Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Feodosiy Yaroslav Pribylov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Feodosiy Yaroslav Pribylov   Kedd Nov. 21, 2017 6:23 pm


Feodosiy Yaroslav Pribylov

"-Miért ilyen nagy a szád? -Hogy könnyebben bekaphassalak!"Becenév

Mivel az amerikaiak nem tudják kiejteni se a nevemet, ezért rendszerint csak FP-nek becéznek.

Titulus

Big Bad Wolf

Születési hely, dátum

Oroszország, 1980, 05. 17.

Faj

Vérfarkas

Átváltozás

Született

Képesség

-

Család

Papa, mama, gyerekek, csupa szív, szeretet... Vagy nem.

Play by

Skeet Ulrich
Ez az én történetem...


1990-es évek
Szegénység. Extrém szegénység. Ezekben az időkben, még Moszkva környékén sem volt könnyű az élet. A központi fűtés forróvízzel működött. Ha nem volt forróvíz, nem volt meleg se. Télen, -10, -15C° is lehetett emiatt. És nálunk sokszor volt is ilyen... A hideggel mi azonban nem igazán küzdöttünk. A szüleim farkasként éltek, s habár ők jobban bírták a hideget, mint az emberek, néha azért nekik is sok volt már. Főleg anyámnak, akinek a saját két kezével kellett mosnia abban a kutya hidegben. Ezekben az időkben már 10 éves voltam. Úgy neveltek, hogy tudjam, mi vagyok. Hogy rejtve kell maradnom, hogy ha érzem, hogy baj van, szaladjak el, bárhol is vagyok. Persze az alapvető, pubertáskori gondokkal én is küzdöttem. Karmok, fogak jöttek elő, mikor nem kellett volna. Osztálytársaim rettentek meg tőlem az iskolában, mikor verekedtünk... ó igen, mert rengeteget verekedtünk. Szerettem verekedni. Érezni, mások félelmét és gyengeségét. Kétségtelenül ragadozó voltam. Persze kaptam is otthon érte rendesen, még is úgy éreztem, hogy megérte.
Egészen egy pontig.
Felkeltettem egy csoport érdeklődését. A legrosszabb fajtából. A hadseregét. Hogy jöttek rá, hogy más vagyok? Egyszerű. A saját apám köpött be nekik. Elvittek, mikor 16 éves voltam. Ketrecbe zártak, akár egy állatot. Vizsgáltak egy ideig, várattak. Végül egy férfi jött értem. Több kitüntetés volt az egyenruháján, mint égen a csillag. Egy tábornok. Két utat ajánlott: vagy csatlakozom, vagy kísérleti patkány leszek.
Egyértelmű, hogy melyiket választottam. Elszeparáltak a többiektől, és egy különleges csapatba tettek bele. "Zashchitniki", ez volt a neve. Hamar megtapasztaltam, hogy nem én vagyok az egyetlen szerencsétlen Oroszországban. A Zashchitniki tele volt természetfelettiekkel. Volt benne boszorkány, vámpír, hibrid és most velem együtt egy farkas is. Úgy éreztem magamat, mint egy rossz cirkuszi előadásban. De az életem kedvéért bele mentem a játékba.

2000-es évek
Az első átváltozásom alkalmával majdnem megöltem Varvarat, a vámpír számítógép zsenicsajt. Rossz helyen, rossz időben, mondhatnánk. Köztünk mindig volt egy kis feszültség, mert rohadt jó nő, és engem nem igazán érdekelt, hogy szopja mások vérét. Mindig arra gondoltam, hogy szophatna mást is, de ő persze elutasító volt. Nem tetszett. Mi mindig hadakoztunk ilyen tekintetben, míg a többiek inkább meghajoltak előttem. Habár én csatlakoztam a legkésőbb a csapatba, hamar én lettem a vezér.
A húszas éveimben azért már tudtam kontrollálni magam. A hadsereg a szibériai hidegben edzett minket, jól megtúráztatták a képességeinket. Feszegették a határainkat. Megtanultunk németül, angolul, franciául, fegyvert összeszerelni, kutya hidegben is túlélni, nyomot olvasni és elfedni, precízen és gyorsan ölni. Először nem akartam bevallani magamnak, de élveztem az egészet. Élveztem, hogy ölhetek, mert természetesen akciókat is kaptunk. Feladatokat.
Azonban azt is éreztem, hogy uralnak. Hogy nem mehetek oda, ahova akarok és nem csinálhatok azt, amit akarok. Baromira untam, hogy egy kutya vagyok egy póráz végén. Szóval az egyik ilyen akció alkalmával ott hagytam a csapatomat a szarban. Rossz alfa volnék? Hisz nem is a falkám. Ez nem falka. Ez csak egymásra erőltetett csapatmunka. Megszöktem. Napokon át menekültem, mikor végre sikerült leráznom őket. Új személyazonosságot vettem az alvilágiaktól és már utaztam is Amerikába.

