jó kapcsolat alakult ki közöttünk, aminek anya is örült. Aztán egy röpke év alatt sok minden kezdett megváltozni az életemben. Azon túl, hogy anya hozzáment Christerhez, amiben – bármennyire is kedveltem a pasast – én egyáltalán nem voltam annyira biztos, mint anya, az iskolában megismerkedtem Leah-vel. Bombasztikus nő volt, a szó szoros értelmében olyan nő, aki miatt képtelen voltam nyugton maradni. Az egyetlen aprócska gond csak az volt, hogy ő történelmet tanított, és nekem. Nem kifejezetten szerencsés helyzetnek indult, és istenemre esküszöm, próbáltam nem törődni vele, próbáltam lebeszélni magamat róla, mert mégiscsak egy kiskamasz voltam, amikor megismertem, ő meg már akkor kb 10 évvel idősebb volt nálam. De a hormonjaim, a vérem, a farkam, nem is igazán tudom mi miatt, de tettem egy próbát nála. Őszintén megmondom nem hittem, hogy sikerül elcsábítanom, akárcsak egy másodperc erejéig sem, de aztán mégis úgy tűnt vevő rám. Nagyjából öt évig volt viszonyunk, ha ezt annak lehetett nevezni, mert Leah óvatos volt, szerintem túlzottan is, bár azt nem akartam, hogy miattam kirúgják az állásából, ezért leginkább csak flörtöltünk és volt néhány titokban elcsattant csókunk az iskola zegzugaiban… És ennyi volt, legnagyobb sajnálatomra. A dolog odáig fajult, hogy több tárgyból megbuktam, nem mintha amúgy mintadiák lettem volna, de azért korábban sosem volt gondom a suliban. Legalábbis a tárgyaimmal. A magatartásom a béka segge alatt volt kettővel, mert valahogy mindig belekeveredtem mindenbe: legtöbbször verekedésekbe. De Leah miatt hajlandó voltam megbukni is. Amúgy sem voltam képes másra figyelni az óráink, mint a száját, ahogy mozgatta beszéd közben. Esélyem sem volt. És akkor, amikor végre azt hittem sínen vagyunk, amikor már reménykedtem abban, hogy ez az egész tovább fejlődhet, kirúgtak.
A szüleim tajtékzottak – igen, Christert elfogadtam apámnak, és ő gondolkodás nélkül a nevére vett, számára ez nem is volt kérdéses. Anya ki volt borulva, ráadásul akkoriban született meg a húgom, Jade is, úgyhogy szerencsétlen nem csak kialvatlan volt, hanem tiszta ideg is, hogy mi lesz velem. Apa ennél jóval talpraesettebben kezelte az ügyet, és amint lehetett kerített egy középiskolát, ahol befejezhettem a tanulmányaimat. Arról fogalmuk sem volt, hogy a bukásaim és a kirúgás mind-mind egyetlen személyhez való vonzódásom miatt volt, és ennek örültem. Biztos voltam benne, hogy félreértenék a helyzetet és azt gondolnák, hogy Leah mászott rám és rontott meg, pedig egészen más volt a helyzet. Legalábbis ezt hittem, egészen a kirúgásig. Vagy kirúgatásig? Nem is tudom, hogy ezt az egészen ő intézte így vagy nem, mindenesetre elkeseredésemben semmi kedvem nem volt megvitatni mindezt. A város másik végén jártam suliba, ott végeztem, és amennyire lehetett kerültem a gimnáziumot, ahonnan kiraktak. Folyton motoszkált bennem, hogy Leah-nek ehhez semmi köze, mégis annyira egyértelműnek tűnt, hogy csak ennyire kellettem neki, aztán megszabadult tőlem, nehogy lebukjon. Dühös voltam és csalódott.
Lassan három év telt el, hogy nem is találkoztam Leah-vel, bár minden egyes nap eszembe jut. Néha azt gondoltam meg kéne keresnem és megkérdezni, hogy legalább saját magam számára tisztázzal a történteket, mégsem vagyok képes elindulni. Azt hiszem attól jobban félek, hogy kiderül, az elméletem helyes, és ismerem magamat, hogyan reagálnék arra.avatar
Ember
₰ Play by :
cameron monaghan
₰ Reagok száma :
9

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Mercurius Caleb McTaul   Hétf. Feb. 19, 2018 3:10 pm


Gratulálunk, elfogadva

Mercurius Caleb McTaul

A történetet ugyan Leah találta ki, de te valósítottad meg, tártad elénk, újabb érdekes történetszállal gyarapítva ezáltal fórumunkat - bár ez egyáltalán nem lep meg, mindig is szerettem, ahogyan írsz. Kétlem, hogy a hirdetődnek bármi kifogása lenne a lapod ellen, mert engem lenyűgöztél, s a hirdetett arc valahogy még inkább feldobta az egészet. Borzasztóan kíváncsi vagyok, mi fog kialakulni ebből a kicsit sem megszokott kapcsolatból, mert nyilván keresztezni fogják egymást útjaitok, s én biztosan figyelemmel fogom követni a játékokat. Egy játékot majd írj fel nekem, a jövőben igényt tartok rá valamelyik énemmel, addig is érezd jól magad, no meg persze foglald le a lefoglalni valót, s bele is vetheted magad a játékokba! Wink
your mind is a
M A G N E T

avatar
Vámpír
₰ Play by :
ian somerhalder
₰ Reagok száma :
13
₰ Keresem :
i got the girl


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Mercurius Caleb McTaul

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Caleb Odessin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Emberek-
^
ˇ