Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Elisabeth Mahoney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Elisabeth Mahoney   Vas. Okt. 08, 2017 5:35 pm


Elisabeth Mahoney

i want adventure in the great wild somewhereBecenév

Elisa, Lissy

Titulus

bookish prisoner

Születési hely, dátum

Dublin, Írország,
1994. augusztus 13.

Faj

ember

Átváltozás

no, thank you

Család

Josuah Mahoney - apa; katonatiszt
Clarissa Mahoney - anya, könyvelő
Bradley Mahoney - kisöccs
A családjával 15 éves korában költöztek el Dublinból. Egy évre rá született meg Bradley. Miután felvették az egyetemre Elisát az apját visszahívták Dublinba, így a lányt hátrahagyva a család visszaköltözött Írországba. Az évek során kissé eltávolodtak, de még mindig erős kapcsolat fűzi a szüleihez és a kistestvéréhez. Szorult helyzetében ők az egyetlenek akik miatt még nem ment el az esze, és rettenetesen hiányolja őket.


Play by

Danielle Campbell
Ez az én történetem...

Soha, egyetlen rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet velem. Itt valami pokoli tévedés történt, biztos nem ez az én sorsom. Nem tettem semmi rosszat, nem tudom mit ártottam, de érzem hogy valami nincs rendben. Szédülök és rettenetesen fáj a fejem, pedig nem ittam... semmit... csak...
Mi történik velem? Miért sötétült el minden?


Nem rajongtam az ötletért, hogy New Yorkba költözzünk. Az összes barátomat Írországban kellett hagynom, pedig éppen csak elkezdtük együtt a középiskolát. Nagyon szeretem apukámat, de ezek a folyamatos költözések amik a munkájával járnak nem először keserítették meg az életem. Volt, hogy nem vihetett minket, és akkor hiányzott. Volt, mint most is, amikor vitt minket és mint a mellékelt ábra is mutatta, hátra kellett hagynom a barátaimat és az addigi életemet. Kamaszkoromhoz képest nagyon rendes és nyugodt lány voltam, nem keveredtem bajba és nem feleseltem, de ez már nekem is betette a kaput. Mit fogok New Yorkban kezdeni magammal? Jó persze, biztos lesznek barátaim, de én leszek az "új lány". Mindenki rám fog figyelni és azt ki nem állhatom.
Kalandot akartam, de én esküszöm, egy egyiptomi nyaralással is megelégedtem volna...

Imádom New Yorkot. Fantasztikus ez a város, és el se hiszem milyen hamar be tudtam illeszkedni az iskolába. Hogy itt mennyivel több gyerek van. Szinte két nap alatt elmúlt minden újdonság és folytathattam tovább az életem. Amber nagyon aranyos, ő ül mellettem szinte az összes órán. Mázlim van, hogy mellette találtam helyet és hogy ennyire jófej és segít nekem. Kicsit furcsán beszélnek, de ha jól hallottam a folyosói pletykákat számukra én beszélek idegen akcentussal, de ahogy látom ez valamiért nem zavarja őket. Azt hiszem népszerűnek számítok és sejtem is, hogy csak azért mert úgy nézek ki ahogy. Ez bánt, de panaszkodni elég nagy pofátlanság lenne a részemről. Talán, ha rájönnek, hogy jobban szeretek könyvet olvasni, mint bulizni akkor már nem leszek ennyire közkedvelt...

Annyira boldog vagyok, hogy el se tudom mondani! Közben belül pedig egy kicsit haldoklom. Tipikusan az a helyzet, amikor valaki azt mondja: "Van számodra egy jó és egy rossz hírem!" A jó hír, hogy felvettek az egyetemre, ősztöl angol irodalmat fogok hallgatni. Még varázslatosabb hír hogy Gary is velem jön és együtt lehetünk. Olyan fantasztikus, a szerelmem és én együtt járunk majd egyetemre, ráadásul ugyan arra a szakra, közel egymáshoz kollégiumok tekintetében. A rossz hír, hogy anyáék visszamennek Dublinba. Rettenetesen fognak hiányozni, de én nem megyek velük. Évek óta alig vártam, hogy bejussak. Ráadásul Gary... Nem, ezegyszer nem követem apát. Ideje felnőni, elvégre tizenkilenc évesen elég idős vagyok már ehez. Ha vezethetek autót, akkor el tudom tartani magam. A könyvesbolti meló nem fizet sokat, de vígan megleszek. Hiányozni fognak....

