Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Trina May La Moun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Trina May La Moun   Szomb. Dec. 16, 2017 11:29 pm


Trina May La Moun

A zűrzavar tesz rabszolgává minket. A ma zűrzavara eltékozolja a holnap szabadságát.Becenév

Trina

Titulus

"a fogoly"

Születési hely, dátum

New York, 1998. június 30.

Faj

ember

Átváltozás

-

Képesség

-

Család

Felesleges volna még szót is pazarolni rájuk. Szerettem őket, azt hittem nekem van a legnagyszerűbb családom az egész világon. Ők hátba támadtak, elárultak, eldobtak maguktól. Azt akarták, hogy eltűnjek a Föld felszínéről, így hát nincs mit mondanom róluk. Számomra egytől-egyig halottak.

Play by

Chloë Grace Moretz
Ez az én történetem...

Nem bírom ezt tovább. Sokszor akartam már feladni, sokszor álmodtam arról, milyen lenne kijutni innen, de sosem voltam elég erős ahhoz, hogy ezt bármilyen formában véghez tudjam vinni. De most már tényleg elég volt. El akarok menni innen, el kell mennem innen, hisz ami itt folyik, az minden, csak éppen nem egészséges.
Farkasszemet nézek a tükörképemmel, miközben elsimítok egy kósza hajtincset a fülem mögé. Megannyi lehetséges forgatókönyv megfordul a fejemben. Terveket szövögetek, kiszabadulási elméleteket gyártok, de valahogy, valamiért egyik sem tűnik megvalósíthatónak. Kísérletezgetni, próbálkozni pedig nincs időm. Egy lövésem van, ha elvétem, akkor soha nem látom újra a Napot. Ha Jan rájön, hogy mit forgatok a fejemben, s a tervem kudarcot vall, akkor sohasem fog kiengedni innen. A hajamat igazgatom, nyilvánvalóan azért, hogy valamiképp rá hassak ezzel, de őrültség azt gondolni, hogy csábítással elérhetném a célom. Különben is, hogy nézek ki? A szemeim alatt karikák árulkodnak a kialvatlanságomról, a hajam csak úgy van, a ruháim pedig... inkább sportosak, kényelmesek, mintsem szédítően szexik. Maximum az egyik vállamat tudnám kihúzni a felsőmből, de ez édes kevés lenne. Megrázom a fejem, lemondóan legyintek egyet a tükörképemnek és az ágyamhoz sétálva, nagyot sóhajtva dőlök rá arra.
Jan sohasem bántott engem, soha, egyetlen ujjal sem ért hozzám, viszont előszeretettel beszélget velem. Bízik bennem, talán még valami furcsa barátjának is tekint. Ezzel kellene kezdenem valamit. Fontos lehetek a számára? Biztosan... végtére is megölni nem akar, de már évek óta itt tart, bezárva. Nem használt ki, viszont gondoskodik rólam. Nem értelmezem félre a jeleket, ugye? Tényleg fontos vagyok a számára. Ha valami baj történne velem, vajon félredobna mindent és megmentene? Vagy hagyna elvérezni a kis cellámban, amit kifejezetten nekem épített?
Fellököm magam az ágyról és kétségbeesetten a fürdőbe szaladok. Szemeim cikáznak a használati tárgyakon, mindent megrángatok, hogy megnézzem, mennyire mozgathatóak. De túlságosan előrelátó volt... Bármi, amivel kárt tudnék tenni magamban, az vagy alapjáraton nincs is a közelemben vagy szinte bele van betonozva a falba, hogy még véletlenül se tudjam megkaparintani magamnak.
Hajamba túrva, idegesen fordulok vissza a "hálószobám" felé, majd tekintetem abban a pillanatban megállapodik az ágyamon heverő füzeten és tollon. Megbabonázva lépkedek a toll felé, míg el nem érem és kezemben nem fogom az apró tárgyat. Lassan fordítom a fejem vissza a tükörhöz, miközben fokozatosan záródnak ujjaim a toll köré. Nem gondolkozom sokat, egyből megindulok és többször, egymás után beleütök a tollal a tükörbe. Nem elég egyszer vagy kétszer megismételni ezt a műveletet, annál többször kell ezt eljátszanom, hogy némi eredményt is hozzon. Nem tudom mennyi ideig püfölhetem az üveget teljes erőmből, míg végre meg nem reped és a nagyja bele nem esik a mosdókagylóba. Az akcióm közben több helyen felvágja az üvegszilánk a kezemet, de ezzel nem tudok törődni. Sőt, inkább örülök annak, hogy ennyi sebből vérzek, mert így talán még hatásosabb lesz a Jan-nak intézett mondanivalóm.
Mély levegőt veszek, majd kifújom és felsikítok. - Jan! - kiabálok, eltorzított, fájdalmas hangon. - Jan! Segíts! Jan! - sikítok, majd egy nagyobb üvegdarabot a kezembe veszek és odaállok az ágyam mellé. Azt akarom, hogy ide jöjjön, hogy lássa, képes vagyok végezni akár saját magammal is, ha nem enged el.
Mert megteszem, Jan, esküszöm megölöm magam, ha nem nyitod ki azt a nyamvadt ajtót és nem engedsz az utamra. Túl régóta vagyok már a foglyod, én ezt nem bírom tovább...


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Trina May La Moun   Hétf. Dec. 18, 2017 11:43 am


Gratulálunk, elfogadva

Trina May La Moun

Örülök, hogy ilyen hamar elkelt Jan hirdetése, és nagyon kíváncsi leszek, mit hoztok ki ebből a kapcsolatból. A történeted érdekes volt, valóban borzalmas lehet, ha az ember lányát bezárják, különösen akkor, ha egy halandóról van szó, aki sok mindent nem tehet a szabadulás érdekében. Borzasztóan kíváncsivá tettél a"befejezetlen" előtörténettel, játéktéren bizonyára láthatjuk a folytatást, legalábbis nagyon remélem. Összességében érdekes lapot olvashattam(sok sikert a szabaduláshoz Very Happy), hibát nem találtam benne, Jan pedig már biztos alig várja, hogy játszhasson veled, így nem is tartanálak fel, irány foglalózni, majd nyomás a játéktér! Wink
your mind is a
M A G N E T

avatar
Vámpír
₰ Play by :
ian somerhalder
₰ Reagok száma :
13
₰ Keresem :
i got the girl


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Trina May La Moun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Emberek-
^
ˇ