Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vámpírok   Szer. Okt. 11, 2017 10:12 pm


Emmett ... (120 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Jason Momoa

Foglalkozás:
szabadon választható
Bostonban született, itt is vált vámpírrá, s amikor tehette, mindig visszatért szülőföldjére. Épp egy éve költözött csak vissza, mikor beütött a "karantén". Minden erejével azon van, hogy megvédje a várost, amit otthonának tart, eszében sincs menekülni, s csak annyira húzza meg magát, amennyire szükséges. Kész harcolni is akár, de kevés hozzá hasonló természetfelettire akadt ezidáig.


Daisy ... (150 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Holland Roden

Foglalkozás:
szabadon választható
Mindössze keresztül szeretett volna utazni a városon, mikor azon kapta magát, hogy csapdába esett. Szerencséjére el tudott bújni a határmenti katonák elől, s meg sem állt egy táborhelyig, ahol a természetfeletti csoport éppen megpihent. Csatlakozott hozzájuk, egész jól beilleszkedett, de nehezen viseli a vérmegvonást, így az egyetlen félvér, Timothy társaságát inkább kerüli. Daisy a természetfeletti világban egészen elhíresült, kinézete, és barátságos viselkedése miatt azonban kevesen hiszik el róla, hogy valóban egy rideg gyilkosról van szó.


Godric Vernon (90 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Theo Hutchcraft

Foglalkozás:
szabadon választható
Godric a múlt fogságában él, képtelen szabadulni. Halandóként felesége egy teljes évre eltűnt, senki sem tudta mi történt vele, míg egy napon felbukkant, de már nem volt önmaga. Démoni lényként tért vissza férjéhez, s kérdezés nélkül vámpírrá tette őt is. Miközben ő igyekezett megszokni új életét, érzékelte, hogy felesége, Shelia hűvös és távolságtartó, s egy napon bekövetkezett, amit előre kellett volna látnia: a nő lelépett. Godric még mindig nem dolgozta fel a történteket, bár kettős érzések fűzik (egykori) feleségéhez. Dühös rá, gyűlöli, mert átváltoztatta akaratán kívül, mert maga mögött hagyta, ugyanakkor még mindig szereti, kötődik hozzá, képtelen elszakadni tőle, a múltban él. Időnként összefut a nővel, de mintha ő sem intett volna búcsút a férfinak teljes egészében...


Noah Wesley(70 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: David Anders

Foglalkozás:
szabadon választható
Noah a phoenixi klánhoz tartozott egykor, átváltozása után ők fogadták maguk közé, tőlük tanult meg mindent, amit egy vámpírnak tudni illik. Ám idővel rájött, mennyire nem való neki a kötöttség, s nem viselte azt sem jól, hogy mások parancsait kell lesnie nap, mint nap. A klán két vezetője, Ashton és Lydia nem könnyen mondott le egy tagjukról, de elengedték, azzal a kikötéssel, hogy ha távozik, az végleges döntés, nem térhet vissza soha többé. A férfi vállalta a kockázatot, s azóta sem bánta meg tettét, ámbár nem neheztel a klánra. Belefásult a magányba, amit még magának sem vall be, kegyetlenebb lett, mint előtte, de még ez sem ösztönzi arra, hogy társat találjon maga mellé. Vagy talán még nem talált erre a célra megfelelő személyt...
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Szomb. Okt. 14, 2017 6:57 pm

La Morte Vámpírtanács - Chicago


Nael La Morte (2000 év)

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Tom Ellis

Foglalkozás:
alapító/vezetõ
A francia származású férfi a legidősebb vámpírok egyike, aki megalapította a La Morte vámpírtanácsot. Ő és két társa a felelősek minden olyan fontos ügyért, ami érinti a vámpírokat. Nael szeret úgy gondolni magára, mint valami királyra, úgy tartja, ők a legnemesebb vámpírok, s emiatt igyekszik maga köré gyűjteni minden olyan fajtársát, akik valamiben tehetségesek. Neki magának gondolatolvasó képessége van, amit előszeretettel használ mindenkin, de ugyanakkor a szavak embere is, több nyelven beszél, ám mindenekfölött a francia nyelvet tartja a legszebbnek, emiatt sokat is használja anyanyelvét.


