Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Evangelos Lester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Evangelos Lester   Pént. Okt. 27, 2017 3:36 pm


Evangelos Lester

"I may look calm, but in my head I've killed you 3 times"Becenév

Evan

Titulus

the good messenger

Születési hely, dátum

New York, 1987. november 7

Faj

boszorkány

Átváltozás

egy kisebb személyiségváltozáson csakugyan átestem néhány évvel ezelőtt, de semmi említésre méltó (csupán vér tapad a kezeimhez)

Család

A családunk egyik szokása, hogy a nők hamar férjet választanak maguknak(lehetőleg varázserővel bíró egyént), majd minél előbb utódokat hoznak a világra. Édesanyám mindössze húsz éves volt, mikor engem már a karjaiban tarthatott, s bár eleinte nem túlzottan akart gyermeket, elég volt megpillantania, ártatlan szemeimbe néznie, hogy megváltozzon a véleménye. Az Evangelos nevet választotta, mint a jó hír hozóját, s egészen sokáig meg is volt győződve róla, hogy én leszek a koven reménysége, a vezető, akire mindannyian vártak, aki majd átveheti nagyapám helyét. Ehelyett magába bolondított a fekete mágia, kiutáltak a gyülekezetből, s még a varázsláshoz való jogomat is megfosztották tőlem. Időbe telt, mire rájöttem, hogyan tudom visszaszerezni a mágiámat, hiszen elvenni nem tudták, csak blokkolni. A családom minden tagja meggyűlölt, megbotránkoztatta őket a viselkedésem, a "befeketedett" lelkem, de annyi jóság még maradt bennük, hogy elengedjenek, ahelyett, hogy bezárjanak, vagy életemet vegyék. S mivel úgy tudták nincs varázserőm, miért eredtek volna a nyomomba? Később természetesen rájöttem, hogy Cordelia pontosan tudta, hogy vissza fogom szerezni az erőmet, csak épp eltitkolta a többiek elől. Hogy miért? Mert a fia vagyok.

Play by

Donald Joseph Cotrona
Ez az én történetem...

- Utolsó kívánság? - kérdeztem széles vigyorral arcomon, miközben fegyvert szegeztem neki, ami jelen esetben a saját kezem volt. Ujjaim elkezdtem összezárni a levegőben, mire a földön térdelő pasas fulladozni kezdett. Kezeit a torkára fonta – sosem értettem, ezt miért csinálják, elősegítik a fojtogatást talán?! -, lassan kékülő fejjel meredt rám, tekintetéből csak úgy áradt felém a könyörgés. Nem érdekelt, ahogy az sem, mit követett el. Megbíztak, tehát el kellett végeznem a feladatot, hogy pénzhez jussak, s hogy a hírnevem is fennmaradjon. Ez nem volt nehéz, vagy megerőltető feladat, számomra csak egy szokásos szombat délután, amikor a munkámat végzem. Kezemet leengedtem oldalam mellé, így a fickó levegőhöz jutott, sípoló hangot hallatott tüdeje, ahogy hirtelen beleáradt az éltető oxigén. Fájdalmasnak hangzott, nyilván az is volt, de nem számított. Vártam egy kicsit, míg a feje lilából pirosba váltott, majd tekintetét rám emelte, szemeiben remény csillant. Azonban nem akartam megkímélni az életét, de az utolsó kívánságukat mindig meghallgattam. No, nem teljesítettem soha, de érdekes volt végighallgatni, mit akarnának, hogy megtegyek nekik. - A megtakarított pénzem, kérem, juttassa el a szeretőmnek. Nem kaphatja meg a feleségem, az a mocskos… - S kezem már újra a magasban volt, ujjaim ezúttal gyorsan összezárultak, a levegő pedig ismét elhagyta a férfi tüdejét, feje megint kékülni kezdett. És azt is megtudtam, miért kell megölnöm. Hogy a megcsalt emberek mikre nem képesek! Mindenesetre nem érdekelt a történet többi része, a pasi bűnös volt, vagy legalábbis elkövetett egy hibát, ha nem többet, nekem ez éppen elég volt, sőt. Tényleg nem érdekelt, ki mit követett el, túl régóta űztem ezt a játékot, hogy érdekeljen az ok. Az egyetlen, amire fókuszáltam, az az elvégzendő feladat volt. A pasi néhány perc levegőért kapkodás után holtan esett össze az erdei talajon, hullája nem volt valami szép látvány, de ő már a sokadik holttest volt, akit ebben az állapotban láttam, még csak a gyomrom sem fordult fel. Olyan volt, mintha csak valamelyik fára pillantanék; hétköznapi, megszokott, egyáltalán nem különös, s főleg nem újdonság. Kezemet újra lendítettem, elmormoltam egy igét, mire a nemrég még élő fickó lángra lobbant. Arra ügyeltem, hogy száraz gallyak, vagy levelek ne legyenek a közelben - furcsán is nézett rám mikor arrébb rugdaltam az említett dolgokat, őt pedig néhány centivel odébb rángattam a száraz levelek közül, amikre lerogyott. Nem az erdőtűz volt a célom, de egy égett hullával esélyem sem volt a lebukásra. A nyomaimat szintén el tudtam tüntetni egy varázslattal, nem voltak lábnyomok, csak néhány erdei állaté, akiket nyilván nem fognak gyújtogatással vádolni. Az ujjlenyomatom nem volt a rendszerben, ha pedig benne is lett volna, a latex kesztyűk miatt azt sem hagytam az áldozaton. Könnyű volt, és gyors, mint egy nyári zápor, semmi több.

