Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Kieran Blackwell | Lunatic Beast

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Kieran Blackwell | Lunatic Beast   Vas. Okt. 15, 2017 9:36 am


Kieran Blackwell

"Where there's nothing left to burn, you have to set yourself on fire."Becenév

Ha szeretnél még élni nem becézgetsz!

Titulus

Lunatic Beast

Születési hely, dátum

USA, New York állam, New York City, Brooklyn negyed; 1917.03.10.

Faj

Vérfarkas/likantróp/rühes dög/koszos bolhazsák vagy nevezd ahogy tetszik.

Átváltozás

Olaszország, Azzano; 1943.10.02. (Telihold: 1943.10.13.)

Képesség

A koromból fakadóan és az éveken át tartó kitartó gyakorlásnak - akarom mondani önsanyargatásnak - hála képes vagyok részleges alakváltásra. Elég menő, nemde?

Család

Quinn Blackwell (apa, halott), Shauna D’Arcy (anya, halott), Caleb Blackwell (testvér, halott)

Play by

Sebastian Stan
Jellem és Küllem

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Igénybevétel előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el a mellékelt tájékoztatót! A termék nem visszaváltható, megvásárlása után garanciát nem vállalunk az esetleges működési hibákért vagy sérülésekért. Gond esetére őrizze meg eme lapot, hogy a segítségére lehessen. Ha betartja a kezelési útmutatót, a termék a rendeltetésszerű használatot meghálálja!

1.1 A TERMÉK LEÍRÁSA
Száznyolcvan centiméterével magasodik a többiek fölé, barna tincsei rakoncátlanul lógnak szemeit takarva arcába. Kékeszöld szemeivel unottan, nem egyszer metszőn kémleli a környezetét, tekintetében valami rideg és semmi jót nem ígérő fény csillan meg minduntalan vissza-visszatérve, jelezve igencsak veszélyes példánnyal van dolgunk. Kinézete, modora és megnyerő imidzse alaposan megtévesztő lehet, a termék ugyanis előszeretettel manipulálja a körülötte lévőket nemre, fajra, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül. Arca a pár napos borostától ápolatlannak tetszhet elsőre, mégis karban tartja önmagát és tisztaságára igényes. A divat nincs rá semmilyen hatással, azt veszi fel ami épp elsőre a keze ügyébe akad a közelében. Tekintetét rendszeresen rejti el napszemüveg mögé vagy siltes sapkával álcázza magát; de előszeretettel bújik a kiismerhetetlenség maszkja mögé, elrejtve valódi érzéseit és gondolatait pókerarcával aztán olvass benne, ha tudsz. FIGYELMEZTETÉS: Minden mozgást érzékelve, ugrásra késszé merevedve les áldozatára. A termék ösztönlény! Váratlan megközelítése nem ajánlott, heves ellenreakciót válthat ki! Esetenként tartós egészségkárosodást vagy halált okozhat! Meglepni kizárólag fővesztés terhe mellett javallott!

1.2 FONTOS INFORMÁCIÓK A GYÁRTÓKTÓL
Ezerkilencszáztizenhetes évjáratú gyártmány - ír és amerikai felmenők vére csörgedez ereiben, mégis ízig-vérig Brooklyn-inak vallja magát -, ami kilencvenkilenc évet tudhat maga mögött - használatba vétel előtt esedékes egy újraindítása, lásd lentebb a 2.2-es, első üzembe helyezési pont - mégis biológiailag huszonkilenc évesnél többnek nem tűnik, hála a génjeibe kódolt kondíciós beállításainak.

1.3 EGYÉB TARTOZÉKOK
Előszeretettel hord magánál valami önvédelemre vagy épp gyilkolásra alkalmatos eszközt, úgy mint bicska, lőfegyver, boxer, stb. Ritkán mutatkozik fegyvertelenül. A modell katonai múltja okán majd minden típusú gépfegyverrel tud bánni, képességeinek hála pedig egy két lábon járó gyilkológéppé tud átváltozni, ha úgy akarja; mindegy milyen használati tárgy kerül épp a kezébe, akár egy golyóstollal is képes ölni!