Sok barátom van, de Kierant valamiért különösen kedvelem. Bár kissé kínos, hogy ennyire nem fogja fel a tényt, hogy én Garyvel vagyok, azért nagyon rendes. Szeretek vele beszélgetni, van benne valami nagyon nem mindennapi amitől csak még érdekesebb lesz az egész lénye. Először kicsit megijesztett, de ahogy egy könyvet sem illik a borítójáról megítélni, egy emberrel sem tehetem meg ezt. A mai napig ugyan még mindig elfog az a különös érzés, hogy talán itt van valami több és rosszabb, főleg amikor úgy elcsendesedik és csak néz... Ilyenkor mindig meglódul picit a szívem és valamiért úgy érzem távol kéne tartanunk magunkat egymástól, főleg nekem, de figyelmenkívül hagyom, és mindig ugyan úgy felderül az arcom, ha látom. Azt hiszem kicsit önző dolog tőlem a kedvesség amivel felé fordulok, ha ennyire nem tudja elfogadni, hogy mással járok. Ám hogy lehetnék vele egy kicsit is ridegebb, ha egyszerűen képes volt nekem egy könyvet adni! Könyvet, nekem! A hatalmas könyvmolynak aki nem tud létezni tömött sorokkal teleírt lapok és varázslatos történetek nélkül. Rettenetesen jólesett és meghatott, amikor a kezembe adta a kis csomagot, nagyon szívmelengető élmény volt. Főleg, hogy az Üvöltő szelek első kiadásban lapult a kis dobozban! Ilyen nagyvonalú és fantasztikus ajándékot szerintem még sosem kaptam! Képtelen vagyok nem kedvelni!

Szélesen mosolygok a körülöttem ácsorgó társaságra, aztán belekortyolok az italomba. De furcsa íze van ennek a sörnek... Miért ilyen édeskés? Na mindegy, biztos valamilyen más fajtát rendeltek. Vállat rándítva iszok még egy keveset és jól érzem magam a barátaimmal. Elvégre nem mindennap van Garynek születésnapja.
Milyen furcsa... Máskor nem árt meg ennyire két pohár sör. Kicsit szédülök, de különösebben nem pánikolok be. Biztosan keveset ettem a mai nap, talán nem kellett volna csak fél adagot rendelni az étteremben.... Nem, ez valami más... Kicsit imbolyogva kérek elnézést és indulok el a mosdóhoz. Valami határozottan nincs rendben, a látásom olykor-olykor cserben hagy. Mielőtt elérném a kerthelyiség végét és a mosdókat megtántorodok...
Elsötétül minden... Valami nem stimmel, mi történik velem?!Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Elisabeth Mahoney   Szomb. Okt. 14, 2017 11:11 pm


Gratulálunk, elfogadva

Miss Lissy Mahoney

Jaj, úgy éreztem magam, mintha egy naplót lapozgatnék, miközben olvastalak. Nagyon tetszett az ET, ahogyan megírtad! Új lánynak lenni sosem egyszerű, sőt, kihívás és olykor lehetetlen küldetés, de neked sikerült beilleszkedned. Sőt, új életet is kezdtél, immár édesapád nélkül - én drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj és minden jól menjen!
Ez a Kieran gyerek nem tudom, szimpatikus-e vagy sem. Az, hogy beszélgettek, nyilván még nem gond, de azért remélem, tisztában van a... szóval azzal, hogy nem szép dolog elszeretni más barátnőjét. Wink
Nem tudom, mi történt azon a baráti találkozón, avagy mi lett pontosan a vége, de van egy rossz előérzetem... remélem, csak egy kis rosszullét és nem több.
Na, de utadra engedlek, hisz van mit lefoglalnod, aztán már mehetsz is játszani!
I know all
your reasons
to keep me
from seeing
avatar
Vámpír
₰ Play by :
✘ Miss Nina Dobrev
₰ Reagok száma :
16
₰ Foglalkozás :
✘ Menekülés és túlélés

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Elisabeth Mahoney

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Emberek-
^
ˇ