Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Victoria Lowness

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Victoria Lowness   Hétf. Okt. 16, 2017 9:47 pm


Victoria Lowness

"To be human is to love, even when it gets too much, I'm not ready to give up"Becenév

Vic, Vicki

Titulus

The Giver

Születési hely, dátum

Seattle, 1989. október 16

Faj

(szunnyadó) boszorkány

Átváltozás

a testvérem halála után... más ember lettem

Képesség

szeret, de nagyon

Család

A szüleimet nagyon szerettem, de sajnos viszonylag korán meghaltak. Hárman maradtunk, Drina, a húgom, Lance, a báttyám, és én.
Lance nagyon közel állt hozzám, mert nekem kellett előlépnem, mint a család fő ellátója, és ő ebben lelki támaszom volt. Drina a kishúgom, akit mindig magam elé helyeztem, és folyton azért dolgoztam, hogy neki mindene meglegyen, beleértve a legjobb barátnőt is.
Aztán Lance meghalt, így ketten maradtunk. Drina költözésével eltávolodtunk kicsit egymástól, de természetesen ugyanúgy szeretem, mint előtte, hiszen csak ő van nekem.

Play by

Sofia Black D'elia
Ez az én történetem...

Anyám és apám egyszerű munkásembernek voltak. Békében, és szeretetben neveltek minket a húgommal és báttyámmal. Legalábbis ezt a látszatot keltették, azaz ha nem is volt mindig minden tökéletes, mi ezt nem éreztük, és azt hiszem, ezért a burokért hálásak lehetünk. Gyakorlatilag a halálukig nem történt velünk semmi megrázó, legalábbis velem, az viszont annál jobban megviselt.
Nem voltam átlagos gyerek sosem, míg a többiek üvöltve rohangásztak, én inkább könyvek társaságában töltöttem az időmet Harryvel, Ronnal és Hermionéval, valamint a neveletlen hercegnővel, Miával, az árvákkal a Balszerencse áradásából, vagy épp Jonas-szal Az emlékek őréből.
Imádtam egyedül játszani, a barbibabákkal órákig magamra lehetett hagyni, csukott ajtók mögött a szobámban.
Ezzel együtt azonban nagyon szerettem a testvéreimmel is játszani, még akkor is, ha mindig úgy éreztem, én vagyok az, aki kilóg közülük a sorból. Drina és Lance mindig is vadak voltak, legalábbis hozzám képest - viszont már csak mi voltunk egymásnak a szüleink halála után. Természetesen az eset hamar felnőtté tett, hiszen mint rangidős lánynak, nekem kellett őket ellátnom, és arra bizony nem lehetett panasz.
A ház csillogott és villogott a tisztaságtól, minden nap friss étel várta őket haza, és széles mosoly.
Persze a tanulmányi eredményeim már nem voltak ilyen kifogástalanok, ott is hagytam ezért az iskolát, amint elértem a nem iskolaköteles kort. A szívem szakadt meg, de a testvéreim nem tudhatták meg, így azt mondtam nekik, van egy párkapcsolatom, ezért mentem el reggelente később, mint ők (valójában nem mentem sehová). Persze feltűnt nekik, hogy sohasem látták a fiút, de kezdetben azt mondtam, szerény és visszahúzódó, majd azt, hogy nem működött.
Az iskola helyett dolgozni mentem, hogy meg tudjunk élni. Na nem ám valami flancos csodatörténetre kell gondolni, vagy épp egy Micsoda nő sztorira - szimplán elmentem a közeli fodrászatba hajat mosni. Iskolai végzettség nélkül, árván két testvérrel nem csengett a telefon megállás nélkül minden helyről, ahová beadtam a CV-met.
Ahogy teltek az évek, Lance is dolgozott, így azért már jobban kijöttünk. Drina azonban egyre jobban elvadult. Természetesen biztosítottam róla, hogy mindig mellette állok, ugyanakkor hiába faggattam, nem avatott be a zűrös ügyeibe. Rettentően aggódtam, és aggódom érte a mai napig, de ma már talán kissé lazábban.
Ugyanis a szüleinket a bátyánk követte, és ő is itt hagyott minket. Bevallom, nekem ez már túl sok volt, ahogy minden bizonnyal Drinának is... ugyanis nem sokkal a halála után rettenetesen összevesztünk, olyannyira, hogy Drina el is költözött.
Életemben először tökéletesen magamra maradtam. Senki nem szorult már a segítségemre és a szolgálatomra, senki - csakis saját magam. Így hát beiratkoztam egy esti iskolába, hogy befejezzem a tanulmányaimat, és a fodrászüzletből is továbbléptem, és egy cukrászdában kezdtem dolgozni. Elkezdtem a saját életemet élni.


Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Victoria Lowness   Hétf. Okt. 16, 2017 10:14 pm


Gratulálunk, elfogadva

Best Sister Ever

Nagyon szerencsés embernek érzem magam, hiszen két keresettem is elkelt az elmúlt napokban Ahogy Dereknek, úgy neked is borzasztóan örülök, mert nem csak megérkeztél, de egy szépen felépített lappal érkeztél meg, ami egy az egyben tükrözi azt a nővért, akit elképzeltem magamnak. Igazi gondoskodó, szeretetteljes testvér, akire mindenki vágyik, én megkaptam, bár nem mondom, hogy meg is érdemlem   Mindenesetre igyekszem, hogy ne csalódj bennem túl nagyot, játéktéren sem - az első játékot már tervezheted is!


avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
shelley hennig
₰ Reagok száma :
18
₰ Keresem :
nope
₰ Foglalkozás :
vadász/fegyverkereskedő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Victoria Lowness

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Boszorkányok-
^
ˇ