Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dolores Kingsley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Dolores Kingsley   Kedd Okt. 17, 2017 11:00 pm


Mrs. Dolores Kingsley

Show me your scars and I won't walk awayBecenév

Dolly

Titulus

Mama tiger

Születési hely, dátum

Salem, 1957. október 16.

Faj

boszorkány

Átváltozás

-

Képesség

Mindent hall és mindent lát!

Család

Anyám áldott jó asszony, tőle tanultam mindent. A mai napig közel állunk egymáshoz, deő a világtól elvonultan él, amiért nem hibáztatom.
Legfontosabb családom a kovenem, és a nevelt, és örökbefogadott gyerekeim. A megboldogult Mr. Kingsleyvel sokáig próbálkoztunk, de sajnos ennek nem lett gyümölcse egy saját gyermek - na de van elég tennivaló a hatalmas házban az állandó és megszálló gyerekek és tanoncok után.

Play by

Beyoncé
Ez az én történetem...

Gyermekként mindannyian hisszük, hogy a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz felett. Velem sem volt ez másként, én is hittem, és amikor elég idős is lettem, tettem róla, hogy ne legyen ez másként.
Anyám rafinált, alapos, szeretetteli egy boszorkány. Mindig nagyon fontos volt neki a fehér mágia, így természetesen engem is erre nevelt, megtanította az erkölcsi alapokat. Azt mondta, Isten ajándéka az, hogy a természettel összhangban élhetünk és alkothatunk, ettől eltávolodni bűn. És aki fekete mágiát használ, az bűnös.
Apám gyakran volt oda, távol tőlünk, hogy a koven érdekeit akár vasököllel is érvényesítse. Így is halt meg - szolgálat közben, s anyám számára aztán soha nem is létezett más férfi, azóta sem létezik.
Mindent, amit tudok a varázslás, a mágia alapjairól, tőlük tanultam - főként anyámtól. Ő volt az, aki a jelenlegi utanra terelt, hiszen már nagyon fiatal koromban megmutatkozott a hatalmas mennyiségű tudásszomj és tanulási kedv, kíváncsiság, valamint tanítási vágy is. Amikor idősebb lettem, ifjabb tanítványokat fogadott magához, és én lettem kezdetben a segédje, majd vettem át a helyét, amikor már nem volt elég türelme, fizikai rátermettsége, és ereje tanítani az új nemzedék tagjait.
Az ő nyomdokaiba léptem tehát, és egész fiatal koromtól kezdve tanítottam. Alapoktól (mi a fehér és fekete mágia, mi a különbség közöttük, a kántálása alapjai) a komolyabb tudnivalókon át (mely gyógynövényeket mire használjuk, védőbűbájok, alap ártások és rontások) az igazán fejlett varázslatokig (rúnaolvasás, átoktörés, nagyobb terület védőbűbájainak felállítása).
A munkám során egyre több sanyarú sorsú árvával hozott össze a sorsom, így végül legtöbbjüknek nem csak tanára és mentora, de nevelőszülője is lettem, azaz nevelőszülei lettünk a férjemmel, Mr. Kingsleyvel.
Említett szeretett férjemmel a kapcsolatunk pont úgy indult, mint a szüleimé, hatalmas szerelemmel. Hiába volt sokat úton a koven ügyei miatt, mindig ott vettük fel a fonalat, ahol abbamaradt távozásakor. Semmi felháborító nem volt közöttünk soha: ugyanabból a kovenből származunk, a szüleink támogatták a házasságunkat, egyikünk sem csalta vagy akarta megcsalni soha a másikat. Ebben is a szüleim útját járom, azaz járjuk sajnos, ugyanis Mr. Kingsley egy bevetésből sosem tért vissza.
A halála mélyen megrendített, és nem tudom, valaha képes leszek-e túltenni magam a hiányán. Mint megtudtam, távozása előtt is értünk munkálkodott, az utolsó bevetése előtt sikerült vásárolnia és tökéletesre csiszolnia jelenlegi lakhelyünket, a Boszorkányszigetet, ami a legjobbkor jött, hiszen a korábbi lakhelyünket bőven kinőttük az állandó és átutazó lakóinkkal.
Természetesen a koven mindenben számíthat rám, hiszen vezetőjük az egyik legrégibb jó barátom. Gyakran kikérik a véleményemet komolyabb bevetések idején, vagy amikor nem tudnak mindent egy-egy átokról, rontásról, komolyabb, ősi varázslatról. Bevetésre csak kivételes alkalmakkal megyek, hiszen a dolgom az újoncok és megtévedtek pallérozása és képzése.


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Dolores Kingsley   Szer. Okt. 18, 2017 11:41 pm


Gratulálunk, elfogadva

Mrs. Kingsley

A pb alany nem épp a megszokott, de tökéletesen illik egy boszorkányhoz, valamint ehhez a karakterhez is. Tipikus anyuka vagy, akinek bár nem adatott meg a saját gyermek, ezt a csalódást jó célokra használtad; számtalan gyermeknek jelented te a családot, a mentort, a valódi példaképet. Ez még számomra is nagylelkű, ami igazán nagy szó! Very Happy Várom már, hogy a "boszorkányszigetet" benépesítsék, és remélhetőleg kovenhez is érkeznek más tagok majd idővel


avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
shelley hennig
₰ Reagok száma :
18
₰ Keresem :
nope
₰ Foglalkozás :
vadász/fegyverkereskedő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Dolores Kingsley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Boszorkányok-
^
ˇ