Claude La Morte (2000 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Sebastian Roché

Foglalkozás:
alapító/vezetõ
Franciaországban, La Morte településén találkozott először Naellel, a Tanács neve is innen ered. Rögtön meglátta Nael tekintetében a hatalomvágyat, csak idő kérdése volt, hogy megalapítsák a vámpírok Tanácsát, ami kezdetben hazájukban működött, később pedig Amerikában telepedtek le, ahol újra megszerveztek mindent, ami szükséges volt a Tanácshoz. Claude feladata volt, hogy felkeresse a hatalmas, idős és tapasztalt fajtársaikat, hogy helyet kínáljon nekik a La Mortében, s a mai napig ő felel azért, hogy a felek között minden rendben menjen.


François La Morte (2000 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
alapító/vezetõ
Franciaországban élt világéletében, s ő már a kész Tanácshoz csatlakozott rögtön a megalakulás után. Claude kereste fel, aki hallott már róla hazájukban, ugyanis François az egyik leghíresebb vámpírnak bizonyult az országban, hatalmáról, kegyetlenségéről, és bátorságáról ismerték a természetfeletti lények. Ő az, aki segít a Tanácsnak felmérni a képességgel rendelkező egyedeket, ugyanis egyfajta radarral rendelkezik, s megérzi, ha valaki különleges adottsággal rendelkezik.


Rhys La Morte

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Jared Padalecki

Foglalkozás:
testõr/kiképzõmester
Elsődleges feladata az újonc, vagy épp tapasztalatlan vámpírok kiképzése, ugyanakkor a vezetők formában tartása is. A hatalmas erővel rendelkező férfi igencsak elől van a gárda ranglistáján, régóta szolgálja a triumvirátust, s talán még az is elmondható róla, hogy zord külseje és romlott lelke ellenére jó kapcsolatot ápol a többi taggal. Kedvét leli a harcokban, küldetésekben, a vérontás sem áll messze tőle. Ahogy mindenki más, ő is a saját érdekeit tartja szem előtt, persze csak a vezetők és a Tanács után, és bármit megtesz, hogy pozíciója meg is maradjon. Emellett a La Morte egyik ember tagja, Angela is egyre közelebb kerül hozzá, ami igencsak meglepő a férfit tekintve, hiszen a leányzó ember. S mivel képességgel rendelkezik, talán nemsokára a lány kiképzését is feljegyezheti a naptárjába.


Gloria Esposito

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választott

Foglalkozás:
Tanácstag
A Tanács egyik legerősebb tagja, a maga ezer évével pedig már az idős vámpírok közé tartozik. Spanyol származású vámpírnő, aki már hazájában emberként is mindent megtett, hogy a falujában rendben menjenek a dolgok,így nem volt kérdés, hogy csatlakozik-e, amikor Claude annak idején felkereste. Gloria volt az első számú tag a Tanácsban rögtön az alapítók után. Határozott, céltudatos nő, s bár törékenynek tűnhet, a legtöbb férfinél is erősebb.


Edward Jenkins

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választott

Foglalkozás:
Tanácstag
Eleinte nem akart csatlakozni a Tanácshoz, el is utasította az ajánlatot, de később ő maga kereste fel a La Morte három alapítóját, miután a teremtettjével egy vámpír végzett. A Tanács elítélte a vámpírt, végeztek vele, Edward pedig a fejébe vette, hogy meg kell tisztítani a világot az olyan vámpíroktól, akik saját fajtársaikat ölik. Direkt erre specializálódott, csak és kizárólag ilyen ügyeket derít fel, s ha teheti, igazságot szolgáltat a halott, meggyilkolt vámpíroknak. Teljesen megszállott lett az ügyben, de mivel jól végzi a feladatát, a Tanácsnak semmi kifogása ellene.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Szomb. Okt. 14, 2017 7:35 pm

Ross Vámpírklán - New Orleans


Ashton Ross (143 év év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Ian Bohen

