Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Aurora Hildegard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Aurora Hildegard   Szer. Okt. 18, 2017 8:16 pm


Aurora Allison Hildegard

we sometimes think we want to disappear but all we really want is to be found.Becenév

Rory

Titulus

Queen of Mess

Születési hely, dátum

San Francisco, 2000. július 8.

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Képesség

-

Család

Édesanyám, Dolores Marie Hildegard, egy igazi agyrém. Azt hiszi, hogy amiket ő elmúlasztott az életében azt majd az én nevelésemmel bepótolhatja. Ezért kellett balettozni járnom óvódában, míg le nem sérültem. A következő hóbortja az volt, hogy ének tanárhoz járat, ami szintén nem az erősségem. Az idő múltával mindig kitalált nekem valami eszeveszett őrültséget, amivel kiélhette az elfojtott vágyait. Sosem nézte, hogy nekem mi lenne a jó. Lehet erős dolog ilyet mondani, de nem hiszem, hogy létezik nála önzőbb ember az egész földön. Apát is magával rántja, befolyásolja, így a férfi úgy ugrik, ahogy a nő számol. Fogadni mernék, hogy az ő ötlete volt azt az idióta boszorkányt idehozni, hogy majd hozzá menjek feleségül. Lesheti, hogy megteszem!

Édesapám, Hugh Albert Hildegard, alapjában véve egy kedves, szerető, törékeny, ám roppant befolyásolható ember. Még sosem hallottam, hogy felemelte volna a hangját az anyám ellen. Akármennyire is jó ember legbelül ugyanolyan szörnyeteg az anyám közelében. Nem hiába mondják, hogy ki kivel hál, olyanná vál. Nem tudom őket már többé családként emlegetni, ha most bárki megkérdezne engem a szüleimről biztosan azt mondanám, hogy árva vagyok. Vannak dolgok az életben, amiket nem magunknak választunk meg. Ha tehettem volna, akkor én sem ide születek, egy átlagos élet, egy szerető családban sokkal vonzóbb, mint ez.

Play by

Ariana Grande
Ez az én történetem...

Első nap

- Menni fog, Aurora, nyugodj meg, az Isten szerelmére nyugodj már meg! - szitkozódom egy fás terület határán. Nem tudom hol vagyok. Hajnalban felszálltam az első buszra és mentem, ahová az vitt. Megkértem a kedvesnek tűnő eladó nénit, hogy lepjen meg valamivel, mire csak megforgatta a szemét és mondta az árat. Egyszerűbb lett volna otthonról követni Max-et, de nem akartam kockáztatni, hogy a szüleim vagy a „kedvesem” rájön az én kicsi tervemre. Túl fontos ez az egész nekem, hogy hagyjam leleplezni magam, de ettől függetlenül jól tudom, hogy azzal az apró trükkel, amivel éppen készülök rábukkanni a fiúra, a szüleim is alkalmazhatják az én megtalálásomra.
A félelem lesz úrrá a testemen. Mi van, ha utánam jönnek? Hiába alkalmazok egy egyszerű bűbájt, ami elrejt előlük nincs akkora erőm, hogy megtaláljam a fiút és magamat is eltüntessem. Reménykedem benne, hogy legalább ideiglenesen beválik ez nekem és mikor megtalálom Maxet ketten kezdünk valamit a helyzettel. Bízom benne és reménykedem, hogy nem haragszik rám, amiért hagytam egyedül elmenni, de hát akkor úgy éreztem, hogy nincs más választásom. Gyáva voltam és ennek most iszom meg a levét. Fittyet kellett volna hánynom az egész szituációra és eljönnöm. Talán a srác dolgát is megkönnyítettem volna, de nem volt elég bátorságom. Életem során sorra hozok meg rossz döntéseket és ez is egy olyan alkalom. Csak meg akarom találni, olyan nagy kérés ez?
Sírva rogyok össze a földre, a kezemben Max pulcsiját szorongatom, amit hosszú hónapokkal ezelőtt adott oda nekem az egyik este folyamán, amikor nem öltöztem fel eléggé az időjáráshoz. Találtam rajta egy hajszálat, ami segít a keresésben, ám még bármi balul sülhet el. Bár ne lennék ennyire pesszimista mindennel kapcsolatban! Emiatt is a szüleimet okolom, mint minden más miatt, de az eszembe se jut, hogy talán bennem is lehet hiba.

Tizenhetedik nap

Tudtam, hogy ez a varázslat sok erőt kivesz belőlem, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyit. Járom az államot és egyre csak keresem Őt. Eddig mindig azt hittem, hogy fiatal, ám erős boszorkány vagyok, de most már egyre jobban kezdem megkérdőjelezni a saját tehetségem. A szüleim úgy neveltek, hogy én legyek a legjobb és a könyörtelen módszereiknek köszönhetően azt hittem, hogy sikerült is nekik. Kevés vagyok én már ehhez. Kezdek kétségbeesni és az is megfordult már a fejemben, hogy hazamegyek, de azzal csak újra megfutamodnék. Már nem sokáig bírom elrejteni magam, az álca egyre csak gyengül, az erőm pedig fogy és fogy. Bizonytalan vagyok a holnapot illetően, nem tudom, hogy mi fog történni.

Huszonegyedik nap

Van egy jó és egy rossz hírem is a számomra, hiszen érzem, hogy már nem vagyok messze a céltól, de ezzel együtt úgy gondolom, hogy valami rossz fog történni. Sosem bíztam a megérzésekben, de most biztos vagyok magamban. Már nem várom annyira, hogy célba érjek, hiszen valami megmagyarázhatatlan dolog azt súgja, hogy forduljak vissza. Ennyi szenvedés után nem tehetem meg. Bármi is történik szembe kell szállnom az eljövendő gonosszal és bebizonyítanom, hogy igenis méltó vagyok sok mindenre.

Utolsó nap

Kimerülten, éhesen, piszkosan rogyok le a földre egy ház elé. Szédülök, s érzem, hogy mindjárt elveszítem az eszméletem. Talán megérkeztem a célba, de az is lehet, hogy végig rossz nyomot követtem. Sokszor instabillá vált a helyzetem, de legalább eddig kibírtam, viszont ma már nem mehetek be. Össze kell szednem, de félő a kimerültség felállni sem hagy többé.
Minden elhomályosodik, s hirtelen feketévé válik, mint a filmekben, amikor a főhőssel történik valami. Ebben csak annyi a baki, hogy én nem vagyok főhős, mindössze az egyik gyáva mellékszereplőként tetszelgek itt.


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Aurora Hildegard   Szer. Okt. 18, 2017 11:33 pm


Gratulálunk, elfogadva

Miss Rory

Ó, szóval te lennél az, akit a fiam megszeretett... nos, a történetedből kiderült, hogy most követted. Nem tudom, miért, valószínűleg  a szerelem az oka. Bár jobban tetted volna, ha soha nem engeded el Maxet és inkább magad mellett tartod.  Így most lett egy fiam, akit kénytelen leszek magamhoz venni. Pech. Na de... visszatérve rád. Miért jössz? Fel akarod kavarni Max érzelmi világát? Hmhm.
A fogalmazásod tetszett, kíváncsi leszek, hogy a játéktéren mi lesz majd veled, azaz veletek. Bizonyosan közöm lesz nekem is hozzád, szóval a játéktéren mi is összefutunk majd. Most pedig lefoglalhatod az arcod és írj a főkarakterekhez is.  Very Happyyou brought me back to life


avatar
Boszorkány
₰ Play by :
Joseph Morgan
₰ Reagok száma :
6

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Aurora Hildegard

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Boszorkányok-
^
ˇ