Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Laura Archeron

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Laura Archeron   Pént. Okt. 13, 2017 6:13 pm


Laura Archeron

I've been under slef-restoration,
I’ve become my own salvationBecenév

Lora

Titulus

dollfaced shadow

Születési hely, dátum

Phoenix, Arizona,
1993. október 16.

Faj

embernek hiszi magát,
de valójában boszorkány

Átváltozás

What about.... no!

Képesség

Szublimáció -- Erős érzelmek (harag, bánat, boldogság, stb.) hatására a szó szoros értelmében köddé válok, illetve ha pontosabban fogalmazok füstté. Néha teljesen megrémít az egész, szinte folyamatos szorongást jelent, hogy vajon melyik pillanatban játszom el a kámfor szerepét. Bár a félelmet inkább a titok fenntartása miatt érzem, ugyanis az borítékolva van, hogy ha ez kitudódik aranykeretes menetjegyet akasztanak a nyakamba a diliházig. Onnan pedig nincs visszaút, pedig tudom, hogy helyén van az eszem. Ha teljesen őszinte vagyok, igazából még élvezem is, hogy ilyen vagyok, talán szeretem is a képességem még ha nem is vagyok biztos abban, képes leszek-e valaha teljes mértékben irányítani.

Család

Nem ismerem a családom, egy árvaházban voltam kénytelen felnőni. Volt egy bátyám, Darius, egy ideig együtt tűrtük a siralmas árvaházi éveket, aztán neki sikerült megszöknie, nekem nem. Vérző sebekkel maradtam hátra, ő azt mondta visszajön értem. Évekig reménykedtem, de a mai napig nem tudok róla semmit...
Karl és Emma;; ha nem is a világ, de számomra a legjobb pótszülők, nélkülük biztos nem lehetnék az aki, nem lennék képes bízni vagy hinni az emberekben. Nekik köszönhetem, hogy tudom mi a kötődés és tudok még szeretni, azok után a borzalmak után amiken keresztül mentem.
Derick Blaze;; jelenleg ő áll a legközelebb hozzám, de ember legyen a talpán aki képes kiigazodni az emberi érzéseken és kapcsolatokon. Nekem még nem sikerült.

Play by

Elizabeth Olsen
Ez az én történetem...


Dollface
Alkati és más külső adottságaimmal maximálisan elégedett lehetek. Átlagos 170 centiméteres magassággal járok kelek a világban, telten gömbölyödő formákkal áldott meg a sors, szóval tényleg nem lehet okom panaszra. A barátaim csak Babydollnak hívnak, ami elég sokat elárulhat az arcomról. Nagy, a zöld mindenféle árnyalatában pompázó szemeim vannak, babásan kerekded pofim és mosolyra kunkorodó telt ajkaim. Bájosnak nagyon bájos, bár néha azért megelégednék egy átlagosabb arccal is. Sötétbarna hosszú hajkoronám természetes hullámokban omlik le a hátam közepéig, bár szeretem változatosan hordani, hol fonatokban, máskor egyszerűbb vagy bonyolultabb kontyokban, illetve a jollyjoker lófarok sem maradhat ki a palettáról. Hóbortosabb időszakaimban szeretek beszőkülni. Öltözködésemet tekintve, régen a fiúsabb darabokat kedveltem, bár ma sem vetem meg a lezser bővebb öltözeteket, ám az évek teltével és a tinédzserré válás vége felé a nőiesebb, kissé vadabb megjelenés kezdett vonzani. Csipkére, és a légies anyagokra képtelen vagyok nemet mondani, ahogy a cipők iránti szenvedélyem is meglátszik a magassarkúimon, illetve az elmaradhatatlan tornacipőimen. Az hogy mikor mit viselek, pillanatnyi szeszély, illetve az alkalom dönti el. Szeretem színekkel, illetve kiegészítővel élénkíteni viseletemet, bár be kell valljam rajongok a pasztell árnyalatokért, különösen a bézs szín rabja vagyok.

