Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Derek Bateman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Derek Bateman   Vas. Okt. 15, 2017 8:52 pm


Derek James  Bateman

IdézetBecenév

Derek

Titulus

Nem titulus, inkább becenév: Ghost

Születési hely, dátum

U.S.A. Arizona 1989.10.29.

Faj

született vérfarkas

Átváltozás

Tizenkét éves koromban, a beavatási bulin, már igazán ki akart törni a farkasom, a többiekkel akartam én is szaladni, vadászni, szerintem ezért bújt elő hamarabb.

Képesség

Kitartó, fáradhatatlan vadász ösztön.

Család

Volt, valaha, úgy nagyjából tizenhat évvel ezelőtt vesztettem el őket. Nagy család voltunk, tele farkas társakkal, beharapottakkal ,és vér szerinti rokonokkal is. A miénk volt Arizona állam, szinte legnagyobb és egyedüli klánja, de egy vámpír tisztogatásnak köszönhetően, pont a beavatási ünnepségemen ütöttek rajtunk. Tudom, túl korai, de... tényleg így volt. Nem is ez a lényeg most, a szüleim, nagyszüleim, a testvéreim mind odavesztek. Csak a véletlennek köszönhető, hogy én túléltem ezt az egészet, és egy egykori veterán katona farmján kötöttem ki, meztelenül, átfagyva, vizesen, a fészerben a lovai között. Jason lett az új apám, a háborúban sok mindent látott, így valahogy természetesnek vette, hogy időnként az átlagnál is jobban szőrösödöm. A felesége Amelia az érkezésem után pár nappal halt meg, rákban. Nem ismertem, de talán ő lett volna a pótanyám. Jason... úgy gondolta, hogy ha katonai iskolába járattat,azzal jót tesz nekem, nos, valóban jót tett. Ezt megelőzte a részéről rengeteg önfegyelmi gyakorlat, úgy gondolta, hogy ez a vad srác nem mehet úgy társaságba, hogy bármiféle interaktustól fogat, karmot, növeszt, vagy épp szemszínt vált. Így korán elkezdett képezni, mindenféle harcmodorra. Csak az ő kapcsolatainak, meg az én seregben töltött éveimnek köszönhető, hogy fegyverkereskedéssel foglalkozom. Legális, bejegyeztetett vállalkozás, senkinek sem tűnik fel, hogy a golyók vámpírt is képesek ölni.

Drina: Mit is mondhatnék, öt év alatt az ilyen hosszú alkalmi szex kapcsolatból igazán kialakulhatna valami komolyabb, mondjuk párkapcsolati viszony, de jó ez így. A szex kölcsönösen jó, és nem kell elköteleződnöm sem mellette, nem mintha egyébként bárki mást elviselnék úgy a magam közelében hosszú távon. Gyanítom, hogy a farkasomnak is köze lehet ahhoz, hogy Drinával jobban kijövök. A nősténnyel egyébként megkaptam a testvérét is, ha a közelemben van, néhány pillantással elzavarom a közelemből, nem akarom, hogy közöm legyen hozzá, vagy túlságosan közel kerüljön hozzám, a körülöttem levőket vagy megölik, vagy természetes módon haláloznak el. Nem kérek több tragédiát köszönöm.

Play by

Theo James
Ez az én történetem...

