Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Kikötő és dokkok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Kedd Jún. 19, 2018 10:56 pm

Nagyon halványan érzem az erejét és már ez is megborzongatja a tudatomat. Milyen lehet, ha úgy igazán elengedi magát? Vajon képes lenne megadni nekem mindazt, amire vágyom? Nem tűnik túl erősnek... de az előbb amit megvillantott puszta demonstrációként... megmozgatott bennem valamit. Talán... egy kicsikét akarom, hogy eljátsszon velem. Kíváncsi vagyok mit tenne velem. Mit tehetne. Figyelem ezt a csürhét. Kritikusan és némiképp értetlenül szemlélem a felhozatalt. Ami azt illeti, fel nem foghatom, mi értelme van emberekkel vegyülni. Mármint, oké, hogy kihasználjuk őket pár dologra, na de hogy megvédeni őket? Ugyan mi a fenének? Annyi van belőlük, mint a rohadás. Még jót is tenne a világnak a ritkítás. Azt persze kötve hiszem, hogy valaha is szólna, vagy valaha is akarna velem találkozni ezután. Épp ezért is akarok a legtöbbet kihozni a mai napból. Több lehetőségem úgyse lesz.
- Hmmm...
Hümmentek a visszakérdezésre, ő pedig elém lép. Enyhén emelem meg a fejem, érdeklődve pillantok rá mire ő olyat tesz, amire nem számítottam. Még nem... Elkapta a torkom, érzem, ahogy ujjai erősen szorítanak arra a hattyú ívre. Arcom villámgyorsan kipirul, szemem kéjenc csillogással telik meg, talán még egy buja nyögés is kiszökken az ajkaim közül. Érzem ahogy leheletnyi elnyílnak, érzem, ahogy az ereje reám telepszik és fojtogat. Szinte csalódott arcot vágok, amikor elengedi a nyakam. Ennyi? Most komolyan? Szívatsz??? Elkapom a kezét és magamhoz rántom. Egészen pontosan magamat rántom közel hozzá.
- Lehetek akár most is...  
Sóhajtom az ajkaira lehelve szavaimat, de nem csókolom meg, csupán farkasszemet nézünk, úgy igaziból. Valami érdekel benne, valami... nem hagy nyugodni. Abban bizonyos vagyok, hogy az előttem álló... nos, nem sok érzelemre lehet képes, de nekem nem is ez kell. Lassan közelítek felé, ne vegye támadásnak, ahogy az orromat hozzádörgölöm a nyakához, majd aprókat harapok a nyakába. Ja hogy vannak egy csomóan itt? Marhára érdekel. Tényleg... talán egy másik univerzumban.
- Nem bántom őket... ha játszol velem. Mit szólsz?

avatar
Vérfarkas
₰ Reagok száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Hétf. Jún. 18, 2018 8:13 pmChantal & Arzen

Serial killer? Sweet jesus, no. I'm a sociopath!

