Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Chicagoba be- és kivezető út

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Chicagoba be- és kivezető út   Hétf. Okt. 16, 2017 1:57 pm


Wyatt & Skyler

" Ha túl hosszúra nyújtod a közöttünk lévö köteléket, elszakad."A fékezés hangja meglepett. Kiszúrt. Igazából bőven elég volt, hogy láttam. Jól van, túlélte, hogy én hátrahagytam. Ez tényleg több volt, mint amit akarhattam volna. Nem volt kedvem történetesen beszélni vele, mert biztos voltam benne, hogy a múltat még bőven fel fogja hánytorgatni. Erre pedig egyikünknek sem volt szüksége, de legfőképpen nekem nem. Indítottam hát a kocsit, de mire felemeltem a fejem, ott állt közvetlenül a járgány előtt. Hunyorogva, bosszúsan követtem a szememmel, ahogy az ablakhoz lép, majd beengedi magát. A szemeimet forgattam.
- Persze, ülj csak be, Wyatt. Ha akarod, a személyi sofőröd leszek. Hova lesz az út? – Ironizáltam, miközben a fejemet is megráztam és a szemeimet forgattam. A párkányra könyököltem úgy két másodpercig, de a kérdéseire felerősödtek a menekülési ösztöneim. Mégis mit képzeltem, mit akarok majd tőle?
- Hűha. Nézzenek oda, valaki de felkészült. Talán tudtad, hogy váratlanul majd meglátogatlak? – Na jó, igazából látszott rajta, hogy ő legalább annyira meglepődött a találkozásunkon, mint én magam. – Köszönöm a kérdésed, remekül utaztam és ha megbocsátasz, folytatnám is. Csak eltévedtem. Eszemben nem jutott volna Chicagobamenni, azért ennyire ostobának ne nézz. – Morrantam, majd vállat vontam és végre teljesen felé fordítottam a fejem.
Elmondani nem tudom, milyen érzés volt őt annyi év után újra látni, méghozzá teljes életnagyságban és látszólag semmi baja nem volt. Ugyan úgy néz ki, egy karcolást sem lehetett látni rajta, bár ez egyáltalán nem volt meglepő, hisz vámpír volt, a vámpírok pedig sebezhetetlenek. És ami a legfontosabb, azt hiszem, a vonzerejéből sem sikerült lefaragni egy kicsit sem. Piros pontot neki. Vettem egy mély levegőt, majd felhúztam az „én vagyok Skyler Montbrai és engem nem érdekel senki, lenézek mindenkit” álruhámat. A szemeimet forgattam, az egyik kezemmel meg leállítottam végre a motort, hogy ne járjon feleslegesen.
- Nos, nem hittem, hogy túlélted. Pont te, aki, valljuk be, roppant életképtelen voltál akkoriban. Megesett rajtad valamelyik agyament La Mortenak a szíve? Lefogadom, hogy valami ostoba ribanc vett a pártfogásába. – Megnyaltam a szám. Igazából csodáltam és egyben örültem is annak, hogy túlélte. Mindig, valahol mindig bűntudatom volt, amiért elhagytam, csak épp senkinek, de legfőképp neki nem akartam ezt bevallani. Oh, és hoppá, arra a kérdésre, hogy miért vagyok itt, elfelejtettem válaszolni. Ha újból nem kérdez rá, én nem mondok egy szót se. Tulajdonképpen nem is lett volna mit mondanom. Az igazat nem akartam az orrára kötni. Hónapok óta azon dolgoztam, hogy felkutassam és addig eszem ágában sem volt erre a hülye helyre jönni.
Aprót sóhajtottam, majd ellágyultak az arcvonásaim.
- Na és te, hova készültél? A világért sem tartanálak fel. Menj, intézd a dolgod, valószínűleg komoly elfoglaltságaid vannak, amibe a múltad elveszett darabkái már nem férnek bele. – Kacsintottam felé és megbiccentettem a fejem. Vártam, hogy menjen vagy maradjon… nem tudtam, mi fog történni.449 szó || Dream || gyors-reag
***I know all
your reasons
to keep me
from seeing
avatar
Vámpír
₰ Play by :
✘ Miss Nina Dobrev
₰ Reagok száma :
16
₰ Foglalkozás :
✘ Menekülés és túlélés