2.1 A TERMÉK MŰKÖDÉSE
A gyártmány rendkívül érzékeny, vigyázzunk rá. Különösen a focinéző modell. Ott kell hagyni a világbajnokság alatt a tévé közelében és a nyugalmi állapotának szinten tartása érdekében rendszeres folyadékpótlás javasolt folyékony kenyér formájában a közvetítések végéig. Eme prototípus hiszékeny, azt hiszi hogy mindenkinél okosabb. Bár nem nárcisztikus, az egója hatalmas. Gyakran arrogáns, kifejezetten irányításmániás, igazi, hamisítatlan seggfej. Hirtelen haragú, lobbanékony, birtokló és szerencsétlenségedre még haragtartó is. Előbb jár el a keze, minthogy kérdezzen; ha pedig az útjában vagy, esetleg keresztbe próbálnál neki tenni... Nos azt hiszem ideje végrendelkezned, mert garantáltan nem éred meg a reggelt. Kifejezetten erőszakos, nem riad vissza a megfélemlítéstől, zsarolástól vagy egyéb aljas húzásoktól sem; ugyanis céljai érdekében bárkin képes átgázolni. Ha kell, még anyádat is eladja... kétszer! Pontosan tudja mit, mikor és legfőképpen hogyan akar megszerezni; azt pedig sosem viseli jól, ha nem kapja meg amire fáj a foga. A modell legfontosabb részei a gyomor, hírolvasó központ és nemi szerv. Ezek mindegyike külön-külön is képes elterelni a figyelmét mindenről. Ha megkérdezed a véleményéről, készülj fel minden lehetséges válaszra és ne csodálkozz ha valóban elmondja azt; a modell ugyanis sosem rejti véka alá a véleményét, ami az "ami a szívén, az a száján" programmetódussal futó egyedek esetén különösen veszélyes lehet! VIGYÁZAT! Szélsőséges reakciók produkálására hajlamos lehet! Éppen ezért ne próbáljuk meg féltékennyé tenni őket azzal, hogy más férfiakról hadoválunk. Ahelyett, hogy azt gondolná, mennyire népszerűek vagyunk és emiatt keményebben kell próbálkoznia, azt fogja gondolni ideje kiiktatni a konkurenciákat a képből... szó szerint és végérvényesen! A termék nem gondolatolvasó. Néha nem árt őszintén és tisztán kommunikálni vele. Általában a legegyszerűbb módokon kommunikál, sokszor tőmondatokban; így ha bármilyen hátsó értelmet bele lehet magyarázni a mondanivalójába, az általában hülyeség. Ha a rosszfiúk vonzanak, akkor szokj hozzá a gondolathoz, hogy fel fogja veled törölni a legénylakása padlóját - nem csak képletesen - és arrébb fog rúgni, ha engedetlen vagy és visszafeleselsz neki. A modell szent meggyőződése, hogy a házban a férfi az úr és ő parancsol; ez különösen igaz a saját birtokára!

2.2. ELSŐ ÜZEMBE HELYEZÉS
Mielőtt üzembe helyezné az új terméket, fel kell tölteni! Legalább 3 órát csatlakoztatni kell a konyhaasztalhoz:
  • adjon neki félig átsült/véres steaket és újságot
  • feltöltés közben ne zavarja!
  • utána üzemképes és bármikor újratölthető,
  • vész esetén, ha más már nem használ alkohollal is bebikázható.
2.3 KARBANTARTÁSA
Folyamatos karbantartásra szorul - még ha ezt makacs öszvér módjára nem is vallja be - szüksége van a törődésre. Kell ápolni a testét, balzsamozni a lelkét, másként könnyen elromlik. Igényli a huszonnégy/hét órás figyelmet. Szívéhez a hasán keresztül vezet a legrövidebb út. Drága, új ruhára ne költsünk, úgysem veszi fel. A terepszínű, egyszerű ruhákat viseli szívesen, programozásából a mosási funkció kimaradt; így ezt helyette nekünk kell megoldani, különben képes és mindent egyben kimos. Egyébiránt, bármi probléma esetén kiengesztelni valamiféle - általa preferált - húsétellel lehet vagy folyékony kenyérrel kéretik átöblíteni és már jobb is lesz mint anno ezerkilencszáztizenhétben, amikor frissen lekerült a gyártósorról.

3.1 TOVÁBBI FIGYELMEZTETÉS
A gyártmány rendkívüli mértékben lett programozva titkosításra. Előszeretettel titkolja múltját, származását vagy épp a mások által rá bízott bizalmas információkat - harapófogóval sem tudsz kiszedni belőle pár elejtett homályos félmondatnál többet -, a titkai még alkoholban sem oldódnak. Bár kifelé éppen ennek ellenkezőjét mutatja - miszerint nagyfiú, aki nem vesz fel ilyesmit magára - hajlamos befelé fordulásra. VIGYÁZAT! Pszichésen sérült modell, ebből fakadóan sokszor kiszámíthatatlan vagy szadista viselkedésre hajlamos! Rendkívül birtokló és rosszul viseli a visszautasítást; az érzelmeivel ne játsszunk, különben könnyen elveszíthetjük felénk táplált bizalmát! A hűséget és odaadást ellenben ragaszkodással és törődéssel hálálja meg; az életünket is rábízhatjuk ezután, nem bánjuk meg! (898)

Ez az én történetem...