Nem tudom hogy mire megy ki ez a kis cicázás, de valahol a feszültség mellett szórakoztat is a dolog hogy ennyire nyíltan nyomul, és az meg külön öröm lenne hogy rám. De csak félmosolyt villantok meg ahogy hátrasimítom a hajam az arcomból. Ez is olyan rám jellemző laza mozdulat és sokszor azt hiszik azért csinálom mert semmi nem érdekel. Nos, nincsenek messze a valóságtól, és sokszor nem is érdekel a világ. Nem akadályoznak az érzelmek, hiszen nem kötnek gúzsba és nem vagyok a rabjuk, de talán... jobb is így, legalább ellensúlyozom Maddoxot.
Felvonom a szemöldököm, hiszen ami érdekel és fontos nyilván nem fogom elfelejteni, de ez hogy ő mikor merre van,,,
- Majd felírom a naptáramba - legyintek, és őt nézem ahogy a kis galerimet méregeti. Mintha furcsa lenne hogy farkas létemre ilyenekkel lógok. Na és? Megtehtem, nem? A lehető leglehetetlenebb helyekről tudok előkerülni és Mad nem egyszer kapott már istentelen agyérgöcsöt tőle. Mondjuk, amikor az egyetemi campuszról kerültem elő.
- Oh igen a szüleim talán tudtak valamit már akkor - vigyorodom el, és ez majdnem őszinte gesztus, hiszen tény és való hogy bárkinek elég mérgező tudok lenni aki jobban megismer. Mégis, ha valaki megismer... a réteg alá néz... talán megért valahol. Valahol, jó mélyen.
- Bár, micsoda Hajasbaba? - kérdezek rá ahogy elé lépek, ahogy úgyis felém közeledik. Nem ajánlom neki hogy elrontsa itt a szórakozásomat, és kárt tegyen az itteni fiúkban. Akkor nem lesz kivel játszanom.
- Kevesebb mint gondolnád... - mosolyodom el, aztán hirtelen előrenyúlok, és megragadom a torkánál fogva. Nem emelem fel, épp csak szorítom.
- Nem ajánlom hogy kárt tegyél a játékaimban, szeretek itt dartsozni, de legközelebb te is lehetsz célpont - mosolyodom el és megveregetem az arcát csak a mihez tartás végett. Megbocsátó aztán végleg nem vagyok, és egy egészen kicsit.... talán emlékeztet is egy nőre, egy féktelen farkasra... Nem húzom vissza az erőmet, hagyom hadd szorongassa és farkasom is vicsorítva morran fel, ő még annyira sem toleráns mint én.••

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Jamie Campbell Bower
₰ Reagok száma :
16

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Hétf. Május 21, 2018 10:45 pm

Módfelett kíváncsi vagyok erre a hímre, de ő valahogy nem igazán mozdul meg rám. Nem is tudom, hogy ez sértő vagy inkább csak korbácsolja az amúgy sem makulátlan tiszta fantáziámat. Hadd ne válaszoljak tisztességesen, jóóó? Awh, azok a jéghideg metsző szemek, akár az olvadó jégcsap csillanása a kötekedő napfényben. Olyan rideg, olyan...érdektelen..olyan veszélyes. Érdekel, kell, akarom. Legalább egy próbakörre.
- Cavinton drága, nem felejtheted el.
Sóhajtok már-már színpadiasan, miközben a fura sleppjét méregetem, cseppet sem titkolt módon. Némelyik értetlen ábrázattal néz rám vissza, némelyik felsőbbrendű vigyorral, mint egy elcseszett gigolo. De sajnos mindez csupán egy külső máz, egy elnagyolt maskara. Sikítva menekülnének, ha elárulnám, mit is szeretnék, mit tegyenek velem. Talán képtelenek is lennének rá. Talán beteg vagyok, talán csak furcsa, noha véleményem szerint annyi az egész, hogy az én valóságom kicsit más, mint az övéké, de ettől még valódi és az enyém. Csak a megfelelő partnert kellene megtalálnom, akit nem rettent el ez a valóság. Mondjuk ennyi év után olyan elvárásom már nincs is, hogy maradjon velem az illető. Úgysem fog...
- A te neved is... Arzen. Arzén... a legmérgezőbb félfém.  
Kuncogok fel hangosan, miközben mutatóujjammal nyomkodom a hegyomlás felkarját. Eeeh.. túl puha. Ez is dísznek van. A feleletet meglepetten hallgatom, s úgy nézek a válaszolóra, mintha azt mondta volna, a vaj sárga. És akkor mi van? Felőlem kiskutyája is lehet. Hol érdekel ez engem? És őt? Mi a retek, felcsapott gardedámnak egy farkas?
- Nem mintha meghatna.... bááár...
Húzom el a hangom, amint megérzem az erejét, a ruha alól kivillanó bőrfelületeim azonnal libabőrösödnek, a gerincemen végigszambázik a tömény vágyódás. Az ajkamba harapva fordulok felé egy kecses csípőriszálással és visszalépdelek hozzá, mint egy farkasba oltott macska s egészen közel állok meg vele szemben, pillát rezegtetve nézek fel rá, s mikor levegőt veszek, még össze is érünk az ikertornyok által.
- Mondd csak Arzen... belőled mennyi kell a mérgezéshez?

avatar
Vérfarkas
₰ Reagok száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Vas. Május 20, 2018 10:59 pmChantal & Arzen

Serial killer? Sweet jesus, no. I'm a sociopath!

