Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 The La Morte Suiside Squad

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: The La Morte Suiside Squad   Pént. Okt. 20, 2017 12:44 pm


Foglalt
Edward StinsonFaj

ember, különleges képességgel
emiatt előbb utóbb vámpírrá változtatják a La Morte Vámpírtanácsnál

Kor

28

Play by

Matthew Gray Gubler

Szerepkör

La Morte személyzet vezetője

Ki vár téged?

La Morte Vámpírtanács
Angela H. Witcher
Charlotte Dupont
Kettõnk története

Edward tizenöt éves volt, amikor elvesztette szüleit, és árvaházba került. Fél évig élt ott, ami alatt rossz társaságba keveredett és megszökött az intézetből, onnantól kezdve utcagyerekként tengette napjait. Szökött társaival együtt pitiáner lopásokból tartották fenn magukat. Épp egy ilyen, balul elsült balhé alkalmával került a La Morte Tanács kezére tizenhét évesen. Mivel a klán felfedezték benne, hogy különleges tehetséggel van megáldva - és nem mellesleg személyzet hiányban vannak általában -,  kapóra jött nekik a fiatal és életerős Edward. Szolgálataiért cserébe szállást és ellátást kapott, illetve egy szebb reményű jövőt, hogy vámpírként születhet újra. Bár nem éppen hálás amiért megfosztották a szabadságától, de mára már elfogadta a sorsát. Jobb napjain még szeret is szolgálni, bár a takarítást szívesen testálja át a fiatalabbakra, az idők során vezetőpozícióba került, miközben egy-egy kijelölt vámpír folyamatosan trenírozza a képességet, hogy minél erősebb legyen amikor újjászületik. Azt túlzás lenne állítani, hogy elégedett az életével, de ő sem immúnis a kastélyban lakó gárdatagok képességeire, ő is kötődik a klánhoz. Jó kapcsolatot ápol a Tanácsnál raboskodó félvérrel, Charlotte-al, bár ezt a leányzó őrzője, Santiago nem feltétlenül nézi jó szemmel.
Mi is jól kijövünk egymással, ezt köszönhetjük annak is, hogy azonos fokon állunk a ranglétrán és egy pillanatig sem merült fel a rivalizálás gondolata. A vámpírokon kívül te voltál az első akivel kontaktba kerültem és bár sosem voltam, az elveszett hölgy jól esett, hogy valaki barátsággal fordult hozzám.

//A karakter története nagy vonalakban néz így ki, megbeszélés után akár változtathatóak is, illetve jár még egy szabadon választható képesség is az úrhoz, amivel felkeltette a Tanács érdeklődését!
Várunk szeretettel! ^^ //


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The La Morte Suiside Squad   Pént. Okt. 20, 2017 12:52 pm


Juliette FranklinFaj

ember, különleges képességgel
emiatt előbb utóbb vámpírrá változtatják a La Morte Vámpírtanácsnál

Kor

20

Play by

Emma Roberts

Szerepkör

La Morte személyzet

Ki vár téged?

La Morte Vámpírtanács
Angela H. Witcher
Charlotte Dupont
Kettõnk története

A La Morte Tanács legfrissebb emberi szerzeménye. Szegény lány rosszkor volt rossz helyen, az egyik pillanatban még alkoholmámorban rótta barátaival a város utcáit, a másikban már magányosan bolyongott Chicago kihalt sikátoraiban. A mai napig nem tudja, hogyan szakadt el a többiektől, de minden pillanatban átkozza a sorsot amiért ekkora slamasztikába keverte magát. Turistaként érkezett a városba, szolgaként végezte. Nem veszi be a dumát, hogy egy megbecsült személyzet tagja és még kevésbé tetszik neki a gondolat, hogy valami abnormalitás miatt egyszer elveszik az életét, hogy valami szörnyeteget csináljanak belőle. Ez a legkevésbé sem tetszik neki, de rettenetesen fél a "fogvatartóitól", hogy nyílt lázadásba kezdjen. Az egyetlen támaszt Edward jelenti neki, ha ő nincs a közelében összecsapnak a feje felett a hullámok, úgy érzi megőrült, nem tud szabadulni egy horrorisztikus lázálomból. Vámpírok. A gondolatra görcsberándul a gyomra, nem is beszélve a közelségükről, bár szerencséjére a birtok körüli teendői legtöbbször távol tartják tőlük, de a különleges képességére vonatkozó tréning alól sose bújhat ki. Borzalmas honvággyal küzd, elfogásának és rabszolgaságának körülményei szinte gyökerestül kicsavarták a személyiségét, de ki ne lenne összezavarodva és megijedve, ha hirtelen vámpírok szolgálója lesz?

Még nem körvonalazódott ki teljesen milyen kapcsolata lesz kettőnknek, de mivel én nem érzek félelmet és sose tudtam megérteni azokat akik igen, inkább hűvös viszonyt tudok elképzelni. Ha megérkezel, kialakul!

//A karakter története nagy vonalakban néz így ki, megbeszélés után akár változtathatóak is, illetve jár még egy szabadon választható képesség is az leányzóhoz, amivel felkeltette a Tanács érdeklődését!
Várunk szeretettel! ^^ //


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The La Morte Suiside Squad   Pént. Okt. 20, 2017 12:58 pm


_______ SalvadorFaj

ember, különleges képességgel
emiatt előbb utóbb vámpírrá változtatják a La Morte Vámpírtanácsnál

Kor

33

Play by

Taylor Kitsch

Szerepkör

La Morte személyzet
szakács?

Ki vár téged?

La Morte Vámpírtanács
Angela H. Witcher
Charlotte Dupont
Kettõnk története

A birtok szakácsa lévén a személyzetet és a ritkán az itt vendégeskedő emésztőrendszerrel rendelkező vendégeket, illetve a személyzet étkezéséről gondoskodik. Így nincs túl sok kapcsolata a klántagokkal, de a többi halandóval jó kapcsolatot ápol, igen közvetlen személyiség, nem is csoda, ezeknek az éhes szájaknak köszönheti az életét.
Korábbi élete, illetve további kapcsolatait a megalkotóra bízzuk!

//A karakter története teljesen szabad, illetve jár még egy szabadon választható képesség is az úrhoz, amivel felkeltette a Tanács érdeklődését!
Várunk szeretettel! ^^ //


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: The La Morte Suiside Squad   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

The La Morte Suiside Squad

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Archivált hirdetések-
^
ˇ