Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Emberek   Szer. Okt. 11, 2017 10:03 pm

Infinity Vadásztestvériség - Seattle


Geoffrey Raymond(38 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Matt Davis

Foglalkozás: üzletember
Életét annak szenteli, hogy megóvja családját a természetfeletti világtól. Ő a társaság vezetője. Felesége ugyan tud az emberfeletti lényekről, ahogy a társaságról is, de sosincs beavatva a részletekbe, s ő maga nem része a testvériségnek, Geoffrey sosem engedné még a veszély közelébe sem. Lánya, Isabel, mit sem sejt, legalábbis édesapja úgy hiszi, tudatlanul él a halandó világban, nem tud a vámpírról, aki már hosszú hónapokkal ezelőtt megkörnyékezte egy szem gyermekét. Igyekszik a családját a lehető legjobban távol tartani a testvériségtől, közben pedig az ottani teendőit is ellátni. Ő felel a társaság összetartásáért, célja pedig egy vámpírmentes jövő.


Octavia Spencer(39 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Helena Bonham Carter

Foglalkozás: kocsmatulajdonos
Férjét vámpírrá változtatták. Egy ideig megpróbáltak együtt élni a helyzettel, mert még szerették egymást pláne volt egy pici gyermekük, akit nem akartak megfosztani az apjától. A férj pár hónapig bírta a folyamatos perzselő kínt ami a családja vérének illata okozott, aztán lelépett. Octavia sosem heverte ki a csalódást, megszállottan gyűlöli a vámpírokat és mindenáron bosszút akar állni azokon akik megkeserítettek az ő és lánya életét. Oszlopos tagja a testvériségnek az egyik legjobb vadász a környéken. Kocsmája amolyan fedő vállalkozás, a Testvériség központja és menedéke.


Madelyn Spencer(23 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Dakota Johnson

Foglalkozás: pultos
Octavia lánya, így nem lehet azon csodálkozni, hogy ő is tagja lett a Testvériségnek. Apja iránt mélységes gyűlöletet és dühöt érez, sosem tudta megbocsájtani hogy elhagyta őket és apa nélkül kellett felnőnie. Ezen érzések enyhítésére anyja se vette a fáradtságot, sikeresen nevelte az édesapja ellen Madelynt. Már egészen fiatal kora óta tud a vámpírok létezéséről és a Testvériség működéséről, alig várta hogy végre ő is vadász lehessen, bár anyja büszke rá, nem igazán örül neki hogy veszélynek teszi ki magát. Elszánt és ügyes harcos, a vadászok főhadiszállását leplező kocsmában dolgozik mint pincérnő, ha nem éppen az utcákat rója áldozatok után.


Cedric Newman (28 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás: rendőr
Cedric igazi jófiú, rendőrként ezt a tulajdonságát tökéletesen megcsillogthatja, a gyengék és ártatlanok védelme az élete. Bár nem híve semminek, ami törvénytelen tagja a Testvériségnek, elvégre így még inkább tud a gonosz ellen harcolni, bár nyilt elismerésben emiatt sosem lehet része. Családja New Yorkban él, az egyetem után került Port Angelesbe, bár a vadászokhoz való csatlakozása előtt mielőbb vissza akart költözni hozzájuk. A terv abban a minutumban megváltozott, amikor Geoffrey megmentette az életét egy éhes vámpírtól, így került kapcsolatba a Port angelesi igazságosztókkal, nem volt kérdés számára, hogy neki is csatlakoznia kell. Feltétel nélkül bízik a vezetőben és hűséges hozzá, bár Octaviával nem ápol túlzottan jó kapcsolatot.


Patrick Darvy (40 év)

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Jude Law

Foglalkozás: ügyvéd
Patrick a Testvériség minden hájjal megkent ügyvédje. Jó, hogy van a háznál amikor a tagok néha napján bajba kerülnek, illetve tehetséges okirat hamisító. A legjobb ügyvédek egyike az államban, és ezzel tisztában is van. Önelégült, beképzelt alak, hasznos a tagsága, ám keményen meg kell néha küzdenie az elismerésért és pozíciójáért a Testvériségben, mert ahhoz túlságosan is úri ficsúr, hogy bepiszkolja a kezét. Kikapós, gazdag agglegény. Talán egyetlen látható emberi érzelme Sarah Rodgershez vezetheti, aki az asszisztense, bár ez is kimerül legtöbbször nagy kegyesen adott köszönetekben és szakmai elismerésben... De ez már egy másik történet...


