Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Útmutató

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Útmutató   Hétf. Szept. 18, 2017 1:55 pm


Regisztráció

₰ Mindenképp teljes névvel regisztrálj(Kereszt+Vezetéknév).
₰ Regisztráció előtt a foglalókat böngészd át, nehogy más nevével, arcával alkoss karaktert!
₰ A világunkról, fajainkról célszerű elolvasni mindent, hogy tisztában legyél azokkal a tudnivalókkal, amikre a játéktéren szükséged lehet.


Karakteralkotás

₰ Az előtörténetre két hét áll a rendelkezésedre, ha valami okból kifolyólag nem sikerül ennyi idő alatt elkészíteni, kérhetsz haladékot. Amennyiben ez nem történik meg, a karakter törlésre kerül. Az előtörténet megírásához nyiss egy topicot a karaktered nevével az arra kijelölt részlegben. A tartalmát nem szabjuk meg, íródhat E/1-ben, E/3-ban, múltban, jelenben, bármelyik elfogadható forma. Szerepjátékpéldát, vagy előtörténetet is írhatsz, ami akár lehet máshonnan hozott(saját) is. Ha felnőtt tartalom, trágár szavak is szerepelnek benne, tedd ki a +18-as jelzést!
₰ Az avatarméret 200x320-as. Ha nem találsz megfelelő képet, nyugodtan kérhetsz másoktól segítséget az erre kijelölt topicban. Az avataron szereplő alany valós személy legyen, a fantasy, anime, vagy egyéb rajzolt képeket nem fogadjuk el!
₰ Keresett karakter esetében bárminemű változtatás csak és kizárólag a hirdető engedélyével lehetséges. Ha többen regisztrálják be ugyanazt a karaktert, a hirdető dönt, kié lesz a karakter, de ilyenkor a megalkotásra csak egy heted van. Ugyanúgy joga van ahhoz is, hogy elvegye a keresettjét, ha azzal bármi problémája adódna; inakvitivás, konfliktus, stb. Ha canon, illetve keresett karakter mellett döntesz, ügyelj a karakterhűségre!
₰ Hirdetést csak elfogadott előtörténettel adhatsz fel!
₰ A canon karakterek is visszavehetőek, ha az adminok úgy döntenek, nem megfelelően viszi, vagy nem fordít rá elegendő időt.
₰ A multizást nem korlátozzuk, mindenkinek annyi karaktere lehet, amennyit szeretne,
de ügyelj arra, hogy egyiket se hanyagold el. Ha már nem tudod hozni a karaktert, vagy nincs rá időd, inkább válj meg tőle, minthogy megvárasd a játszótársakat, vagy lefoglalj egy pb alanyt. A legfontosabb, hogy új karakter vállalása ELŐTT jelezd egy adminnak a szándékod, akkor is, ha a nyilvánosság előtt nem akarod felvállalni!
₰ Az avatar alanyok csak abban az esetben foglaltak, ha szerepelnek a foglalóban, illetve a rezerválások között. Ugyanis lehetőségetek van előre lefoglalni a play by-okat. Amennyiben egyik listában sem található az adott híresség arca, bátran lehet alkotni vele!
₰ "NJK"-t(Nem Játékos Karakter) is lehetőségetek van alkotni, tehát ugyanúgy játszhatnak a játéktéren, de az ő szerepük csak ideiglenes. Előfordulhat, hogy valakinek csak néhány játék erejéig van szüksége egy személyre, vagy esetleg a szükséges személynek valamilyen okból meg kell halnia egy karakter története szerint. Őket ugyanúgy a keresett karaktereknél lehet hirdetni, a lényeg, hogy valahol fel legyen tüntetve, nem rendes játékost hirdetsz. Előtörténet nem szükséges ezen karaktereknek!


A játék menete

₰ Ahogy az előtörténetnél, úgy a reagoknál sincs megszabva szószám, de nagyjából 300 szót nem árt írni, hogy a játékpartnernek legyen mire reagálnia. Az írásmódba sem szólunk bele: íródhat E/1-ben, E/3-ban, múltban, jelenben, bármelyik elfogadható forma, csak ne váltogassátok őket egy hozzászóláson belül!
₰ Ha a tartalom megkívánja, a post elejére tessék kitenni a +18-as jelzést!
₰ Mielőtt becsatlakozol egy másik játékba, egyeztess a résztvevőkkel! Csak akkor írj valakinek postot, ha az illető is beleegyezett.
₰ A halál csak és akkor fordulhat elő játéktéren, ha valaki megválna egy karaktertől, és az a karakter saját, tehát nem canon vagy hirdetett. Ebben az esetben a staffet mindenképpen értesítsétek róla!
₰ A helyesírásra figyelj oda, inkább olvasd el kétszer a reagod, mielőtt elküldöd. Néhány elírás, hibás szó még belefér, de ha túl sok hibát vétesz, a staff szólhat érte. A szóismétlésre is vonatkozik, hiszen elég csúnya, ha egy post telis-tele van ugyanazokkal a szavakkal, kifejezésekkel. A sok vesszőt is mellőzzétek, csak annyi kerüljön a hozzászólásba, mennyi muszáj, nagyon meg tudják törni a mondatokat. Ebben az esetben senki se vegye magára a figyelmeztetést. Az adminok azért vannak, hogy segítsenek, nem azért, hogy ártsanak nektek!
₰ Egy játéktéren egyszerre csak egy játék futhat. Ha nem találsz megfelelő helyszínt, bátran kérj a helyszínkérő topicban!
₰ Ha végeztetek egy játékkal - ezt is előre beszéljétek meg a játszótársakkal -, a postok elejére vagy végére írjátok ki, és mindenképpen jelezzétek a kijelölt topicban! Ha egy játék véget ért, de nem lett lezárva, előtte mindenképp szólj, ha oda kívánnál írni.
₰ Lehetőséged van egyszerre több játékot is folytatni a fórumon, de vedd figyelembe a korábbi játékok kimenetelést is. Ha egy másik karaktert megemlítenél egy másik játékban, jelezd az irányába, vagy kérj engedélyt!

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
 

Útmutató

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Világunkról :: Ismertetõ-
^
ˇ