Szagok, illatok érzések, ezek sokkal intenzívebbek ezen az estén, most is így van, még a nap is bántja a szemem. Hozzá igyekszem. Sosem jelentkezem be előre, de a telihold előtt pár nappal ,vagy azon az estén megjelenünk a másik közelében. Van amit csak ő képes megadni nekem, meguntam a sok sipítozó hisztis cafkát, fizetni meg nem fogok ezért, ha van valaki akinek ugyan az a problémája mint nekem, a sok üresfejű hisztis, semmitmondó emberek. Megborzongok, hiába viselek a póló felett bőr kabátot, még ez is idegesít,idegesít az is, hogy bármi hozzáér a bőrömhöz. Meztelen akarok lenni! Most. Azonnal.
Gyomorból jövő morgás hagyta el a torkomat, amikor egy figyelmetlen nő nekem jött, mire sietve iszkolt el, még álltam egyhelyben, és őt figyeltem, hadd érezze, hogy van oka menekülni. Eztán feltoltam az orrnyergemre a napszemüveget és megvakartam a fejbőröm, komolyan mondom, megőrülök. Tovább sétáltam, Drina lakása felé. Más faszi virágot hoz, vagy egy üveg bort, én pár csomag gumit, igen jól látod, óvszert! Nem fogok kimozdulni a lakásából, ha elfogyott. Most biztos egy nimfomán fasznak gondolsz. Részben igazad van, de csak részben, mert ha tényleg az lennék, fűvel fával, és nem érdekelne a következmény sem. Itt sem, annyira. Annyira azért mégis, hogy figyeltem, arra, hogy ne csússzon be felesleges szaporulat. A mi esetünkben nem hatnak az emberi fogamzás gátlók. Próbálták anyámék, de így is mindig született pár bátyám vagy nővérem.
Megráztam a fejem a kéretlen gondolatok hatására és tovább sétáltam.
Öt éve! ennyi ideje ismerjük egymást Drinával, több közös és sikeres vadászatot tudhatunk magunk mögött, hogy is találkoztunk? La Push rezervátum, nagy, hatalmas fás, völgyes hegyes terület, ide szoktam elvonulni, az egyik elvonulós pillanatomban találkoztam egy új illattal. Összetéveszthetetlen volt a többi helyi farkasétól teljesen elütött, még csak nem is sima farkas, hanem fajtámbéli. Nyár volt, így ez idő tájt errefelé meleg van, egy vízesés alatt találtam rá, mondhatjuk, hogy nehéz volt, de amióta éltem, élesebb volt a szaglásom az átlagemberekénél, és imádtam használni az orrom. Efféle nyálcsorgató illatra pedig végképp beindult a szimat rendszerem.
A farkasom várakozó állásba helyezkedett, én is kíváncsi voltam a nőstényre, így őt figyeltem, tudtam, hogy megérzi a jelenletém, vagy azt, ahogy figyelem őt. Hamarosan így is lett, kellemes találkozás volt, meg kell hagyni. Ezután nem beszéltünk, csak ment mindenki a dolgára. Hogy szégyelltem-e magam, azért amit tettem? Nem, egy cseppet sem, ahogy egymásra néztünk, valamiféle csendes egyetértés közepette váltunk el, még akkor is a az imént életünk legjobb vagy a részemről legalábbis az eddigi életem egyik legjobb egy alkalmas együttléte volt. Talán azért, mert a fajtársam volt. Máskor is találkoztam nőstényekkel, de mindben volt valami kivetnivaló, ami nem igazán tetszett.
Ezután hónapokig semmi, amikor is Seattleban, egy vadászat közben újra az illatára bukkantam, csak azért, mert városban vagyok, csak ezért nem változtam át, és rohantam úgy a keresésére. A szaga keveredett a vámpírokéval, így gyorsabban iramodtam a keresésre, nem csalódtam benne, egy magafajta erős nősténynek illik elbánnia néhány támadóval, de úgy döntöttem, hogy beszállok én is. Nem tudom, hogy miért, de nem ágált a személyem ellen, sőt amikor felajánlottam neki, hogy kiképzem pusztakezes harcra is, és állati alakban is birkózhatunk, bábukra mehetünk, támadásokat gyakorolhatunk, különböző akadálypályákon erősíthetjük magunkat, nem ellenkezett, sőt örült neki, hogy segítek hatékonyabb gyilkoló géppé válni. Azóta a kis kaland óta tart a mi szabad kapcsolatunk, ha lehet ezt mondani. Kemény, és könyörtelen kiképzője voltam, sosem beszéltem magamról, vagy az életemről. Nem volt szükség rá. Ő sem kérdezett, én sem őt. Jason halála óta egyetlen halandót sem engedek a közelembe, nem akarok több közeli barát, rokon, családismerős halálát. Ezért van jó pár lépésnyi távolságra Drina is tőlem. Így kényelmes.
Most pedig itt állok, és kopogok, menetkészen, hogy az Olympic nemzeti park környékén levő faházamba menjünk, a kocsim egyébként pár utcával arrébb állt, csak a biztonság kedvéért, tudtam, hogy a vámpírok nappal nem olyan nagy jampik, de manapság ki tudja? Jobb az elővigyázatosság, mint a nyakadon két szemfog érintése. Bleh, a hideg is kiráz a gondolattól.  Mióta nem láttam...?
avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Theo James
₰ Reagok száma :
10
₰ Foglalkozás :
Fejvadász, fegyverkereskedő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Derek Bateman   Vas. Okt. 15, 2017 11:26 pm


Gratulálunk, elfogadva

Derek derégvártalak Bateman

A karakterem már három oldalt is megjárt, egyiken sem volt szerencsém, Dereket például több éven keresztül nem vitte el senki. Megnyílt az új fórum, és csodás meglepetés volt arra feljönni, hogy itt van, megérkezett a várva vár "farkasom"! Surprised
Na de "komolyra" fordítva a szót, pont úgy alkottad meg őt, ahogyan elképzeltem, tényleg nem tudnék bele kötni, akkor sem, ha akarnék. Megvolt benne minden, ami csak a fejemben megfordult, az érzéketlensége nagyon átjött. A korai átváltozás ötlete is tetszett, az pedig, hogy az én karakterem is említve volt nem csak az előtöri részben, de a családnál is... hízelgő  


avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
shelley hennig
₰ Reagok száma :
18
₰ Keresem :
nope
₰ Foglalkozás :
vadász/fegyverkereskedő

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Derek Bateman

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Vérfarkasok-
^
ˇ