Igazán figyelemfelkeltő látvány a nőstény, és erősnek érzékelem a kora alapján, bár én magam sem vagyok épp suhanc már. Tekintetemben ott van a kor bölcsessége és nemtörődömsége is, amit Maddox annyira utál bennem. Szerinte felelőtlen vagyok, szerintem meg túl hosszú az életem ahhoz, hogy gátlásokat növesszek, így hát magam mögött hagytam mindent, ami csak hátráltatott. Én túléltem, de sok társam hullott el, és a vezérem az egyetlen fix pont az életemben, hiszen vele... mindenen át küzdöttem magam.
- Mindenképpen, ha el nem felejtem - mosolyodom el hidegen, de nem az érdektelenség miatt, hanem a lehetőség adta érzés miatt. Nekem nem rebben meg a szemem ha meg kell ölni valakit, és akkor sem ha könyörögnek, emiatt sokan tartanak szörnyetegnek. Láttam embereket elgyengülni a könyörgések hatására, de sosem értettem miért?
- Chantal, egyedi... - jegyzem meg ahogy belekortyolok a korsó sörömbe. Oh ha még hatása is lenne rám, de jó lenne, de csak a tömény tud elérni bármit is. Ez az olcsó lőre nem. Elmosolyodom a nyílt kétkedésén, és a szemem villanása jelzi csak hogy kieresztem az erőmet ami eddig magam köré volt csavarva. A farkasom felállva rázza meg magát és kivicsorítja a fogait a nőstényre, míg az emberi arcom meg sem rezzen.
- Ő nem fog belemenni. Várja otthon az édes kis asszonkája - jegyzem meg, és enyhe él jelenik meg a hangomban. Nem szeretem ha lebecsülnek, bár valahol sokszor szórakoztat a tény. Nem támadok a nőre, de érezhetően megváltozott a légkör és a kis társaságunk is hátrább húzódik. Ösztönös védekezés ez.


••

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Jamie Campbell Bower
₰ Reagok száma :
16

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Hétf. Ápr. 02, 2018 2:53 pm

És én még azt hittem, ez a napom is unalmasan fog eltelni. Unalmasan és semmit mondóan, mint az eddigiek is. Bárcsak gyakrabban tévednék ilyenekben, ugyanis az élet elém sodort egy érdekes kis társaságot. Noha nem is az egész társaság az érdekes belőle, hanem csak egyetlen egy hím. Oly közömbös, oly érzéketlen...és olyan lábrogyasztóan erős a fogása, hogy akaratlanul is rápörgött az agyam. A bőröm szinte ég az érintése nyomán, farkason felnyüsszen a tudatom mélyén. Te is akarod? Téged is érdekel? Hát persze, hogy érdekel, hiszen egy vagy velem...
- Majd szólj...
Mosolygom rá édesen, elvégre... nem vagyok egy finnyás alkat, eltüntetek én hullákat merő viccből is. De azért... jobban izgat az az erős fogás, amivel majdnem összeroppantotta az ujjperceimet. Persze... az is lehet, hogy csak túl... régóta kedvesek már velem. Az is lehet, hogy csak túlreagálom. Hogy megközelíteni sem tudná azt, amit elvárok. Sajnos, ez szokott lenni az általános tendencia. Imitálok a két mutatóujjam összeérintésével egy minitapsolást, miközben hangtalan artikulálom, 'taps-taps'.
- Chantal.
Válaszolom mintegy vissza és biccentek neki is, meg a csürhéjének. Bár azt kötve hiszem, hogy ezekkel is valóban baráti kapcsolatokat ápolna. Inkább nevezném unatkozásnak, mintsem igazi összeröffenésnek, no de nem leszek semmi jónak az elrontója. A kérdésére felnevetek, és körbenézem a kis társaságot, kiválasztva a legnagyobb darabot. Vajon te össze tudnál törni?
- Nem is tudom. Lehet. De az is lehet, hogy nem vagy hozzá elég erős.
Nézek hátra rá a vállam fölött, majd visszafordulok és a nagydarab fickót vizslatom. Olyan csalókák ezek a muszklik, mert némelyikbe csak levegő van, de erő nincs és ez kívülről nem feltétlen látszik.
- Neked van programod, hegyomlás?

