Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Vérfarkasok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Vérfarkasok   Szer. Okt. 11, 2017 9:09 pm

Kitaszítottak Falkája - Seattle


Carolyn Young (30 év)

Jelenleg a karakter Foglalt

Play by: Emaraude Toubia

Foglalkozás: falkavezér
Ő alapította a falkát közel tíz esztendeje, hogy befogadja a hozzá hasonló beharapott farkasokat. Átváltozása után néhány született vérfarkastól azt tapasztalta, a harapás útján átváltozott farkasokat lenézik, kitaszítottként kezelik, s kezdett megfogalmazódni benne valami. Egy ideig a világot járta,
hogy felfedezze önmagát, azonban egy alaszkai vérfarkas csapat miatt úgy döntött, saját falkát alapít. Ő a falkavezér, aki egyben tartja a családot, de nem tartja a tagokat rövid pórázon, hiszen a cél az volt, hogy szabadok lehessenek, önmaguk, s mindezt egy falkában tehessék meg.


Moon Hyun (28 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Arden Cho

Foglalkozás: harcművész
A nő egy koreai harcművész családból származik, akik hazájukból Seattle-be költöztek, s egyedül Hyun nagyapja követte továbbra is a hagyományokat. A nőt mindig is érdekelték ezen hagyományok, amikre ő egyáltalán nem emlékezett, hiszen egészen kicsi volt, mikor Amerikába költöztek. Nagyapja megosztott vele minden apróságot, legendákat mondott esti meseként, s mikor a lány felcseperedett, valódi jelentésüket is megértette, különösen első átváltozásakor, ami egyáltalán nem lepte meg, addigra az öreg minden egyes részletbe beavatta. Később a harcművészetet is tanította neki, ami egyrészt kitűnő feszültséglevezetés volt, másrészt a gyakorlás segítségével Hyun megerősödött. Nagyapja halála után talált rá Karen, a lány pedig kérdés nélkül csatlakozott a falkához.


Jack Davis (25 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Cody Christian

Foglalkozás: szabadon választható
Jackben rengeteg düh és legfőképp fájdalom lapul, de ez utóbbit nagyon jól leplezi, egyedül a szomorú, kék szemei árulhatják el, ha épp nem harag lángol bennük. Egykor életvidám, barátságos fiú volt, de miután édesanyja lelépett, eltávolodott mindenkitől, a nőket pedig megveti, így Karennel sem ápol túl jó kapcsolatot. Anyja érzéketlen arckifejezésétől nem tud szabadulni, gyakran rémálmok gyötrik, s leginkább azt gyűlöli, hogy egy-egy gyenge pillanatában, mikor elveszti a kontrollt a gondolatai felett, mindenki beláthat a fejébe. Lelkét emiatt sötétség borítja, s ha épp nem farkas alakban adja ki magából a haragot, hát emberként támadja ott, ahol csak tudja a tagokat, bár a falkából nem szívesen lépne ki.


Jace Willis (27 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: szabadon választható

Foglalkozás: bárpultos
Az irányítás teljesen kicsúszna a férfi kezei közül, ha Karen nem figyelne oda rá, s nem intené óva, vagy tenné helyre, ha eluralkodik Jace körül a káosz. Ő maga nem veszi észre, hogy a falkavezér miatt nem esett még szét, pedig a nő nélkül valószínűleg saját vesztébe rohanna. Csalódott önmagában, nem elégedett az életével, gyűlöli önmagát, amióta átváltozott, emiatt gyakran nyúl alkoholhoz.


Luna Clarance(33 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Meghan Ory

Foglalkozás: szabadon választható
Karen "bétája", helyettese, bizalmasa, legfőbb segítője. Egyengeti útját, tanácsokkal látja el, nevezhetjük akár a falka tanácsadójának is. Határozott, hűvös, távolságtartó, de kicsit talán nyers jelleme mögött anyatigrisfarkas lakozik, gondoskodó, ha arra van szükség, de mindezt a maga módján teszi, sosem esik túlzásokba, épp ezért mindenki tiszteli, még ha nem is mindenki mutatja ki ezt az irányába. Saját vőlegénye változtatta át évekkel ezelőtt, s mivel nem dönthetett a sorsa felől, maga mögött is hagyta a férfit egykori életével együtt.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Vérfarkasok   Kedd Júl. 31, 2018 5:50 pm


Chadwick (340 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Chris Hemsworth

Foglalkozás: falkavezér
Mindig is magányos farkas volt, sosem tartozott falkához, s nem is akar. A csoportot azonban ő alapította, az első számú tagja volt, és minden fajt szívesen lát, még akkor is, ha az agyaras népség tagjait erősíti. Mindenkit ki akar juttatni a városból, mert úgy hiszi, a harcot fölösleges felvenni a bostoni szervezettel. Azt vallja, a  menekülés csak egy új esély számukra, egyáltalán nem a gyengeség jele, inkább okos lépés. Tetszik neki a vezető szerep, még azon is elgondolkodott emiatt, hogy saját falkát alapít.


Dylan (25 év)

Jelenleg a karakter Szabad

Play by: Daniel Sharman

Foglalkozás: harcművész
Fiatal vérfarkas, aki elszakadt a falkájától, mikor megkezdődött a karantén. A falkájához próbál eljutni, bár fogalma sincs, merre keresse őket. Második tagként csatlakozott a csoporthoz, s azóta Chad mindenben próbál segíteni neki. Visszahúzódó, mindent viccel próbál elütni, hogy ezt leplezze, még a nehéz helyzetekben is képes vigyorogni, s úgy tenni, mintha minden rendben lenne. A vámpírok jelenléte egyáltalán nem zavarja, bár néha elöntik az indulatok, ami ebben a helyzetben egyáltalán nem meglepő.
avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Vérfarkasok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Keresett karakterek :: Canonok-
^
ˇ