Foglalkozás:
alapító/vezetõ
Feleségével egy vámpírtámadás túlélői, átváltoztatójuk, miután bevezette őket a vámpírok világába, nyomtalanul eltűnt. Mielőtt vámpír lett boldog házasságban élt Lydiával, de az átváltozást valamiért szerelmük nem élte túl, bár a mai napig szoros kapocs köti össze őket, ami a New Orleansban tanyázó klán alapját is képezi. A hierarchia csúcsán áll volt nejével karöltve. Eleinte csak ketten, az évek múlásával egyre több és több magányos ragadozót fogadtak maguk közé. 50 évvel az átváltozása után találkozott Harperrel, az igazi lelkitársával. Noha Lydia eleinte a pozícióját féltve megpróbált az útjukba állni, később valamilyen Ashton számára ismeretlen ok miatt félre állt a kapcsolat útjából.
Nem kifejezetten erős vámpír, de ellene irányuló támadásra aktivizálódó telekinézises képessége révén sikeresen meg tudja tartani vezető pozícióját, ahogy Lydia bámulatos adottsága is támogatja ebben a szerepben.Lydia Ross (144 év év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Anna Paquin

Foglalkozás:
alapító/vezetõ
Nő létére épp olyan jól tudja irányítani a klánt, ahogy férje, a hatalmon is megosztoznak, de Lydia olykor szeret háttérbe vonulni, és Ashtonra hagyni a vezető szerepet. A fontos döntéseket mindig együtt hozzák meg, s egyiküket sem tisztelik kevésbé a tagok, de ő tudja pontosan, hogy ha nincs ott, akkor sem omlik össze az new orleansi birodalmuk, őt pedig senki sem túrhatja ki, sem Ashton, sem pedig az ő kis kedvence, Harper. Lydia tudja, hogy a lány mennyire az ujja köré csavarta a férfit, s bár nem szól bele kapcsolatukba, szemmel tartja Harpert, nehogy a klán húzza miatta a rövidebbet. Papíron még mindig Ashton felesége, de ő úgy tartja, házasságuk átváltozásuk után néhány évvel véget ért, mégsem árulja el egykori férjének, hogy bizalmasához és tanácsadójához, Rodgerhez fűzik gyengéd érzések. Lydia képességével tökéletes biztonságban tudhatja nem csak magát, de mindenki mást is, árulástól nem kell félniük, ugyanis megérzi a hazugságokat, mégsem tudja, mire számítson, ha végül kitudódik "szeretője" kiléte.Rodger Warren (124 év év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Alexander Skarsgard

Foglalkozás:
tanácsadó
Ashton jobb keze, az egyetlen klántag, akiben igazán megbízik, akire a fontosabb dolgokat, sőt, még a legféltettebb titkait is nyugodt szívvel rábízza. Rodger tudja, hogy emiatt különlegesnek számít, hogy ostoba lenne, ha kockáztatná a vezér bizalmát, s mégis megteszi. Lydia a kezdetektől tetszett neki, s mivel tudta, hogy Ashtonnal már elhidegültek egymástól, csak idő kérdése volt, hogy megteszik egymás felé a kezdő lépést. Mégis évtizedekig játszadoztak egymással, majdnem belevágtak a kapcsolatba, ámbár valamelyikük mindig kihátrált belőle. Az utóbbi pár évben találtak egymásra, de Rodger mélyen tisztelt barátjának, Ashtonnak a mai napig képtelen bevallani gyengéd érzéseit Lydia iránt.Harper Wesley (96 év év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Bella Heathcote

Foglalkozás:
könyvelő
Ashton párja és szeretője.
A vezérrel tartó románcot eleinte Lydia tűzzel vassal igyekezett akadályozni, de végül ismeretlen okból igyekszik megtűrni a kis vörös vámpírnőt, bár nem titkolja mennyire gyűlöli és Harper sem igyekszik takargatni mélységes megvetését és ellenszenvét a szerelme neje és vezetőtársa iránt.
Harpert a hatalomvágy hajtja, bár érzései őszinték Ashton iránt, rendkívül kielégíti a tudat milyen magas pozícióba tudta befészkelni magát bájai, illetve a klán könyvelője és brókereként. Nélkülözhetetlen, elvégre Rosséknak is élni kell valamiből, a pénz megkönnyíti a létezésüket és, mivel viszonylag tisztességes befektetésekből származik vagyonuk az emberi igazságszolgáltatás figyelmét sem keltik fel.
Harper akár elégedett is lehetne, de szívesebben látná magát Ashton teljes jogú párjaként, mint vezető, bár tudja, esélye sincs Lydiát letaszítani a trónról, ahogy saját magát is kiejtené a praxisból ha Ashtont a neje ellen próbálná fordítani. Ám mégis van egy ütőkártyája, amivel jó eséllyel a markában tarthatja Lydiát, mégpedig tudja hogy közte és Rodger között van valami, csak a megfelelő alkalomra vár, hogy kijátszhassa az aduászt.
Számító egy kis dög, de remekül csinálja!Odin Vinter (130 év év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Travis Fimmel

