Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Boszorkányok   Szer. Okt. 11, 2017 9:16 pm

Sacred Koven - New York


Cordelia Lester (50[30] év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Lana Parilla

Foglalkozás:
szabadon választható
Húsz éve vezeti a kovent, ő alapította, és szent meggyőződése hogy a fekete mágiát el kell törölni a föld színéről. Harminc évesnél nem néz ki idősebbnek, s valójában nem is az, egy bűbáj segítségével megőrizte a korát. Ő maga egy erős boszorkány, aki egészen fiatalon kapott rá, s miután újra jó útra tért, elhatározta, hogy alapít egy kovent, akkor is, ha mindent fel kell adnia. Nem épp a jó szívéről híres, ha kell, keményen büntet, és öl a célja elérése érdekében, de mindezt fekete mágia nélkül teszi. Kézben tartja a dolgokat, akár a saját gyülekezete tagjait is megbünteti, ha úgy hozza ki a lépés. Kegyetlen, félelmet aligha ismer, szereti feszegetni a saját határait, imádja a veszélyes varázslatokat, de csak és kizárólag a saját életét teszi kockára közben. Retteg, hogy újra visszatér a rossz útra, s azért, hogy ez ne fordulhasson elő, Patricia a felelős.


Patricia Frewen (48[35] év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Eva Green

Foglalkozás:
szabadon választható
Igyekszik szemmel tartani Deliát, de bízik benne, és nem lohol a nyakában, csak és kizárólag azért figyeli, mert a vezető erre kérte. Saját magával egyáltalán nem áll hadi lábon, sosem került közel a fekete mágiához, úgy vallja nem is fog, ha mégis, saját életét is eldobná, csak hogy ne feketítse be lelkét gonosz mágiával. Cordelia után ő a leghatározottabb, a második a sorban, s ő felel azért is, hogy a foglyokkal ne legyen semmi probléma.


Robert Galavan (34 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Adam Levine

Foglalkozás:
szabadon választható
A kivégzésekért felelős, általában ő szórja ki a bűbájt az elfogott, és elítélt boszorkányokra, bár ha épp nem felügyelik, s nem kap közönséget a kivégzés, szereti saját kezűleg intézni, mágia nélkül. Veszélyes, kissé kiszámíthatatlan, de Cordelia tudja kezelni, ő látja benne a tehetséget, s próbálja is tanítani. Szereti a közelében tudni a fiút, de emellett szabad pórázon tartja, hiszen Robnak szüksége van a térre, nem bír sokáig egy helyben maradni. Ha teheti, gyakorolja a varázslást, ő akar a legjobb lenni, de mivel nehezen koncentrál, és nem egy türelmes ember, még hosszú utat kell megtennie.


Naomi Crusader (31 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Erin Richards

Foglalkozás:
szabadon választható
A koven foglya immár fél éve. Bezárva tartják, de mivel látnak benne potenciált, illetve ő maga kereste fel a kovent hónapokkal ezelőtt, ezért még nem szabtak ki rá komolyabb büntetést. Ingadozik, hol úgy hiszi, segítségre van szüksége, s ilyenkor bármit megtenne a szabadulás érdekében, hol az ellenkezőjét gondolja, és a pokolba kívánja a gyülekezet tagjait. Szeretne csatlakozni hozzájuk, harcolni a többi boszorkány ellen, de akárhányszor megpróbál felülkerekedni megrögzött szokásain, annyiszor marad alul. Nem tud búcsút inteni a fekete mágiának, egy igazi függő, s az, hogy nem varázsolt hónapok óta, teljesen az idegeire megy. Gyakran kifordul önmagából, megpróbálok másokra támadni, a következő pillanatban pedig mindent megígér, megfogad,
csak engedjék szabadon, és vegyék maguk közé.


Jeffrey Stones (45 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Johnny Depp

Foglalkozás:
szabadon választható
Jeffet nem különösebben hatja meg a varázslás, bár erőlködés nélkül is a legerősebb boszorkányok közé tartozik. Lekezelően bánik az emberekkel, egyedül Deliát tiszteli, akivel szoros kötelék van köztük. Régi barátok, s amikor megalakult a koven, Cordelia őt akarta maga mellett tudni, mint társvezetőt. Jeffnek akkor még volt egy csodaszép felesége, aki a fekete mágia miatt hagyta el őt, bár erről a mai napig senki sem tud, mivel őt magát sem érdekli a dolog, nem is indult a nő keresésére. Ezután önként csatlakozott a gyülekezethez, de állítása szerint csak azért, hogy lekösse magát valamivel. Maga a cél egy cseppet sem érdekli, de az üldözés kifejezetten ínyére van. Érdektelen, kissé érzéketlen figura, aki alapjáraton nem törődik senkivel, csak saját magával.


Russel Atkin (25 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: választható

Foglalkozás:
szabadon választható
A gyülekezetben nevelkedett, itt él gyermekkora óta. Három éves volt, amikor Patricia befogadta, egy árvaházból vette magához, az csak később derült ki, hogy ő maga is mágiával bír. Imádja a gyülekezetet, a mágiát, a harcot, az üldözést, s mindeközben hálás Patriciának, és Cordeliának is, hogy megtanították a bűbájok használatára, s célt adtak az életének. Igazi belevaló varázsló, aki élvezi a gonoszak ellen küzdelmet, bár a fekete mágia használóit nem veti meg, sőt. Egyetlen hibája, hogy olykor megsajnálja áldozatait, inkább csak az üldözésben, s a varázslásban veszi ki a részét, a kivégzéseket messziről elkerüli, ha teheti.


Charles Hill (25 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Zayn Malik

Foglalkozás:
szabadon választható
Fiatal még, a mágiában sem túl tehetséges, de mivel édesanyja, aki a kovenhez tartozott meghalt, így nem maradt számára más, csak az itteni családja. Próbál erősödni, de amint nem sikerül neki egy bűbáj, kiakad, dühöng, s inkább hagyja az egészet. Nem akar varázsolni, unalmasnak tartja, de leköti a figyelmét, addig sem az utcákat, vagy a klubokat járja céltalanul. Nem tudja mi lesz vele a jövőben, a fekete mágia csábítja, izgalmasnak találja, de az életét is félti, mondhatni a szakadék szélén egyensúlyozik.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Boszorkányok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Patkányok kódexe
» Fumetsu Yume
» Draconius Boszorkány- és Varázslóképző
» Renegátok erődje
» Humor

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Keresett karakterek :: Canonok-
^
ˇ