Shadow
Magabiztos. Zárkózott. Erős. Talpraesett.
Valószínűleg ezek azok a tulajdonságok amikkel először találkozol. Szomorú és küzdelmekkel teli múltam, az árvaházban töltött évek megtanítottak rá, hogyan kerüljem el hogy könnyű célponttá váljak és tudjam érvényesíteni magamat és az akaratomat. Céltudatos vagyok, döntő többségben mindig tudom mit szeretnék, és van is tervem hogy érjem el, nem sokat szoktam gondolkozni, ha tudatában vagyok a céljaimnak. Megyek, csinálom és előbb utóbb elérem. Kérdés, nincs. Nem is lehet és nem is lehetett a múltban sem. Hamar meg kellett tanulnom magamról gondoskodni, bár Karl és Emma ennek a tehernek jelentős részét átvették magukra, amiért sosem lehetek elég hálás.
Sérült. Jószívű. Optimista. Virgonc. Szeretetreméltó és szeretetre éhes.
Sérült, nem csak lelkileg, de testileg is. Bár már begyógyultak a kerítés vájta sebek, még mindig magamon hordozom nyomukat, igyekszem rejteni őket. A lelkem is sérült, és bár az is gyógyultnak mondható, rendkívül érzékeny és sérülékeny maradt, és ezért kell minél jobban védenem az ártó szándékoktól. Mindennek ellenére, a borzalmas némaság évei után újra megtanultam mosolyogni és tudok vidám lenni. Igyekszem optimistán állni a dolgokhoz, előre nézni, a jövőbe és kiélvezni az életem minden egyes percét. Eközben természetesen igyekszem megtalálni önmagam és a legjobban haladni a felnőtté válás rögös útján, ami nem megy könnyen. Szeleburdi vagyok és makacs, képes vagyok hirtelen felindulásból nagy hülyeségeket csinálni, amik első pillanatban jó ötletnek tűnnek, de pont ezért szép a fiatalság nem? Ez az az idő amikor rossz döntéseket is hozhatunk, persze ésszel, hiszen még van időnk tanulni belőle. Társasági lény vagyok, szeretek beszélgetni, vannak barátaim is akikre számíthatok. Zárkózottságomat talán akkor dobom el igazán amikor énekelhetek. Akkor aztán tényleg nincsenek határok. Bár néha a színpadon kívül is megtalálom a hangom, képes vagyok sokáig fecsegni, néha nagy szamárságokat, de annyi baj legyen. Akkor is könnyen megtalálom a hangom, ha a nagybetűst IGAZSÁGNAK kell hangot adnom, de akkor aztán nem is fogom vissza magam, pedig általában kompromisszumképes és elég simulékony természet vagyok.