Foglalkozás:
hadvezér
A New Orleansban tanyázó Ross vámpírklán hadvezére, Odin, egy viking leszármazott, akinek családja talán túlzottan tisztelte a hagyományokat, így igazi viking neveltetést kapott. Kegyetlen, nem ismer határokat, nem véletlen ő irányítja az összes megmérettetést és támadást, amit klánja indít. Saját szabályai szerint élt jó ideig, de immáron bő fél évszázada annak, hogy csatlakozott az Ross vámpírtársasághoz, s bár nincs ínyére, de betartja a vezetők szabályait. Erős jellemmel és akaraterővel rendelkezik, emellett pedig hataloméhes, s annak ellenére, hogy tudja, ennél nagyobb pozícióba nem kerülhet, időnként mégis megpróbálkozik előre törni. Egyetlen gyenge pontja leánya, Freya, akivel korántsem kitűnő a kapcsolata, mégis megtenne bármit, hogy biztonságban tudja őt.


Freya Vinter (95 év év)

Jelenleg a karakterFoglalt

Play by: Bridget Satterlee

Foglalkozás:
-
Az "ifjú" Freya legtöbbször gyűlölettel tekint apjára, de nyilvánvaló, hogy ennek ellenére szereti, hiszen évtizedek óta kitart mellette, még a klánhoz is csatlakozott csak azért, hogy ne váljanak el útjaik. A lány kedveli a vámpírlétet, mindig is egy teljesebb, izgalmas élet után vágyakozott, s miután tudomást szerzett apja átalakulásáról, rögtön tudta, hogy ő is hozzá hasonló teremtmény akar lenni. Kapcsolata Odinnal már halandóként sem volt tökéletes, sőt, a kettejük közti ellenszenv már akkoriban is hevesen tombolt. Freya nem akart viking hagyományokként élni, a mai napig megtagad mindent, ami őseivel kapcsolatos, de a kegyetlenség őbenne is épp úgy megvan, mint édesapjában. Jó kapcsolatot ápol Lydiával, bármi problémája van, hozzá fordul, afféle anya figurát tölt be az életében, ami neki sosem adatott meg. Családja, vagy talán inkább egy normális család iránti vágyakozása teszi őt gyengévé, de mindebből a külvilágnak semmit sem mutat.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Szomb. Okt. 14, 2017 7:37 pm

D'Amico klán - New York-i Maffia


Guiseppe D'Amico

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
maffiavezér
A maffia feje, ő tartja kézben az egész alvilágot New Yorkban, neve híressé vált a hosszú évek alatt, birodalma egyre nagyobb és nagyobb. Ügyesen terjeszkedik, mindent az irányítása alatt tart, ügyel rá, hogy a legprofibb vámpírokat gyűjtse maga köré, ha pedig valami balul sül el, a saját emberei is halállal lakolnak érte. Mindig is a vérében volt az irányítás, az előző vezető jobb kezeként, megbecsült embereként pedig elsajátított mindent, ami ahhoz kell, hogy saját kis birodalmat építsen fel, s mindezt természetesen nagyrészt illegálisan. A rendőrök tartanak tőle, aki mégis szembeszáll vele, pórul jár,mert nem hagy maga mögött bizonyítékot, ha pedig valaki túl közel kerül hozzá és az ügyeihez, nem éli meg a holnapot.


Amelie Johnson

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Rachel McAdams

Foglalkozás:
bártulajdonos
Amelie az egyike azon bártulajdonosoknak, akiknek üzletét felvásárolta a D'Amico klán, de mivel ő nagyon készségesen együttműködött, Guiseppe meghagyta vezetőnek, csupán a bevétel 10%-át kéri belőle. Amelie egyébként egy boszorkány, s egyben a maffiavezető szeretője is, de ugyanakkor egy önálló, talpraesett nő is, aki nem tart semmitől, a kezét pedig szívesen bepiszkolja, ha úgy kívánja a helyzet.