Karl Clayton (40 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Jr Bourne

Foglalkozás: fegyverkereskedő
Karlnak nem volt összetűzése vámpírokkal, semmiféle kárt nem okoztak neki, ám elég volt megtudnia, hogy léteznek, máris a halálukat kívánta. Főleg, miután testközelből szemlélhette meg, miként táplálkozik egy vámpír, s hagyja maga mögött vadállatok lakomájának a vértelen áldozatát, mint egy üres porhüvelyt. Ekkor elhatározta, hogy bármi áron, de talál fegyvert a paraziták kiirtására, s megvédi tudatlan embertársai életét. Amint tudomást szerzett a testvériségről, feltétlen a tagja akart lenni. Ő szerzi be a fegyvereket, s mindezt a testvériség fegyverraktárában őrzi.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Emberek   Szer. Okt. 11, 2017 10:31 pm


Teresa Collins (34 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Georgina Haig

Foglalkozás: ingatlanügynök
Teresa a tudtán kívül keveredett össze egy vámpírral, még egészen fiatalon, s bár gyanakvó volt, Hector a lehető legjobban tudta titkolni mivoltát a ködös, napfénytelen Seattle városában. Csak azután árulta el, kicsoda-micsoda ő, miután a nő váratlanul teherbe esett. A férfi olyannyira rémült volt, eleinte megpróbálta rábeszélni kedvesét, hogy szabaduljanak meg tőle, de a nő nem akart lemondani róla, s idővel meggyőzte a férfit, hogy tartsák meg. Lázas izgalommal várták a kicsi születését, Hector megkérte Teresa kezét, de idővel a nő egyre rosszabbul viselte a terhességet, élet és halál között lebegett. Hector ekkor elvitte egy ismerőséhez, aki emberként orvoslással foglalkozott. Eleinte nem akarta vállalni, de látva, mennyire rosszul van Teresa, s belehal a terhességbe, ha nem tesz semmit, császármetszéssel segített világra hozni a babát. Teresa életben maradt, de alig volt idejük örömködni, hogy ő is, a baba is egészséges, Hector egykori barátja felbukkant, s azzal fenyegette a férfit, ha nem tart vele, megöli Teresát és a babát is. Teresa azóta sem hallott a férfi felől, fogalma sincs róla, miért rángatta el a másik vámpír Hectort. A gyermek közben felnőtt, de fogalma sincs róla, hogy ki az édesapja, úgy tudja meghalt.
Hayden ... (31 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Kiera Knightley

Foglalkozás: ügyvéd
Hayden korán férjhez ment, csak hogy önálló életet kezdhessen, mindössze húsz évesen fejest ugrott új életébe. Házasságuk egy darabig szebb volt, mint amit Hayden egyáltalán el tudott képzelni, de egy idő után jöttek a problémák. Egyre többet vitatkoztak, kapcsolatuk viharossá vált, Hayden pedig elbizonytalanodott, kezdte megbánni a korai házasságot. Tizedik éve éltek együtt, mikor férje félrelépett, s ekkor telt be a pohár. Beadta a válókeresetet, elköltözött, saját kezébe vette az életét, s független nőként vetette bele magát a szinglik világába. Most kizárólag a karrierjére koncentrál, ügyvédnőként igyekszik megállni a helyét, s jó esélye van arra, hogy Seattle egyik legjobbja legyen. A férfiakat kerüli, túl sok idejét vesztegette el a rossz pasira, ezért teljesen elzárkózik tőlük, de talán csak egy olyan férfire van szüksége, aki megdobogtatja a szívét és leveszi őt a lábáról.


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Emberek   Kedd Júl. 31, 2018 5:13 pm


Brian ... (38 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Luke Evans

Foglalkozás: rendőrfőnök
Apja nyomdokaiba lépett, így viszonylag fiatal rendőrfőnök vált belőle. Emiatt sokan kételkednek benne, így mikor nemrégiben Ezreal, a szervezet vezetője őt is felkereste, kapva-kapott az alkalmon. Bizonyítani akarja rátermettségét. Eleinte kételkedett a dologban, de Ezreal igen meggyőző bizonyítékokkal állt elő, így nem csoda, hogy most már ő is hisz. Valódi természetfeletti lényt még nem látott, de túl vakmerő ahhoz, hogy engedjen a félelemnek. Segíteni akar beteljesíteni a tervet, de igencsak gyanúsnak találja Ezreal viselkedését.
Zoey ... (26 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Lily Collins

Foglalkozás: egyetemi hallgató
Az egyik politikus lánya, s ügyvédnek készül. Rengeteget van apja irodájában, egy ilyen alkalommal hallgatta ki  egy telefonbeszélgetését, majd rögtön kérdőre is vonta őt. Azóta tud ő is a természetfelettiről, a nagy tervről, aminek persze azonnal a részese akart lenni, apja minden tiltakozása ellenére. S hogy összekösse a kellemeset a hasznossal, vagy épp fordítva, Brian körül legyeskedik, aki ezidáig nem szentelt neki túl nagy figyelmet.
Marine ... (35 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Alyson Michalka

Foglalkozás: polgármester asszony
Polgármesterként igyekszik vezetni a várost, miközben a bostoni szervezetben is tevékenykedik. Ezrealtől tud a természetfeletti világról, de ő volt talán az egyetlen, aki azonnal elhitte, amit mond. Okos nő, mindig is az eszéről volt híres, s miután polgármester helyettessé lépett elő, rögtön gyanússá váltak neki a furcsa halálesetek, az eltűnt személyek. Ezreal azonban az ujja köré csavarta, rá egyáltalán nem gyanakszik, megbízik benne, talán még vonzódik is hozzá, de túlságosan a szakmájának él ahhoz, hogy egyáltalán észrevegye.


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Emberek   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Emberek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Keresett karakterek :: Canonok-
^
ˇ