Tekintetem követi a lány sudár alakját a messzeségből, amint annak a ficsúrnak a lapát tenyere tehénkedik rá és öleli, bitorolja a csípőjét szorongatva, ami nekem rendeltetett. A félhomály jótékony árnya fekete fátyolként vetül rám, a sikátor sarkából kémlelem lopva a turbékoló gerle párt. Hányni tudnék a látványtól, ahogy sziruposan tökéletesen festenek egymás mellett és a barátaikkal egyetemben a klubba igyekeznek befele. Még szerencse, hogy a siltes sapkám elfedi undortól torzzá vált arcomat, ijesztő látványt nyújtanék máskülönben az izzó kék szemekkel, a számban lassan agyarakká alakuló fogakkal és a körmeim helyét lassan átvevő, elszarusodó karmaimmal.

A farkasom, a bestiám ölni akar. Vért ontani és magához venni a zsákmányt, nem számít kin vagy min kell érte átgázolnia. Ha kell, képes volna vérben gázolni, míg elér a nőstényéhez. ~Ő a miénk!~ Olyan zsigeri, olyan mélyen ösztöni ez a vonzás irányába, hogy nem bírtam ellenállni. Igazából nem is akartam visszafogni magam. Kellett nekem, nekünk; már egészen beleőrültem abba, hogy nem lehet az enyém. Ma este csakis miatta jöttem el ide. Pedig próbáltam túllépni rajta, elköltözni és teljesen elfelejteni... minden este másik nőt hurcoltam az ágyamba vagy épp a kocsmák dohányszagú és koszos budijaiba, a sötét sikátorokba; hogy aztán olyat tegyek velük, amit egy életen át emlegetni fognak! De sosem feledtem el, mindegyikben csakis Őt kerestem tudat alatt! Képtelen voltam kiverni a fejemből ezt az... azt a hálátlan nőt! Pedig elhalmoztam figyelemmel, törődéssel, ajándékokkal; mindez mégsem használt semmit sem. Még csak észre sem vett, mintha szemellenzőt növesztett volna amin át csakis azt a kigyúrt ficsúrt hajlandó meglátni akit körberajongva imád. ~Mit nem adnék, ha csak egyszer is így nézne rám?!~ Tűnődöm, miközben az épület ajtaja feltárul előttük és belépve eltűnnek a szemem elől.

Tudtam, hogy lépnem kell. ~Most vagy soha!~ Megindultam a klub felé magam is, csak én a sikátor felől a hátsó kijárathoz igyekeztem. Sikerült észrevétlenül bejutnom ahol aztán a villódzó fények, a hangos tuc-tuc zene elnyomott mindent. Kifejezetten bántotta az amúgy is hiper érzékeny fülemet és szememet, de ez egyszer nem törődtem vele. Csak a végső cél lebegett a szemeim előtt - a lány megszerzése - és úgy lavíroztam a tömegben, hogy melléjük kerüljek. Egy óvatlan pillanat, amikor senki sem figyel és újdonsült "barátnőm" Gina máris közelebbi ismeretséget köt Elisabeth poharának tartalmával és vígan oldódni kezd. A sör keserűsége elnyomja az édesen alattomos kígyót, mely csak arra vár hogy a lány lassanként elkortyolja.

Odébb kerülök a tömegben feltűnés nélkül és önelégülten figyelem amint lassan fogyni kezd az itala. ~Hamarosan hatnia kell.~ Morfondírozok magamban, de még így is türelmetlenül várom a lány közeledő szédüléseit és hogy elkezdődjék a végső tánc köztünk. Lissy persze észre sem vesz, az évek alatt nem keveset változtam mind lélekben, mind kinézetre. A sötét, a baseball sapkám és a félhosszra meghagyott barna fürtök tökéletes függönyként rejtik el arcomat, a rajta lévő maszkot és hiába néz a szemembe többször is, egyszer sem ismer meg. Figyelem, ahogy megborzong először az italtól amint húsos, érzéki ajkaihoz emeli, majd váll vonva ismét belekortyol ezúttal nagyobbat és többször, mintha attól hogy hamarabb túl van rajta és kiitta javulást várna. Figyelem, amint kissé imbolyogva áll fel. Hallom, amint szabadkozva kér elnézést és indul meg az illemhelyek felé. Eljött az én időm a hosszú hónapokig tartó tervezgetés, megfigyelés és előkészületek után: ideje akcióba lendülnöm. Elindulok becserkészni a prédámat.