avatar
Vérfarkas
₰ Reagok száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Vas. Ápr. 01, 2018 10:36 pmChan & Arzen

Serial killer? Sweet jesus, no. I'm a sociopath!
Nem gondoltam volna hogy a mai kis levezetés edzésem után a lazulás közepette besétál a klubba egy másik farkas is rajtam kívül. Nem is tudom hogy mit gondoljak elsőre, de leginkább üresen pillantok végig rajta ahogy közeledik. Csinos, meg kell hagyni talán megérne egy éjszakát is az ágyamban, mindenféle kötöttség nélkül. Nem vagyok olyan gyenge mint amilyennek elsőre tűnök, és sokan bele is esnek a hibába hogy lebecsülnek a kinézetem miatt, mert nem vagyok egy kétajtós szekrény, mint Maddox bátyám.
- Majd legközelebb - villantok egy jéghideg élettelen mosolyt, ahogy figyelem a próbálkozását, és megvillan a szemem. Ez most nem véletlen volt, ahhoz túlságosan is profin tartja a kést, de nem hagyom hogy eltörje a cimborám csuklóját, így mielőtt megroppanna a keze, én markolok rá az övére. A kezemben tartott késeket is elhajítom, és nem foglalkozok a tompa kis tapsolással, hiszen tudom jól hogy a dobásaim, közvtlen az övéi mellé fúródtak, mert fizikailag lehetetlen lenne hogy bele álljanak. Kék szemeim már majdnem kíváncsian csillannak, ahogy visszatekerem az erőmet magam köré, és farkasom meg sem moccan odabent. Érzem a felfokozott érzéseit, a vágyát, valamiféle vágyat arra ami történt, de bennem semmi ilyesmi nincsen, ezt érezheti is.
- A nevem Arzen - szólalok meg végül, mert talán ér annyit hogy megtudja a nevem is.
- Még nincs. Miért, tudsz valami jót? - kérdezek vissza aljas kis mosollyal, hiszen sokan sokféleképp értelmezhetik a gesztusaim. Már megtanultam azt mutatni, amit látni szeretnének és Maddox szerint már egészen eredményes Don Juan vagyok ha akarok. Bár ritkán töröm magam hogy bevágódjak, nekem nem kell barátnő, nekem egy éjszaka kell, és semmi más. Vagy kettő három.


••

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Jamie Campbell Bower
₰ Reagok száma :
16

