Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Lidércek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Lidércek   Szer. Okt. 11, 2017 9:15 pm


Ezreal ... (42 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Tom Hiddleston

Foglalkozás: politikus
Még harminc éves kora előtt lépett a politikusi pályára, annak már tizenhárom éve. Egy időre visszavonult, miután egy vadállattámadás áldozata lett családja. Az igazságot egyedül ő tudja, felesége ugyanis vámpírrá változott, majd megpróbált vele és kisfiúkkal is végezni. Ezreal, miközben gyermekét védte, végzett a feleségével, de elkésett; fia meghalt, s ő is végzetes sebet kapott, minek következtében egy óra alatt elvérzett. A meglepetés csak ezután érkezett, hiszen magához tért, szellemszerű lényként, s órákba telt, mire vissza tudta nyerni emberi alakját. Akkor és ott megfogadta, hogy végez minden természetfeletti lénnyel, beleértve saját magával is, ha sikerrel jár. Megalapította a bostoni szervezetet, s kész arra, hogy betartsa a magának tett ígéretét.
Gabriel Danvers (45 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: James Mcavoy

Foglalkozás: járőr
A férfi immáron egy évtizede változott lidérccé, mikor egy falkán kívüli alakváltó rá és a lányára támadt a táborhelyükön. Azóta próbálja lányát óvni, védelmezni, valamint távol tartani a természetfeletti világtól. Beilleszkedtek az emberek közé, s bár egyszer már költözniük kellet, hogy ne tűnjön fel, egyikük sem öregszik, nem panaszkodhatnak. Gabriel dolgozik, mint bármely másik halandó, hogy eltartsa magukat, s közben egyre többet vitázik lányával, Dory-val, akinek elege van az egyszerű életből. De a férfi nem csak ezzel küzd, saját démonjai is kísértik, s mióta csak visszatért a halálból, paranoiás, nem érzi magát biztonságban, retteg, hogy újra belebotlik egy hatalmas, bundás állatba, még a kóbor kutyákat is messzire kerüli félelmei miatt, amiket Dory előtt szorgosan takargat, hogy ezzel is védje a lányt és saját büszkeségét.
Dory Danvers (28 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Lyndsy Fonseca

Foglalkozás: festő
A lány és édesapja egy farkastámadás áldozatai voltak tíz évvel ezelőtt, majd egy különös, szellemszerű lényként tértek vissza a halálból. Dory mindig is úgy gondolta, hogy tehetségüket ki kellene használniuk, embereken segíthetnének, de édesapja ellenzi, s a mai napig úgy védi a lányt, mint egy vitrinbe zárt porcelánbabát, aki ennek hatására még inkább ki akar állni saját álláspontja mellett. Egészen fiatal volt, mikor átváltozott, tizennyolcadik életévét alig töltötte be, de azóta eltelt egy teljes évtized, s kezd belefáradni az egyszerű halandó életbe, a munkába, az örökös aggódásba édesapja miatt, aki bár titkolja előle rettegését, Dory pontosan látja, hogy mi történik vele. A lány a számlák helyett inkább valami fontosabbal szeretne foglalkozni, s egyetlen családtagjával ellenben ő bujkálás helyett szembenézne a farkasokkal, főleg azzal az egyel, aki örökre megváltoztatta életüket.


avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Lidércek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Keresett karakterek :: Canonok-
^
ˇ