Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lyn Young

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lyn Young   Kedd Nov. 21, 2017 6:58 pm


Carolyn Young

“Nem mindenkinek adatik meg a luxus, hogy szabadon követhesse a szívét“Becenév

Lyn, Cora

Titulus

The Alpha

Születési hely, dátum

1987. Szeptember 08. ;; New York

Faj

Vérfarkas

Átváltozás

15 voltam amikor először változtam át, harapás útján váltam vérfarkassá. Hát, fogalmazzunk úgy, hogy eleinte eléggé nehezen viseltem el ezt az életet és azokat a fájdalmakat ami ezzel jár.

Képesség

miféle egyéni képességgel bír a karaktered?
(vámpírok, hibridek és félvérek esetében!)

Család

Túl fájdalmas emlék a családomról mesélni, kitaszítottak, nem foglalkoztak velem, így nem is szívesen gondolok vissza rájuk.

Play by

Emeraude Toubia
Ez az én történetem...

Ki lettem tagadva, nem tudták elfogadni azt, hogy nem velem született adottság az, hogy vérfarkas vagyok hanem megharaptak és így váltam azzá. Eléggé talpraesett lánynak gondoltam magamat ahhoz, hogy úgy döntsek, hogy elindulok világot látni, megtanulom egyedül irányítani az átváltozásaimat. Nem mondom, az első időszak nagyon nehéz volt, főleg kimondottan magányos farkasként élni, de így visszagondolva jó volt az az időszak.
Nehéz volt egyedül átváltozni, és mivel eleinte nem igazán tudtam irányítani az érzéseimet és a farkas énemet ezért inkább eldugottabb helyekre vándoroltam. Olyan helyekre ahol nem nagyon van civilizáció, ahol kevés ember van. Nem akartam gyilkos lenni, nem akartam, hogy bárkinek is a vére az én kezemhez tapadjon. Így történt az, hogy az utam egyszer Alaszkában kötött ki. Ott megismerkedtem egy nagyon kedves falkával és ők adták az ötletet, hogy alapítsak saját falkát. Egy olyan csapatot hozzak létre amilyen én magam is vagyok. Kitaszított. Így hát úgy döntöttem, hogy tovább járom az utamat és összegyűjtöm a kitaszított farkasokat, hogy adhassak nekik egy falkát, egy szerető családot ahova menekülhetnek bármi gondjuk is adódjék, ahol kiállunk egymásért.
Utaztam, ismerkedtem, szereztem embereket, aztán egyszer csak megállapodtam Seattle-ben. Tetszett a város, úgy éreztem, hogy végre én is és a falkám is megtaláltuk a legmegfelelőbb otthont számunkra, akkor hát miért vándorolnánk tovább? Itt volt az ideje annak, hogy lesátrazzunk valahol, hogy kialakítsuk a saját területünket, ami csak is a miénk, és megbüntetjük azokat akik ezt nem veszik tudomásul. Hiszen mindenhol van anarchia, ez nálunk, a farkasoknál sincsen máshogyan. Eleve az egész életünk egy nagy erő fitogtatás és elég nehéz női falka vezérnek lenni. Hihetetlen, hogy még 2017-ben is úgy tartják az emberek, hogy csak a férfiak képesek mindenre, pedig nem. Egy nő szerintem sokkal jobban tud irányítani és jobban is tud figyelni a falka tagokra, több benne a védelmező ösztön, ahogyan bennem is. Védelmezem és féltem az enyéimet, hiszen még is csak olyanok, mintha az én saját gyerekeim lennének, akiket mindentől meg kell védenem. Nem arról van szó, hogy szorosan tartom a gyeplőt, de azért figyelek arra, hogy ki mit csinál és mibe keveredik. Pont ezért zavar annyira az, hogy nem vettem észre, hogy az egyik legújabb, fiatal farkasom elég komoly bajba keveredett, méghozzá annyira, hogy csak egy hajszálon múlt az, hogy a zsaruk nem vágták a sittre.
Sikerült a srácból kiszednem azt, hogy kikeverte bele ebbe a bajba, megkaptam a férfi nevét és azt, hogy általában, hol szokta eltölteni az idejét, így hát nem is volt kérdés, hogy rögtön fel is keresem őt és kiderítem, hogy ez most még is micsoda. Egyáltalán mit akar a farkasomtól és miért keverte bele ekkora zűrbe, amiből egyedül nem fog tudni kimászni. Kelleni fog a segítség. Csak az a kérdés, hogy vajon egyedül megtudom-e oldani azt, hogy ne legyen hatósági ügy belőle, vagy kelleni fog az idegen férfi segítsége is...


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Lyn Young   Csüt. Nov. 23, 2017 5:07 pm


Gratulálunk, elfogadva

Carolyn Young

Nos, kedves Carolyn, azt kell hogy mondjam, nagyon nemes feladatba fogtál bele, vagy mondjam úgy, hogy nehéz fába vágtad a fejszéd? Nem lehet egyszerű összegyűjteni ezeket a farkasokat, de valóban kedves gesztus, hogy befogadod őket, és segítesz rajtuk. Az előtörténetből kiderült, hogy elkaptad a karakter lényegét, bár nagyon remélem, hogy játéktéren több is ki fog derülni, sajnáltam, hogy az előtörténetedből kevés dolog derült ki. Ugyanakkor így esélyed nyílik a játékokban bemutatni őt, kihozni a maximumot magadból, kíváncsian várom történeted alakulását, s nagyon remélem, hogy a többi falkatag is megérkezik most már Wink
your mind is a
M A G N E T

avatar
Vámpír
₰ Play by :
ian somerhalder
₰ Reagok száma :
13
₰ Keresem :
i got the girl


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Lyn Young

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Vérfarkasok-
^
ˇ