Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Sedrick La Morte szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Sedrick La Morte szobája   Szomb. Márc. 24, 2018 2:34 pm

Szabad játéktér.

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Sedrick La Morte szobája   Pént. Nov. 24, 2017 9:56 pm


"Anything you can aquire is only another thing
you'll lose."
Sedrick & WyattMióta találkoztam Skylerrel, folyton rajta jár az eszem. Hiba volt őt elengednem, bár némiképp megnyugtat, hogy nem volt annyira ostoba, hogy Chicagóba merészkedjen, és inkább az ellenkező irányba indult el. Mondjuk ő sosem volt meggondolatlan. Persze addig a napig, míg fel nem bukkant a határon, hogy szemügyre vegyen. Simogatja azért az egómat, hogy még mindig érdeklem. Tagadhatja az örökkévalóságig, akkor is teljesen egyértelmű lesz. Nekem nem tud hazudni...senki sem tud, ami azt illeti. Bár meg kellene könnyebbülnöm, hogy a jelek szerint már nincs veszélyben, de napok óta ingerült vagyok. Vagy azért, mert rohadtul nem tudok kibékülni a gondolattal, hogy talán most már soha többé nem láthatom, vagy... vagy mert jól ismerem, és tudom, hogy sokáig nem tud távol maradni a bajtól.
Az elmúlt pár napban nem kaptam feladatot, viszont kezdek megőrülni a bezártságtól, szóval jobb, ha kiszellőztetem a fejem. Alig teszek pár lépést a kert felé, látom, hogy kb. 20 méterre tőlem begördül egy kocsi. Irigy vagyok. Én is melót akarok. Mégpedig valami ütőset, ami el tudná terelni a figyelmem. A szőke bájgúnárt látom kikászálódni az autóból, és már grimaszolva fordulnék is sarkon - azóta idegesít, hogy ismerem -, ám egy ismerős női alak körvonalait látom kirajzolódni a sötétben, ahogy a karjába veszi az ernyedt testet. Ez...nem lehet igaz. Skyler. Oké, tévedtem, nem normális, és volt olyan eszetlen nőszemély, hogy hagyja magát elfogni. Ráadásul pont ennek a baromnak kellett elkapnia? Komolyan? Remélem, csak szunyókál, mert ha valami baja esett, akkor La Morte törvények ide vagy oda, feldarabolom ezt a fickót. Olyan erősen szorítom ökölbe a kezem, hogy már remegek az idegtől. Csendben, tisztes távolságból követni kezdem. Nem érdekel, ha ezzel veszélybe sodrom magam, akkor is meg kell bizonyosodnom róla, hogy Skyler jól van, és hogy nem is azért van itt, hogy végezzenek vele. Na, akkor vágnék sutba mindent az elveimmel együtt, és menteném meg, ha beledöglök is. A szobája ajtajában állok meg, bár úgy, hogy takarásban legyek. Nem mintha ez sokat számítana. Valójában meg sem lep, hogy kiszúrt. Sőt le merem fogadni, hogy már jóval előbb is észrevette, hogy követem. Csak a tetűje imád szórakozni. A bárgyú vigyora is erről árulkodik. Egy darabig csak némán fülelek az ajtóból, hallgatom a száján kicsúszott röhejes szavakat, aztán mikor megjegyzi, hogy ideje lenne előbújni, befordulok a szobája irányába, és bámulok hol rá, hol Skylerre, kifejezéstelen arccal, az ajtófélfának támaszkodva. Ám végül szép lassan mosolyra húzom a számat és pár lépést beljebb lépek.
- Gondoltam, vetek egy pillantást a szobádra. Jól sejtettem...az enyém nagyobb. - Hát ez fantasztikus. Még jó, hogy nem kezdtem el összemérni, kinek a fasza nagyobb. Egyébként kb. most is ezt tettem az elhangzott mondatommal, csak ez az óvodai verzió volt.
- Igazad van...el is felejtettem mondani, milyen nagyon...önelégülten nézel ki. De jól áll. Figyelj, van, aki erre bukik. - Mondjuk utálom bevallani, de van ezzel a tenyérbemászó képűvel valami közös bennünk. Az egoizmusunk. Nahát, elég gyorsan leesett neki, hogy miért jöttem utána. Nem mintha ez olyan bonyolult feladat lett volna, tekintve, hogy eddig többnyire még az udvariassági formulákat - mint például a köszönést - is mellőztem, ha csak összefutottunk valahol. Színpadiasan tapsolni kezdek a kérdését hallva és játszom a meglepettet.
- Hű...nem semmi logikád van, hallod. Eldobom az agyam! - Talán kicsit túlságosan gúnyos a hangom? Jaj, ezer bocs. Vagy mégsem. Na jó, de sajnos ideje visszavennem, mert nem az a célom, hogy még inkább kiélezzem az ellentéteket köztünk, hanem ki kell puhatolnom, miért hozta ide Skylert, ráadásul ájult formában. Ez pedig nem megy, ha szarrá alázom. Viszont nem is játszhatom ki rögtön a lapjaimat. Már így is elkövettem azt a hibát, hogy egyértelművé tettem, miről, pontosabban kiről van szó. - Lehetséges. Mindig is a barna hajú nők voltak a gyengéim. Mit akarsz vele? - Kérdezem szenvtelen hangon, holott egyrészt baromira aggódom Sky-ért, másrészt pedig enyhén szólva idegesít a röhögése.Elnézést, hogy eddig várattalak te szemét, drága barátom!
CREDIT

avatar
Vámpír
₰ Play by :
Matthew Daddario
₰ Reagok száma :
7
₰ Keresem :
I found her.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Sedrick La Morte szobája   Hétf. Nov. 06, 2017 8:42 pmTo: Wyatt La Morte

