Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Városok története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Városok története   Pént. Okt. 13, 2017 6:32 pm


Seattle

Várostörténet

Seattle városát valamikor az 1850-es években alapították, sokáig ez volt az egyetlen város, aminek határát nem lépték át a természetfelettiek. Az egykor itt élő indiánok úgy tartották, a szellemek védik meg őket a gonosztól, ám néhány évtizeddel később mindez megváltozott. Az 1889-es tűz és a város újjáépítése után megjelentek az emberfeletti képességgel rendelkező lények, talán épp ennek köszönhető, hogy a törzsfőnök(akiről a város a nevét is kapta) leszármazottai egyhamar eltűntek, bár ezt semmilyen bizonyíték nem támasztja alá.

Kitaszítottak falkája

A falkát Karen Young alapította nagyjából tíz évvel ezelőtt, mikor egy vérfarkas támadás során megsérült. A farkasok úgy hihették, meghalt, mert maguk mögött hagyták a szétcincált testet, de a lány szervezete erősebb volt, mint hitték, így átváltozott. A harapás útján átváltozottakat ugyanis a vérfarkasnak születettek sokszor lenézik, nem tartják őket érdemesnek arra, hogy saját falkájukba fogadják őket, Karen pedig mindezt tapasztalta is. Miután találkozott egy néhány főből álló falkával valahol Alaszka környékén, akik szívesen befogadták volna, csatlakozás helyett úgy döntött, saját falkát alapít a hozzá hasonlóaknak. Azóta a világot járva felkeresi a beharapott farkasokat, s helyet, otthont ajánlj nekik a falkájában.

Vadásztestvériség

Geoffrey Raymond alapította évekkel ezelőtt, aki mindenáron meg akarta óvni feleségét, valamint egy szem lányát a természetfeletti világtól, s még mindig ez a célja. Kiváló társakat vett maga mellé a Testvériségbe, egytől-egyig jó harcosok, elszántak, s az ő céljuk is megegyezik a férfiéval. Leginkább vámpírokat takarítanak el az útból, de ha szükség van rá a többi természetfeletti lénnyel is felveszik a versenyt. Elhatározták ugyanis, hogy ők nem fognak rettegni, nem is futamodnak meg, kiállnak az emberi jogaikért, és küzdenek világunkért, hogy ne a rossz győzedelmeskedjen.

Poison after bite


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Városok története   Pént. Okt. 13, 2017 7:00 pm


New York

Várostörténet

1624-ben alapították, bár akkor még nem ezen a néven volt ismert. A természetfeletti világ egészen a kezdetektől jelen volt a városban, leginkább vérfarkasok és vámpírok kedvenc helyeként volt ismert, hiszen a város mindig nyüzsög, könnyen el lehet vegyülni, vagy akár táplálékot szerezni. Ebből kifolyólag számos lidérc is a városban él, de jóformán egyik fajból sincs hiány.

D'Amico klán - Vámpírmaffia

Guiseppe D'Amico a legutolsó halandó maffiavezér jobb keze volt, a vámpírtámadás után - ami miatt az egykori vezető, rengeteg emberével együtt meghalt, Guiseppe pedig átváltozott - magára vállalta a vezető szerepet, s létrehozott egy bandát, ami csak és kizárólag vámpírokból áll. A bűnszervezet hatalmasra nőtte ki magát azóta, New Yorkban mindenki ismeri a D'Amico nevet, bár csak kevesen tudják, hogy nem emberekből áll a maffia. A rendőrök eddig tehetetlenek voltak ellenük, a legtöbb zsaru félelemből nem tesz lépéseket, aki pedig ellenük merne fordulni, nem talál semmi bizonyítékot. Végtére is profi bűnözőkről van szó, akiket egy tapasztalt vámpír irányít.

Poison after bite


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Városok története   Pént. Okt. 13, 2017 7:42 pm


New Orleans

Várostörténet

A francia eredetű várost 1718-ban alapították, feltehetőleg a természetfeletti lények segítségével. A város pezsgése szintúgy vonzotta a különféle lényeket, s eleinte az sem számított, hogy boszorkányok a vérfarkasokkal éltek egy helyen, de aztán egyre több, és több vámpír jelent meg a területen. Az addig bujkáló Ross klán is megmutatkozott, s próbálták uralmuk alá hajtani a várost, nagy részét még mai is ők uralják.

Ross klán

Nemsokkal a város alapítása után bújtak elő az árnyékból, előtte csupán a távolból, mások irányításával segédkeztek felépíteni New Orleans-t. Kilétükről a mai napig nem tudnak a halandók. Vezetőjük, Ashton és Lydia Ross, akik még a mai napig házasok, ámbár viszonyuk igencsak megromlott. Klánjuk erős, tehetséges vámpírokból áll, akik bármit megtesznek, hogy otthonuk biztonságos legyen a számukra, a város határain belül például soha nem vadásznak. A francia negyedet a hosszú évtizedek alatt sem tudták megszerezni, így amikor az ellenséges vámpírklán megjelent a színen, bevették az egyetlen területet, ahová a Ross klán keze nem ért el.

