Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Jezebel Rendall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Jezebel Rendall   Szer. Okt. 18, 2017 7:51 pm


Jezebel Rendall

Control your destiny or somebody willBecenév

Jez

Titulus

Independent

Születési hely, dátum

Anglia, Bristol, 1596. 01.11.

Faj

Vérfarkas

Átváltozás

1611. november közepe... Még emlékszem a hűvös levegőre, ami az arcomat simogatta, amikor elkezdődött az átváltozásom - teszem hozzá a legelső. Nem értettem mi történik magammal s megijedtem, az adrenalin pedig csak száguldozott az ereimben.

Képesség

-

Család

Sosem ismertem a családomat. Gyermekkoromban nevelőszülőknél éltem, de amint megtörtént az első átváltozásom, amilyen gyorsan csak lehetett leléptem és próbáltam megélni a lehető legkényelmesebb módon, hogy végre független lehessek mindenkitől. Mivel nem ápoltam túl jó kapcsolatot a nevelő szüleimmel, nem is igen érdekelt unalmas kis életük. Valami többre vágytam, valami másra...

Play by

Anna Silk
Ez az én történetem...

A nap sugarai bántották érzékeny szemem. A fejem csak úgy sajgott az esti vadászat után. A torkom kiszáradt és túlságosan gyengének érzem magam ahhoz, hogy felkeljek és elsétáljak a rejtekhelyemen hagyott ruhákig, amiket gondosan összehajtogattam és odakészítettem a barlang egyik legbelső sarkába, nehogy megtalálja valaki esetlegesen. Próbáltam összehúzni magam és visszaaludni, de nem ment. A nap bántó sugarai nem engedték. Mormogtam valamit magamban majd megpróbáltam felkelni – vagy legalábbis négykézlábra állni, amikor lódobogást hallottam a közelben. Azonnal felkaptam a fejem és még csak sajgó fejfájásom sem érdekelt. A keskeny kis ösvény felé fordítottam tekintetem és megpróbáltam a legközelebbi bokorban menedéket találni, bár amekkora szerencsém van, csupán abban bízhattam, hogy nem fordul a bokor felé, amiből kilátszok félig.
Összekuporodtam és vártam miközben összekulcsoltam kezeim a térdemen. Fejem előre döntve pihent a térdemen s igyekeztem csendben maradni, annak ellenére is, hogy ösztöneim teljesen mást suttogtak. Mikor az idegen közelebb ért, akkor vettem csak észre díszes öltözetét s azt kell, mondjam azzal a hosszú köpenyével igen csak lenyűgöző volt és jóképű.
Már egészen közel ért, s ahogy beleszagoltam a levegőbe feltűnt, hogy az emberekétől eltérően a férfinak egy kicsit más illata volt, amiből rögtön tudtam, hogy micsoda is ő. Nem kellett hozzá túl sok idő, a férfi közelebb jött a lovával és elégedett mosollyal az arcán megszólalt.
- Nem kell bujkálnod, tudom, hogy ott vagy – jobb kezébe vette a kantárt, kissé előredőlt és várta, hogy kisétáljak a bokor takarásából.
Mély levegőt vettem és felálltam, lassan kiegyenesedtem, ami jól is esett. Apró zavaromat leküzdöttem és erőt vettem magamon. Nem volt értelme szégyenlősködnöm, tisztában voltam vele, hogy a férfi nem most látott először női testet és már-már sejtettem, hogy nem is volt túl rossz a nők lehengerlésében pláne nem gyertyák mellett kettesben.
Még mielőtt kettőt pisloghattam volna, a férfi levette köpenyét és átadta nekem. Hálásan elfogadtam majd magamra terítettem.
- Alexander Breckenridge vagyok, örülök, hogy megismerhetem!
- Jezebel Rendall – nem akartam udvariatlannak tűnni, ezért én is bemutatkoztam.