Könnyed módon szállok ki az autóból, miként becsapom magam után az ajtót. Végül pedig néhány lépéssel arrébb kerülve, nos felnyitom a csomagtartó tetejét. Remélvén mélyen eközben, hogy még a szende kis barbie babám éppen csak ugyanúgy alszik, mintsem azelőtt, miszerint betettem ide. Karjaimat magam mellé ejtem, míg íriszeimet a nő ájult testén futtatom végig. Nem sokkal ezután, alaposabban is körül nézek a környéken, hisz' nem árt az óvatosság. Nem szeretnék igazából őrültekbe belebotlani, akik mindenféle próbálkozással megakarják menteni a nőt, ugyanis kénytelen lennék még a végén vérfürdőt rendezni... Gondolom a drága Csipkerózsikának, nos nem igazán esne jól, ha lekaszabolnám a haverkáit, így mindenféle meggyőződés keretein belül, kapom fel a karjaimba. Legutoljára talán, akkor tartottam így nőt a kezemben, amikor éppen egy gödörbe dobtam a hulláját. Milyen ironikusan is hangzik ez voltaképpen, miszerint őt magát nem e sorsra szánom, hanem egyszerűen csak a nagyfőnökök elé kívánom vinni, mintsem egy eladni óhajtott tárgyat. Mégis mennyi mindent nyerhettek vele? Bizalmat... és egy értékes csatlakozni való alanyt, aki immáron a gárdánk értékeit képviselheti. Azt hiszem, nos remek üzletet kötnék a hasznunkra, de még mindig maradt egy aprócska pont... kétleném, hogy bólogató periódust folytatna, így... mindenképpen meg kell győznöm, vagy legalábbis meg kell fenyegetnem.
Egyszerűséggel szelem át a lépcsőfokokat, és megyek be végezettül az épületbe, amelynek tágas folyosói jelen esetben, csak mérföldkövekként szolgálnak. Elmosolyodok, ahogy végig haladok megannyi ajtón át, míg el nem érek a saját szobámig. Általában kezdem irigyelni azokat, akik valahol előrébb kaptak szállást, s nem éppen a világvégén, mintsem én magam. A falnak támaszkodom a bal vállammal, ahogy egy rövid pillanat ereje kapcsán, nos egyensúlyozva kinyitom a zárt, majdan lenyomva a kilincset, beljebb jutok. Egészen az ágyamig megyek, amelyre ledobom a nőt. Finomkodásnak semmi helye, sőt még így is örülhet, azt hiszem, ugyanis puha az ágy, ami azt eredményezi, hogy kegyes helyen fekhet... egyébként is a saját tulajdon takarómra zuhant rá. Kedves voltam feltehetőleg, s ezért cserébe csak némi apróságot kérek... engedelmességet. Egyelőre vígan alszik, amit persze, a kitört nyakacskájának köszönhet. Más esetben egész úton a dörömbölését, és a rikácsolását hallgathattam volna, miként eredménytelenül rúg-kapál a csomagtartóban. Ismerem a nőket... túlságosan is. Szeretnek addig hisztizni, míg célt nem érnek, bár ez nálam nem igazán jön be..
- Esetleg... - Szólalok meg halkan, mégis kíváncsi éllel, ahogy immáron nemcsak a lánnyal foglalkozom, hanem a követőmmel is, aki minden bizonnyal valamiféle úton-módon kapcsolódik a barna hajú szépséghez. Tán csak nem a 'Szépség és a Szörnyeteg' mese szereplői vannak előttem személyesen?! - ...segíthettek is valamiben? - Folytatom a megkezdett kérdést, ahogy a kinyitott ajtó felé tekintek el. Van valami irónia abban, ahogy csak álldogál ott, bámulván engem, és a tetteim. - Vagy csak... - Mosolyodom el gúnyosan. - ...kukkoló volnál? Tudom, tudom... néha jóleső látványként szolgálhatok. - Szórakozok félúton, közelebb lépve hozzá. - De azt hiszem ideje lenne előbújni, nem gondolod? - Vonom fel a bal szemöldököm. - Ugyanis... valamit szeretnél tőlem, én pedig válaszokat akarok, miszerint egyáltalán mi a fenéért loholsz utánam. Tán... csak nem a nő?! - Csilingelő nevetésem betölti a szoba terét, ahogy keresztbe fonom a karjaimat a mellkasom előtt, és várok. Várok a megbúvó egyedre, hogy előlépjen, s megmutassa a kilétét, ezáltal leleplezve azt a bizonyos kérdőjelet -, ki is ő.† || music: Flares || words: 528 ||  - || ©


avatar
Vámpír
₰ Play by :
mr. dominic sherwood ₪
₰ Reagok száma :
7
₰ Keresem :
my special victims ₪


₰ Foglalkozás :
i'm a hunter, and you... are my booty ₪

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Sedrick La Morte szobája   Hétf. Nov. 06, 2017 6:37 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Sedrick La Morte szobája   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Sedrick La Morte szobája

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Greg hálószobája
» Stefan szobája
» Szülőszobák
» Pihenőszoba
» Kol hálószobája

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Chicago :: Otthonok :: La Morte birtok :: A Testőrség lakrésze-
^
ˇ