A mosdóhoz érve a lányt még épp időben kapom el, amikor lábai összecsuklanak alatta és összerogy, mint egy rongybaba. De nem élvezhettem sokáig az afelett érzett örömöt, hogy karjaimban tarthatom; el kellett vigyem a legkisebb feltűnés nélkül. A karjaimba kaptam hát törékenynek, szinte súlytalannak tetsző testét és megindultam vele a tömegen át a kijárat felé. Mire Garynek vagy a hülye haverjainak feltűnt a lány hiánya, mi már messze jártunk. Mindent előkészítettem, a régi, családi kúria a hatalmas birtokkal csakis várt. Óvatosan a pincében lévő vaságy matracára fektettem, ölembe véve a lábait megoldottam a magassarkúit és a bilincset a bokájára helyeztem. ~Innen nem szöksz meg!~ Gondoltam mélységes elégtétellel.

~Végre én győztem, végre az enyém lett!~ A fellegekben éreztem magam, Elisabeth mellé ülve kisimítottam csapzott, izzadt haját az arcából. A bőrének puszta érintésétől is elektromosság cikázott végig testemen az ujjbegyeimtől kiindulva egészen a lábujjam végéig, ami kellemes cirógatásnak hatott. Akartam. Még. Többet. Kétlem, hogy valaha is képes leszek betelni vele vagy ráunni. ~Nem, nincs az az Isten!~ Üvöltött agyam hátsó traktusában fel egy hang. A farkasom pedig ez egyszer elégedetten és jóllakottan nyalogatta a szája szélét purrogva mintha nem is kutya- hanem macskaféle volna. Nem tudom, hogy mióta voltam vele a szobában, simogattam lágyan az arcát vagy csak fel-alá járkálva vártam ébredésére. Talán egy fél percre, ha elhagytam a helyiséget - csak hogy könnyíthessek magamon, elvégre nekem is vannak szükségleteim kérem - és Lissy ekkor mozdult meg lassanként magához térve. Mire visszatértem a pincébe - ahová elzártam a külvilágtól de legfőképpen a hülye pasijától - már magánál volt.

Örömömben a szemeim is bepárásodtak - így észre sem vettem, hogy a lány szemei is csillognak a könnyeitől -, ahogy a boldogság hullámai lelkem omladozó szirtjeihez csapódva felkorbácsolódtak teljesen. Arcomon beteges vigyor terült el, olyan voltam mint a kisgyerek aki megszerezte az oly vágyott játékszert és most nem tud a puszta látvánnyal sem betelni.
- Galambom, felébredtél végre?! Hogy érzed magad? - Hangomat elváltoztattam torzítóval, arcomat maszkkal fedtem el; kizárt hogy felismerjen ennyi év és változás után. Míg én nem szűntem meg számolni az éveket, hónapokat, napokat és órákat a viszontlátásunkig, neki nyilván eszébe sem jutottam csak az a ficsúr Gary. De nem baj, most már orvosoltam a problémát, minden a helyére került és itt van, itt lesz velem... örökkön örökké, míg a halál el nem választ. (922)user: Rainbowgirl ✥ kor: 30 ✥ multik: Nyista ✥ tapasztalat: lassan 10 év
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Kieran Blackwell | Lunatic Beast   Vas. Okt. 15, 2017 9:45 am


Gratulálunk, elfogadva

Kieran Blackwell alias Heathcliff

Még mindig fenttartom a véleményem, hogy elfogadó szövegben nem szokás ömlengedni,
de mindig azon kapom magam hogy újra és újra megteszem.
De, hogyan is lennék képes visszafogni magam, amikor sokadik olvasásra is odáig meg vissza vagyok a karakterlaptól, amit összeraktál! Imádom az ötletességet és a precizen kidolgozott részleteket, az pb alanyról és a sötét őrületről nem is beszélve! Imádok, minden egyes posztot amit az orrom elé tolsz és alig várom, hogy ott folytathassuk, ahol abbahagytuk a mi kis kalandunkat!
Mindig lenyűgözöl, nem is tartalak fel tovább! <3

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
 

Kieran Blackwell | Lunatic Beast

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Karaktereink :: Tagjaink :: Vérfarkasok-
^
ˇ