Évszázadok teltek el, mire újra találkoztam Alexel pedig ő volt az a személy, aki tudta, ki is vagyok igazából és nem akarta eltitkolni. Tudta régen minden egyes titkom és ő volt a mentorom tulajdonképpen. Ő segített a túlélésben mégsem volt minden tökéletes. Talán túl soká vártunk, talán túl nagy sebet ejtettünk a másikban, azért próbáltunk egy kicsit eltávolodni. Nem tudom, de lehet jobb is így. Most azonban minden egyes érzésem iránta egy másodperc alatt feltört bennem. Nem voltam – vagy legalábbis nem szándékosan – túlságosan érzelgős, de a pillanat, amikor kopogást hallottam az ajtón, megdobbant a szívem, mert már tudtam, ki áll a küszöböm előtt. Mély levegőt vettem és próbáltam összeszedni magam. Nem ilyen voltam és nem is akartam ilyen lenni. Egyszerűen nem tudtam mégis hogy áll hozzám, mit gondol rólam vagy mit nem. Ezernyi kérdés zakatolt a fejemben, de amikor kinyitottam az ajtót egyik sem akart feltörni bennem. Mintha a szavak a torkomon akadtak volna. Nem jött ki hang azok után, hogy rápillantottam.
Szemében valami eddig számomra idegen érzelem bújt meg próbálva utat törni magának. Testtartása kissé görnyedt, kezei oldala mellett lógtak mozdulatlan.
- Jezebel – hangja mámoros volt. Amint kimondta a nevem máris tudtam mi fog következni. Hátrább léptem s becsuktam utána az ajtót. Alex egy percet sem vesztegetett. A falhoz szorított, a nyakam csókolgatta miközben kezei felfedező útra indultak. Átkaroltam s jobb kezemmel a hajába túrtam. Teljesen elvesztettem az irányítást testem és elmém felett egyaránt. Tudtam, hogy nem kéne ezt csinálnunk egymással, de nem volt annyi erőm, hogy eltoljam magamtól, helyette inkább megpróbáltam átadni magam az érzésnek. Ahányszor végigszántott ujjával a hasamon, annyiszor jött ki belőlem egy halk nyögés.
- Hiányoztál, Jez – ez volt az utolsó mondat, amit hallottam tőle az éjszaka folyamán.


„A gyertyák fénye lágyan bevilágította a szobát s hangulatot teremtett. Hallgattam a tűz pattogását, ahogy a lángnyelvek egyre magasabbra törnek. A hatalmas francia ágyon feküdtem, amit még Alex édesapja hozatott Olaszországból, mikor az ajtó kivágódott és Alex dühösen feltépte az ajtót. Láttam rajta, hogy nincs valami rendben, így hát rákérdeztem.
- Mi történt?
- Te… Szedd össze a cuccaid és tűnj el! – Értetlenkedve néztem egyenesen a szemébe. Nem tudtam mégis miért viselkedett így, de jobbnak láttam nem kérdezősködni. Összekészülődtem és még csak hátra sem néztem, úgy tettem meg az első pár lépést az ajtóig, onnan pedig egy olyan világba, ahol nem volt sem ő, sem pedig a problémája…”

A nap még nem dugta ki első sugarait, amikor hirtelen felriadtam s felültem az ágyon. Lihegtem és próbáltam lecsillapítani magam, láthatóan nem túl sok sikerrel. Balra fordítottam fejem és láttam, hogy Alex még az ágyamban fekszik. Megkönnyebbültem, de teljesen nem nyugodtam meg. Kellett egy kis idő, mire feldolgoztam az előbb átélt rémálmom, vagyis inkább emlékem. Előredőltem, arcom a kezembe temettem és próbáltam kiűzni a gondolatokat a fejemből, hogy vissza tudjak aludni, de nem sikerült. Azok a szavak örökre az agyamba égtek és ezt semmi sem feledtetheti el. Soha.
- Minden rendben? – Alex hangjától megijedtem s kissé felugrottam, már amennyire lehetett.
- Igen, csak rosszat álmodtam – magyaráztam és visszadőltem az ágyba.
- Mit álmodtál? – Nem voltam hajlandó válaszolni, helyette inkább egy csókot nyomtam arcára és odabújtam hozzá. Szerencsére az álom elég hamar elért…Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Jezebel Rendall   Szer. Okt. 18, 2017 11:05 pm


Gratulálunk, elfogadva

Jezebel Rendall

Elsőre azt jegyezném meg, mennyire tetszik a választott név, igazán egyedi, és illik is a karakterhez. Az előtörténet egész ismerős volt, mert hát sok mindenkinek van/volt egy olyan ember az életében, aki bántotta, mégis visszatért hozzá. Kíváncsi vagyok, hogy ez a kapcsolat miféle, mi lett később Alexanderrel, vagy hogy pontosan milyen szerepet tölt be az életedben. Nyilván egy lényeges pont, ha az előtörténet róla szólt. Jezebel jelleméből nem sok minden derül ki egyelőre, de azt leszűrtem, hogy talpraesett, és talán kicsit szigorú is önmagához, hiszen elnyomja a saját érzelmeit. Mindenesetre tetszik, ahogy írsz, a történet érdekes volt (kíváncsivá tettél), hibát pedig nem találtam benne Wink


avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
shelley hennig
₰ Reagok száma :
18
₰ Keresem :
nope
₰ Foglalkozás :
vadász/fegyverkereskedő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Jezebel Rendall

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Vérfarkasok-
^
ˇ