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Vas. Jan. 21, 2018 9:07 pm

Egészen érdekes kis társaságba botlottam itt a világ egyik szegletében, valami névtelen kis lebuj névtelen kuckójában. Messziről kivirít, hogy itt az összes szuka szintjét messze lehagyom, de a kocsányon lógó szemek már régóta nem hatnak meg. Meg mondjuk más se. Az a farkas nem néz ki rosszul egynek, de az a helyzet, hogy valószínűleg ő is pont ugyanolyan csalódás lenne, mint a többi száz és százezer a világban. A válaszára csak egy ragadozó mosolyt villantok s nagy kegyesen megajándékozom a jelenlétemmel a társaságot. Szegények.
- Ezt mély sajnálattal hallom....
Sóhajtok fel, a hírre, miszerint nincs élő célpont. Pedig úgy lenne az igazi, így elveszik a játék tétje. Édes pillogásom nem volt elég, a pojáca úgy gondolta majd jól megviccel azzal, hogy ne ereszti a késeit. Rossz hír édes, elveszem, amit akarok. Azonban mielőtt még szilánkosra törhetném picinyke, jelentéktelen csontjait, a fűszeres illattal megáldott farkas erős ujjai fonódnak a kezemre és roppantja meg azt. Szisszenésem inkább nyögésbe hajlik, miként hirtelen felcsillanó szemekkel figyelem, ahogy lefejti a kezem a "haverja" kezéről. Le sem veszem, róla a szemem, úgy dobom el a kést, meg a következőt és a következőt. Telitalálat... talán ez a pasi maga is az volna. Árnyaltan babonázva közeledem felé, miközben kiropogtatom megszorongatott kezem. Az az erő, a kor... ahogy lehengerlően hempereg fölém, ahogy maga alá kényszeríti a bestiám. Testem megremeg, vágy gyullad fel a lelkemben... ő talán tudna egy estére olyan hamis szerelmet adni nekem, melyre ácsingózom évek óta. Akarom... Szinte lélegzetvisszafojtva lépek oda hozzá, eltolom az utamból a csőcseléket s a bicepszét tapogatom. Ajkamba harapva, elképzelve mi mindenem tudná összeroppantani, megszorongatni, birtokba venni.
- Mondd csak hím... van estére programod?

avatar
Vérfarkas
₰ Reagok száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Vas. Jan. 21, 2018 5:16 pmChan & Arzen

Serial killer? Sweet jesus, no. I'm a sociopath!
Kellemesen tengetem itt a napom nagy részét, mert hírekre is szomjazon, de eleve csak úgy jól tudom magam érezni egy ilyen helyen, és nem zavar ha olcsó sör szaga van és ragad egy kicsit a parketta. Madox sokkal kényesebb ilyen szempontból, neki nehéz tetsző helyet választani ahol nem a vip páholyba akar menni azonnal. Kényelmes, sznob dög ilyen szempontból, én viszont nem válogatok, talán kicsit azért sem, mert emlékeztet a régi korokra ahonnan jöttem.
A nő viszont nagyon modern, és nem tudom eldönteni hová tegyem, de az is tény hogy nem mozdít bennem meg semmit ami fontos lenne. Szépnek szép, de a látvány valahogy nem azt sejteti hogy cuki kiscica lenne.
- Nem, ásni nem kell. Amúgy is itt a tenger - válaszolok neki, és a sörökkel együtt indulok vissza, és ha jön, akkor vele is. Emberek, semmi többek, mégis remekül elszórakoztatnak ma, és ez a fontos. A nőre villan a pillantásom, de semmit nem olvashat ki belőle, mert nincs ott semmi.
- Ez nem az a játék - veszem kezembe a saját kék nyelű kis késeimet, amikkel dobálok. Helyi mind, nekem megvan a saját rejtett fegyverem, és nem kellene mellé ez. Így is lapul kés a derekamnál, de nem mutogatom ha nem muszáj, anélkül is veszélyes vagyok már csak a farkasságom miatt is. Figyelem ahogy tőrt szerez, és ahogy jobban megszorítja Mick kezét, ráfogok én is az ő kezére, mielőtt eltörné a csuklóját, így csak egy kicsit nyöszörög a fickó.
- Finoman hajasbaba, ők törékenyebbek és zabos leszek ha elrontod a játékot - én bezzeg nem sajnálom, és kieresztem rá az erőmet hogy csak úgy érezze a bőrén a kort és hatalmat, mielőtt elengedném. Aztán a dobását nézem, tiszta halálos dobás, nem éppen mindennapi.
- Majdnem tízpontos. Elmegy - hümmentem ahogy beleiszom a korsó sörömbe.