King klán

A névből adódóan, a klánt egy valódi, brit királyi család leszármazottja vezeti, aki valamikor az 1800-as évek elején tűnt el hazájából. Mára mindenki halottnak hiszi, arra senki sem gondolt, hogy valójában vámpírrá változott, majd egy kisebb sereggel Amerikába utazott, hogy meghódítson magának egy területet. A kinézett üres területre azonban egy települést építettek, de ez Anthony-t nem tántorította el a céljától. Megfogadta, hogy meghódítja a várost, és letaszítja a trónról a Ross házaspárt, de csupán annyit ért el, hogy bevette a francia negyedet. A háttérben megbújva irányítja a területet, s annak lakóit, bár az emberek körében ő csak egy egyszerű polgár, aki rengeteget jótékonykodik, valamint aki csak a lakók és a város érdekeit tartja szem előtt.

Poison after bite


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Városok története   Pént. Okt. 13, 2017 8:05 pm


Chicago

Várostörténet

1795-ben alapították, területén számos vérfarkas élt, akiket a környéken élő indiánok szent állatnak tartottak, védték is őket a vadászoktól, s bár úgy tartották, varázslatos lények, egyikőjük sem tudta, hogy valójában emberek, akárcsak ők maguk. A La Morte francia eredetű vámpírklán Chicagóba telepedése után az összes farkas odébbállt, szétszóródtak a világ különböző pontjain.

La Morte Vámpírtanács

Hosszú évszázadokra húzódik vissza múltjuk, valamikor francia területen éltek, valódi királyi klánnak számítottak. Fosztogattak, gyilkoltak, de mindezt lepel alatt, így senki sem tudta meg, hogy mifélék ők. Az 1800-as évek elején Amerikába települtek, úgy tartották, itt nagyobb szükség van rájuk. A már létező, amerikai tanácsot feloszlatták(lemészárolva tagjait), átvéve a vezetést pedig megalapították a La Morte Vámpírtanácsot, s a leghatalmasabb vámpírokat igyekeztek maguk köré gyűjteni, mint támogatókat. Elérték, hogy legyen szavuk az országban, de leginkább Chicago városában, így lehetőségük volt rá, hogy a vámpírokat érintő fontos dolgokban ők dönthessenek. Három alapítójuk és vezérük van, Nael, Claude, valamint François, feladatuk pedig az, hogy rendet tegyenek a természetfeletti lények körül, hiszen ők a legidősebb ismert vámpírok a világunkban, kétezer évre visszamenőleg.

Poison after bite


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Városok története   Kedd Júl. 31, 2018 3:21 pm


Boston

Várostörténet

1630-ban alapították, így Amerika egyik legrégebbi városának számít - nem véletlen hát, hogy az embereken kívül más lények otthona is. Az utóbbi időben azonban minden megváltozott, különösen a természetfelettiek számára. A város immár karantén alatt van. Az átlag emberek úgy tudják, valamiféle vírus tombol, de valójában ez csak fikció, hogy ne derüljön fény a rejtett világra. A természetfelettiek veszélyben vannak, mindössze néhányuk tudta elhagyni a határt, mielőtt érvénybe lépett volna a lezárás. Néhányan csoportokba verődtek össze, hogy közös erővel éljenek túl, vagy szökjenek meg a városból, mások rejtőzködnek. Egyikük sincs biztonságban, valaki a fejébe vette, hogy eltörli őket a Föld színéről, s igyekszik is betartani ezt az ígéretet.

név ide

Vezetőjük, Ezreal a lidércek táborát erősíti, ám ezt a lehető legjobban titkolja mindenki előtt. Gyűlöli önmagát, saját életét nem sokra tartja, legbelül tudja, ha sikerrel jár, ő is követi a pokolba a szörnyeket.
Néhány hónappal ezelőtt kezdte megvalósítani tervét, politikusként, miután a fejesek előtt leleplezte a természetfeletti, titkolt világot. Boston csupán a jéghegy csúcsa, célja az, hogy az egész világot megtisztítsa a gonosztól, ám ehhez még sok követ kell megmozgatnia.

Természetfeletti csoportok

A városban maradt lényeket két részre oszthatjuk. Egy részük rejtőzködik, igyekszik meghúzni magát az árnyékban, túlél, kerüli a nyilvánosságot. Embernek tetteti magát, vagy képességeit álcázásra használja.
A másik részük igyekszik minél több "embert" toborozni, miközben járják a várost észrevétlenül. Menekülni próbálnak, megszökni, elhagyni a várost, de a cél még messze van, s egész biztos, hogy közben néhányan hátramaradnak.

Poison after bite


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Városok története   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Városok története

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» -=Unazaki klán=-
» Kenta Koizumo - A vándor története

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Világunkról :: Ismertetõ-
^
ˇ