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chicagoba be- és kivezető út   Hétf. Okt. 16, 2017 1:52 pm


Épphogy megérkeztem Ukrajnából, ahol elhárítottam egy kellemetlennek ígérkező vámpírkrízist, máris újabb megbízást kaptam. Nem mintha zavarna, hogy ide-oda rohangálok, mert remekül kikapcsol, nem hagy elmerülni a gondolataimban. Már évszázadok óta nem vagyok fáradt, szóval még azt sem mondhatnám, hogy lassan kidőlök az állandó utazásban. Azzal meg miért lenne problémám, hogy világot látok, és még a képességemet is bevethetem, ezáltal önfejlesztést tartva? Nincs semmi okom a panaszra. Már pattanok is a kocsiba, hogy elvégezzem a rám bízott feladatot. Ezúttal nem kell túl messzire mennem, San Miniato-ból érkeztek hírek, miszerint valaki uralomra akar törni, de nem tudjuk, ki az pontosan, azonban van valaki arrafelé, aki sok mindennel tisztában van, és belőle kell szépen kiszednem mindent, amit csak tud. Jó érzés használni az erőmet, pláne mióta egyre gyorsabban jutok hozzá a keresett információkhoz. Régebben még elég béna voltam, és olykor órákba telt, hogy ráérezzek az egészre, de ma már ez megváltozott. Tudom irányítani, a legtöbbször pedig percek alatt megvagyok. Most is akár fogadnék arra, hogy rekordidő alatt befejezem a vallatást, és hasznos dolgokat fogok megtudni.
Már Chicago határánál jártam, amikor egy parkoló autót láttam meg az út szélén, ám nem különösebben foglalkoztam vele. Ám a szemem sarkából egy pillanatra odatekintettem, és azt hiszem, életemben nem tapostam még ennyire durván a fékbe. Pár méternyire sikerült megállnom, de odáig még nem jutottam el, hogy az autóból kiszálljak. Egyelőre a délibáb lehetősége is fennáll. Ez egyszerűen nem lehet igaz. Skyler. Mégis mit keres itt? Már ha tényleg őt láttam. A fenébe is, bárhol felismerném, még egy túlzsúfolt utcán is. Tudom, hogy ő az. Nagy nehezen ráveszem magam, hogy a kocsiból kiszállva gyorsan ott teremjek az övé előtt, hogy még véletlenül se legyen ideje elhajtani, ha esetleg ezt tervezte volna. Most, hogy farkasszemet nézek vele, már végképp kétségtelen a dolog. Valóban itt van. Lassan az autó mellé lépek, és bekopogok az ablakon.
- Szabad lesz? - És már be is ülök. Csak udvariassági kérdés volt, eszemben sem volt megvárni a válaszát. Most nem ő dirigál. Anno szó nélkül lelépett, még magyarázatot sem adott, én pedig nem nyugszom, míg nem tudom meg, miért hagyott el csak úgy. Legfőképp pedig kiderítem, mennyire ment el az esze. Mármint mégis mi a francot keres itt Chicago közelében? A klán ennek nem fog örülni, ha tudomást szereznek róla.
- Jól van, Sky. Úgy gondolom, itt az ideje egy kis beszélgetésnek. Hogy utaztál? Na meg persze ki ne maradjon a legfontosabb kérdés: miért vagy itt? - És ha most azzal jön, hogy miattam jött, hamar leszek kénytelen dönteni, hogy dühös legyek vagy szimplán csak kiröhögjem. Az biztos, hogy egy szavát sem hiszem el. Ha annyira hiányoztam volna neki, már rég megkeresett volna. Így nálam az ilyen dumák nem fognak célt érni. Emellett ha jobban belegondolok, akár a képességemet is bevethetem rajta. Bár amilyen bravúrosan és lelkiismeretfurdalás nélkül hagyott faképnél anno, azt is megkockáztatom, hogy mint minden érzelemre, az őszinteségi rohamra is immúnis.