Smoke
Sokan mondták már: nehéz az élet. Ó, és még mennyien fogják mondani, jobb inkább bele sem gondolni. Mégis, néha nem tudok nem így felsóhajtani és elgondolkozni, vajon hogy csinálják mások? Hogy képesek fenntartani az albérletet, úgy hogy közben még jól is laknak és isten ments még szórakozni is járnak? Furcsán működnek az igazán felnőttek, és elég irigyek, hogy nem osztják meg velünk a felnövekvő nemzedékkel a dolgot. Na nem mintha lenne okom panaszra, azért nem vagyok cukorból, bírom én a tempót és mindent megteszek hogy abszolváljam ezt a valamit amit életnek neveznek. Dolgozom, fizetem a lakbért, még többet dolgozom hogy egyek is, és szórakozásnak ott van még az éneklés. Ez igaz a fizetésemet is ki kéne egészítenie, de a legnagyobb jóindulattal sem mondhatnám, hogy falnak megyek az összegtől amit hozzám vágnak. Smucig banda, de hát ilyen a szakma, nem is akarok nagyon sokat panaszkodni, meg ezen rugózni. Nem különösebben az én stílusom, főleg hogy volt már rosszabb is, semmi okom beletemetkezni a pesszimizmusba. Mindig lesz valahogy, olyan sose lesz hogy ne legyen. Maximum kénytelen leszek visszamenni Phoenixbe, bár ezért repes legkevésbé a szívem. Nagyon szeretem Karlt és Emmát, de úgy érzem, ideje van már a saját lábamon állnom. És igen, bitang nehéz, de máskor sem lesz könnyebb és nem rohanhatok vissza minden egyes nehézség után. Nem futamodok meg, soha! Inkább elesek és újra felállok, küzdök amíg győzöm levegővel és lüktető szívvel.
Na ebből elég, ki ez a rinya gép és hova dugta Lorát?!
Megdörzsölöm a szemem, majd kipattanok az ágyból. Tett halála az okoskodás, az enyém meg a mozdulatlanság. Ha egy helyben lézengek, túl sok időm van morfondírozni, amivel még nem is lenne baj, de az embereknek megvan az a gyarló szokása hogy elkezdik magukat sajnáltatni. És bár engem lenne miért, azért mégse kéne odáig süllyednem, hogy elfogadom saját magam sajnálatát. Éppen eleget tettem rá, és habár minden okom megvolt rá, az az idő elmúlt. Nem lehet ugyan kitörölni, de tudom hogy minden-minden ami történt csak erősebbé tett és nem csalhatom meg azzal a kis ötéves énemet, hogy engedem magam visszaesni. Különben is, ha túlságosan felizgatom magam, a végén megint elpárolgok, aztán megint fuccs a délelőtt jelentős részének, pedig dolgozni kell menni, meg vásárolni se ártana. Este fellépésem lesz és lehet gonosz dögként elcsábulok egy új ruhára. Elvégre, rongyosan mégsem állhat ki senki a színpadra és különben is nincs egy rongyom se! - gondolom ezt, miközben tekintetem rátéved a roskadásig telt szekrényemre. Hát, mindenesetre, megnézni azért szabad...
Úgy érzem ma jó napom lesz, szóval határozottan érzem, hogy ma valami pirosat kell viselnem. Az alsó ajkamat rágcsálva tárom ki az ominózus, áruló szekrény ajtaját, majd elmerülök a ruhák tengerében, amíg elő nem húzok egy helyes piros szoknyát és egy sötétkék-fehér vízszintes csíkos pólót. Azt hiszem egy kicsi tengerész- stílus is csak emelné a napom fényét. Gyors tusolás után fel is kapok magamra mindent, egy fekete topánkával és bőrkabátkával tökéletessé téve a hatást. Elégedetten nézem meg magam a tükörbe, majd kibújok a kabátból és nekiállok sminkelni. Csak éppen hogy kiemelem a szemem, felkenek egy kis vörös rúzst. A hajamat laza lófarokba fogom, pár kósza tincset hagyok az arcom körül és voilá, egy óra alatt el is készültem! Magamban dúdolgatva, a kabátommal és táskámmal a karomon táncolok ki a szobámból, be a konyhába, majd onnan ki egy jegeskávés dobozzal a kezemben. Majd útközben megiszom.
Boldog vagyok, és itt kezdődnek a problémák, az ismerős bizsergés végigterjed a testemen, a bejárati ajtó előtt megtorpanok és kicsit csalódottan lebiggyesztett ajkakkal nézek le a lábaimra. Csak füstöt látok, így sóhajtva visszateszem a kulcsom a tartójába majd a nappaliba suhanok és ledobom magam a kanapéra és kinyitom a kávét. Remélem azért még meg tudom inni, mielőtt elérné a kezeimet.


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Laura Archeron   Szomb. Okt. 14, 2017 11:24 pm


Gratulálunk, elfogadva

Laura Archeron

"Megint csak megköszönni tudom, hogy kihúztál a csávából azzal, hogy megalkottad a karaktert, nálad biztosan jó kezekben lesz. Az előtörténet rész vége különösen tetszett, de összességében az egész rendben volt, a külső-belső leírások pedig visszaadták azt, amit vártam. Az első játékunkat még megtárgyaljuk, addig is csókoltatlak."
Nos, a fentiek a mai napig nem változtak, még mindig imádom a lapod, pedig az immár több, mint egy éves. Ahogy beleolvastam, nosztalgikus hangulatba kerültem, és rájöttem, hogy jobban hiányzott nekem ez a páros, mint gondoltam. Főleg így, hogy módosítottál a megbeszéltek alapján néhány dolgot. Ahogy akkor, úgy most is várom az első játékot, méghozzá nagyon, öröm lesz feléleszteni a karakterek közti tüzet! *-*


avatar
Vámpír
₰ Play by :
ian somerhalder
₰ Reagok száma :
13
₰ Keresem :
i got the girl


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Laura Archeron

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Boszorkányok-
^
ˇ