- Szóval, ki lesz az áldozat? - meredtem az asztal fölött a férfire összekulcsolt kezekkel. Láthatólag ideges volt, talán amiatt aggódott, hogy valaki megtudja, mire készül, vagy szimplán a leendő hulla személye miatt volt annyira pipa. Arca piros volt, szemei eresek, s ahogy tekintetét ide-oda kapkodta, hamar kiderült számomra, hogy nem épelméjű. Valami furcsa volt vele kapcsolatban, s egy pillanatra arra is meg mertem volna esküdni, hogy érzek egyfajta erőt belőle áradni. Ámbár a fickó egy roncs volt, s láthatólag az italt sem kerülte el, nehéz volt megmondani, mit éreztem. Az sem volt kizárva, hogy a belőle áradó piaszag párája részegített meg. - A lányom. - felelte szárazon, remegő kezét az asztallapra fektette, feltehetőleg dühös volt valamiért. Hogy mit követett el a lánya, nem érdekelt, bár kicsit gyanús volt az alak. Eldöntöttem, utánajárok a dolognak, de a feladatot mindenesetre elvállaltam. Kellett a pénz, no meg ez volt a munkám, sosem hátráltam ki még egy gyilkosságból sem, profi voltam, aki elvégezte a dolgát minden alkalommal, kivétel nélkül. - Indokot gondolom, nem kell mondanom. - Egy borítékot csúsztatott át az asztal túloldaláról, amiben az összes fele volt. Magamhoz vettem, kinyitottam, ellenőriztem az összeget, majd a kabátom belső zsebébe dugtam, egy bankót helyeztem az asztalra az üres sörösüvegem alá, s biccentettem a fickónak. - Majd jelentkezem. - Azzal magára is hagytam, ám szemem sarkából még láttam, hogy a whisky-vel teli pohárért nyúl. Fejemet ingatva léptem ki az ajtón, a parkolóba, ahol a fekete terepjáró parkolt. Gondolataimat az új ügy kötötte le, a pasas különös pillantása, a mozdulatai, a kézremegés. Néhány perccel később viszont már a gyilkosságot tervezgettem, lehetséges forgatókönyveket gyártottam a fejemben, miközben halkan szólt a rádió a háttérben.


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Evangelos Lester   Csüt. Nov. 09, 2017 9:25 pm


Gratulálunk, elfogadva

Evangelos Lester

Istenem, te és a kegyetlen karaktereid.... A sírba visztek, komolyan!
Igaz, hogy nem a leghosszabb karakterlapod, amit olvastam, de ékes bizonyítéka vagy annak, hogy nem kell tízezer szavas kisregényeket gyártani ahoz, hogy minden a helyén legyen és egy valóban izgalmas kiindulópontot határozz meg, ahonnan a játékok során alak a karakter és formálódik a sorsa általad és a partnereid által! Ismételten nem okoztál csalódást, az édesanyád igazán tündéri asszony, alig várom hogy őt is magunk között tudva olvashassam a meghitt családi életeteket! Addig is figyelemmel kísérlek és nem tartalak fel tovább!

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Evangelos Lester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Boszorkányok-
^
ˇ