Skyler & Wyatt
It’s been a while baby since I’ve seen you around

lesz ennél jobb reag is, ígérem :nyee:


avatar
Vámpír
₰ Play by :
Matthew Daddario
₰ Reagok száma :
7
₰ Keresem :
I found her.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Chicagoba be- és kivezető út   Hétf. Okt. 16, 2017 1:49 pm


To: Wyatt


Ha túl hosszúra nyújtod a közöttünk lévö köteléket, elszakad.

Hogy mit gondolok az emberekről? Azt, hogy csak arra jók, hogy megegyük őket. Vagyis a vérüket. Másra aligha nem. Gyengék, könnyen befolyásolhatóak, nem jók semmire. Tulajdonképpen kissé szégyelltem, hogy egykor közéjük tartoztam. Szánalmasak voltak egytől-egyig, de a vámpírlét… valahogy ebben éreztem azt, hogy önmagam lehetek. Kiteljesedtem. Menekülés ide vagy oda, mégis jobb volt élni, mint meghalni akkor és ott a szüleimmel, barátaimmal együtt. Egy valami zavart, de azt hiszem, azon sem változtattam volna. És ez pedig Wyatt volt. Igen, átváltoztattam. Igen, azt akartam, hogy velem legyen. De valahogy olyan más lett minden. És végül magamat mentettem, feláldozva őt. Sokat gondoltam rá az elmúlt időben és talán ez vezetett ahhoz, hogy először felkeressem Rick barátomat, majd fogjam magam és besétáljak az oroszlán barlangjába. Hát ez Chicago.
Tudatosult bennem, hogy hamarosan megpillanthatom a várost, ahol feltehetőleg Wyatt van. Bár fogalmam sincs, miért reménykedtem ebben. Semmi garancia nem volt rá, hogy még életben van. Mi van, ha akkor, aznap, amikor elmenekültem, megölték őt?
Autóval indultam útnak, de a határhoz érve lelassítottam a járgányt. Egy picit megingott a nagy elhatározás, miszerint besétálok a tiltott területre. Leállítottam az autót az út szélén. Késő éjjel volt, nem igazán volt egy teremtett lélek sem a környéken, hacsak nem bujkált… Előszedtem a mobilomat, hogy megnézzem, hány óra, és ahogy felnéztem, megpillantottam egy közeledő autó fényét. Még csak ötletem sem volt, kivel találom szembe magam, de próbáltam bízni abban a hatalmas szerencsémben és elhinni, hogy nincs akkora pechem, miszerint olyan tagokkal kerülök szembe, akik elől pont sikerült meglógnom. A kormányra raktam a kezem, kissé megszorítottam és így hajoltam előre, hogy jobban lássak. Az autó pedig elhaladt lassan mellettem és megpillantottam Wyattet… Még engem is ledöbbentett, hogy valóban él és valóban itt van. Alig hittem a szememnek.From: Skyler Montbrai


287 szó ❀ béna kezdő, bocsi Dreamkredit
I know all
your reasons
to keep me
from seeing
avatar
Vámpír
₰ Play by :
✘ Miss Nina Dobrev
₰ Reagok száma :
16
₰ Foglalkozás :
✘ Menekülés és túlélés

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Chicagoba be- és kivezető út   Hétf. Okt. 16, 2017 1:48 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Chicagoba be- és kivezető út   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Chicagoba be- és kivezető út

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Chicago :: Külváros-
^
ˇ