Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Klánok könyve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Klánok könyve   Kedd Nov. 07, 2017 11:08 pm


La Morte

Felépítés

A La Morte egy Tanácsból és egy klánból áll. A klántagok nem vesznek részt a gyűléseken, tehát nem a Tanács tagjai, ritka esetben azonban részt vehetnek a gyűléseken, de csak és kizárólag akkor, ha erre külön engedélyt kaptak a klán három vezetőjétől. A Tanács tagjai általában külsős emberek, nem a klántagok, s a megkülönböztetés jeléül köpenyt hordanak, azonban azt is csak a neves eseményeken, amin részt vesz a Tanács, illetve a gyűléseken.

Tanács működése

A Tanács azért jött létre, hogy rendet tartsanak a természetfeletti világban, különösen a vámpírok körében, de ez néha kiterjed más fajokra is. Dönthetnek mások sorsáról, életéről, büntetést szabhatnak ki, vagy alkukat ajánlhatnak, mindezt közös döntés alapján. Az utolsó szó természetesen a három vezetőé: Nael, Sébastian és Francois hozzák meg a végső döntést, valamint a vitáknak is ők vethetnek véget. Fontos döntések előtt összehívják az egész Tanácsot, kivétel nélkül minden tagnak meg kell jelenni, különben akár kitiltás is járhat azért, ha valaki nem mutatkozik. Ritka esetben egy-egy fő hiánya megengedett, de csak egyeztetés után, illetőleg akkor, ha a Tanácsnak végeznek valamiféle megbízást.

Klán működése

A klán azért jött létre, hogy a mestereket szolgálják tagjai, illetve a Tanács biztonsága érdekében, a legtöbb klántag ugyanis testőrnek, katonának van kiképezve. Ugyanakkor a mesterek gyűjtögetési szokásait is segítenek kielégíteni, így új,vagy kevésbé ismert fajokkal érintkezhetnek, valamint maguk köré gyűjthetik a tehetséges vámpírokat(nem feltétlen a különleges adottságokra kell gondolni). Számtalan pozíciót kell, és lehet betölteni, mint például felderítés, kínzás, információgyűjtés, kiképzés. Egyéni ötlet esetén valamelyik adminnal egyeztess!
A klán információkat gyűjt össze minden vámpírról, akihez valaha is közük volt, vagy akihez úgy gondolják még közük lehet, megfigyelés alatt van, vagy csak felkerült a "begyűjtenivaló" listájukra. Mindez egy iratraktárban található, amihez bármelyik tag hozzáférhet, ha szükség van rá.
Általában ők keresik fel a tehetséges, potenciális tagokat, de előfordul, hogy ismeretlen vámpírok keresik fel a klánt, a három vezető pedig közösen dönt, bevegyék-e az adott személyt, avagy sem. Az egyetlen kikötés, hogy csak vámpírok lehetnek a klán, vagy a Tanács tagjai. Emberek ugyan tartózkodnak a birtokon, de ittlétük vagy halállal, vagy átváltozással fog végződni. A többi faj csupán fogolyként tartózkodhat a birtokon.
Minden tagja a klánnak a La Morte birtokon él, s bár megengedett, hogy másik szállást is birtokoljanak, a legtöbb idejüket a birtokon töltik, hogy ha szükség van rájuk, elérhetőek legyenek.

Poison after bite


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Klánok könyve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Világunkról :: Ismertetõ-
^
ˇ