2010-es évek
A fénykorom. Amerika, a szabadság földje. Én pedig mély lélegzetet vettem levegőjéből, mikor a földjére léptem. Új lehetőségek. Új jövő. Olyan jövő, amilyet csak akarok. És mit akarhat egy magamfajta ember? Hatalmat. Puskapor és vér szagát. A következő években mást sem csináltam, csak bűnöztem. Egyre nagyobb magasságokba akartam törni. A ranglétra alján kezdtem, természetesen. Drogot adtam el, szórtam szét az utcán. Majd behajtó lettem a nagyobb halaknak. Aztán verőember. Vagy alkalomadtán gyilkos. Azokat az időket élveztem a legjobban. A vadászatot. Aztán elsimítottam dolgokat. Most pedig, az egyiknek a jobbkezeként egy klubbot vezetek, és én ügyelek üzletének ezen felére, Seattleben. Én vagyok a kis főnök. Egyszerre tisztelnek és félnek az embereim, mert habár nyugodt férfi vagyok, aki nem emeli fel a hangját, az a fajta vagyok, aki nyugodt mosollyal tépi le a karodat és állítja a hátadba.
Nem vagyok itt túl sok ideje... Egy éve. Ekkor ismertem meg Coralynt egy igen szerencsés véletlennek köszönhetően. Az egyik falkatagját alkalmaztam egy munkára. Hullákat takarított el egy banda leszámolás után. A zsernyákok persze elkapták a szerencsétlent és rendesen megszorongatták. Még sem köpött: csak ezért van még életben. Az alfája persze meglátogatott és számonkért a saját klubomban. Istenem, milyen nevetséges találkozás is volt! De megtetszett ő is, és az illata is. Meg a segge... A feszes, formás kis popója, ahogy ring, séta közben. Megakartam szerezni ezt a szukát. Nem mondanám bevésődésnek, egyszerűen imádom az ilyen makacs, ellenálló, haragvó, harcos nőszemélyeket. Úgy hogy ultimátumot nyújtottam neki. Beenged a területére, hogy a munkámat végezhessem, cserébe pedig a falkájának a tagjait nem keverem bele az ügyeimbe, sőt, másoknak se engedem. Plusz kiszedem a dutyiból a kölköt, aki túl béna volt egyetlen munka elvégzéséhez is. Meg van rá a hatalmam: keresek egy másik, tökéletes fekete bárányt. Végül bele ment, én pedig azóta is az agyára megyek a furcsa és visszautasíthatatlan udvarlásommal.

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Feodosiy Yaroslav Pribylov   Vas. Nov. 26, 2017 8:11 pm


Gratulálunk, elfogadva

Mr. FP

Jöttem, ahogy láttam, hogy elkészültél, Mr. FP! Az első, amit szeretnék megjegyezni így "játékon kívül", az az, hogy a multiról tessék máskor szólni! Nem haparjuk le senki fejét érte, de jobb, ha szólva van róla, minthogy mi járjunk utána. Smile
Nos, és most az ET... nekem tetszett, hogy így több részletre bontva mutattad be az életed és igazság szerint mindenre választ is kaptunk veled kapcsolatban. Jól átjött az írásból, hogy milyen is vagy Te, FP!
Nem tartanálak fel tovább, foglald le az arcod, rangod, mindent, amit szükséges és mehetsz is ahhoz az alfához, akinek te olyannyira udvarolsz! Jó játékot kívánok! Very Happy


avatar
Vámpír
₰ Play by :
♔ Will Tudor
₰ Reagok száma :
6
₰ Foglalkozás :
♔ La Morte munkák

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Feodosiy Yaroslav Pribylov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Vérfarkasok-
^
ˇ