Peter Graham

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
bũnözõ
Igencsak közel áll a vezérhez, már-már baráti kapcsolat van köztük, Guiseppe azonban tartja a két lépés távolságot Petertől, aki kiszámíthatatlan, hataloméhes, s alkalomadtán még csak nem is hűséges. Mégis a klán tagja, mert képességével felismeri mások legmocskosabb titkait, fel is tudja tárni őket, emiatt kulcsfontosságú a maffiában. Azzal ő is tisztában van, hogy egy nagyobb ballépése az életébe kerülhet, emiatt óvatos, és igyekszik elnyomni magában megalomániát.


Jonathan Gowan

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
bũnözõ
Emberként megjárta a háborút, az egyik legjobb mesterlövészként volt ismert, átváltozása után pedig még mindig rajongott a fegyverekért. Mikor először találkozott Guiseppe D'Amicóval, s megtudta, hogy ki ő valójában, önként ajánlotta fel szolgálatát, mint fegyverkereskedő, és fegyveres testőr. Olykor a gyilkosságot is kiadják feladatának, gyakran ő repít golyót, majd karót az olyan társaiba, akik a vezetőjük ellen vétettek. Mindez ellen nincs kifogása, imádja a fegyvereket, a bűnözést, a pozíciójával pedig elégedettebb nem is lehetne.


Camilla D'Amico

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
bũnözõ
Giuseppe halottnak hitt nővére, aki vámpírrá válása után a testvére keresését tekintette elsődleges céljának. Már rég felhagyott a kutatással, mikor véletlenül meghallotta, hogy valaki a családnevét emlegeti, végül így talált rá öccsére. Csatlakozott a maffiához, egyfajta tanácsadó, a pénzzel is ő foglalkozik, de ha teheti, maga mögött hagyja az irodát, és ő maga intézi a piszkos ügyeket, karöltve Guiseppével, vagy épp egymaga merül el a mocskos ügyletekben.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   Szomb. Okt. 14, 2017 8:05 pm

King klán - New Orleans


Anthony King

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
vezető
Anthony egy brit leszármazott, pontosabban egy királyi családba született, ott is nevelkedett, ám az 1800-as években egy vámpír vadászat közben megtámadta, ő pedig átváltozott. Tudta, hogy családjához nem térhet vissza, így erős vámpírokat toborzott, akikkel Amerikába jött, s meg akarta hódítani New Orleans városát, csakhogy fogalma nem volt, hogy itt már épült egy város. Azóta a francia negyedben irányítgat, próbálja maga mellé állítani az embereket, a Ross klánt pedig igyekszik letaszítani a trónjáról, és kitúrni őket még a városból is.


William Adams

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
klántag
Szintén brit származású, ám ő egy szegény faluban született, vámpírként viszont megpróbálta levetkőzni mindent, pénzt, hatalmat szerezni, s mikor összefutott Anthony-val, rögtön tudta, hogy így elérhet bármit. Követte őt egészen New Orleans-ig, mindenben támogatja, sőt, még ösztönzi is, uszítja az ellenséges klán ellen. Kisördögként ül a vállán, nem hagyja annyiban, egészen addig kitart, míg nem győzedelmeskednek, s nem hajtják uralmuk alá a várost.


Clarissa Black

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás:
klántag
New Orleans-i lakos, aki ki nem állhatta Rossékat, így amikor Anthony a városba érkezett a kis csapatával, kérte, hogy vegyék be őt is. Ő inkább elégedettséget sugall Anthony-nak, próbálja megértetni vele, hogy örüljön annak, amijük van, ő ugyanis emberként mindent elveszített. Rossék egyik embere tette vámpírrá, ő pedig vérszomját még nem tudta uralni, végzett a saját kedvesével, ami miatt gyűlöli a másik klánt. Mégsem esküdött bosszút ellenük, sőt, különös vonzalmat érez az egyik ellenséges klántag iránt, de ezt még maga elől is rejtegeti.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Vámpírok   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Keresett karakterek :: Canonok-
^
ˇ