••

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Jamie Campbell Bower
₰ Reagok száma :
16

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Kedd Jan. 09, 2018 10:59 pm

Ami azt illeti, kicsit büdös a hely, de legalább nincs minden sarokban egy öltönyös mitugrász. azoktól mindig kiütést kapok. No de nem is érdekel annyira a berendezés, sem a kocsányon lógó szemek, elvégre tisztában vagyok vele, hogyan is nézek ki. Az más kérdés, hogy visszaélni is szoktam vele. Néha. Most persze következik egy laza kétperces szemezés a csapossal, mert valahogy ezeknek a férgeknek néha derogál egy nőt kiszolgálni. Noha nem is értem, ugyanúgy kifizetem, nem mindegy ki issza meg a lőrét? De mielőtt még kikaptam volna a pultból, jött a Hím, és elvonva a figyelmét mégiscsak lecsapolta nekem a sört és egy kisebb tányér mogyorót is kaptam. Noha én azt a nagyot akartam... na mindegy, meg lesz majd ennek is a böjtje. Kortyolok egy jólesőt, lenyalom az ajkamról a habot, majd megemelt szemöldökkel fordulok irányba, közelebbi kezem a pulton támaszkodva, egyik lábam kinyújtva míg másik a tartóba akasztva.
- Az attól függ... el is kell őket ásni?
Húzom aljas mosolyra telt ajkaim s egy mogyorót feldobok a levegőbe, ami aztán a számban végzi be. összeroppantom a fogaimmal, majd a pulttól ellökve magam, és elmarva a zsákmányom, odasétálok a díszes kompániához. Egy közeli asztalra leteszem a cuccaim és iszok még egy kortyot.
- Élő célpont nem lehetne? Az viccesebb.
Kacagok fel s elmenve a Hím előtt enyhén hozzádörgölőzöm. Aww, kirázott a hideg a ridegségétől. Kiszemelek egy szerencsétlent akinél még van kés, a hasára teszem a kezem, lassan felcsúsztatom a mellkasán, majd a vállára átfordulva a kezéig húzom puha ujjaim, ahol is... kicsavarom a kezéből a tőröket. Mintha roppant volna valami.
- Upsz, nem mondtad, hogy üvegből vagy...
Ártatlan pillogás és odanézés nélkül dobom el a tőrt, áhh egy centivel a közepe mellé ment.
- Nocsak, kijöttem a gyakorlatból...

avatar
Vérfarkas
₰ Reagok száma :
7

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   Kedd Jan. 09, 2018 9:56 pmChan & Arzen

Serial killer? Sweet jesus, no. I'm a sociopath!
Semmi jobb dolgom nincs. Tényleg nincs, úgyhogy a mai napom arra szánom, hogy sorra járom a kikötő körüli kocsmákat, mert egyfajta nyomozást is folytatok, de csak félgőzzel. Tudom hogy Maddox elment a Black Starba és a tulajjal beszélt, aki elég balhés de dörzsölt tag hírében áll, és komolyan csodálkozom hogy még nem hívta meg a falkába. Használni tudnánk egy ilyen tagot, méghozzá elég sok mindenre. Tudom hogy Mad nem hív meg akárkit, és meg se szokott, de Keith igazán csatlakozhatna, nem lenne rossz húzás. Szóval a kikötőben járva csak fél füllel hallgatom a híreket, inkább elvegyülök a rossz társaságba, késelők, gyilkosok és piti tolvajok között, és elég hamar le is lazulok. Olyanná válok mint ők, és dobótőrökkel versenyzünk épp az egyik tábla előtt, mikor az ajtó nyílik és besétál egy nő. Első ránézésre jó bőr, de ilyen attitűddel? Tuti hogy fizetős. Bár végigmérem, csak azért is mert farkas az illető, és ezekre érzékeny vagyok, ha már egyszer fajtárs. Belehajítom a tábla közepébe a maradék tőröm és a pulthoz indulok én is, de nem mellé ülök le, annyira nem érdekel.
- Hé Ricky, még egy kört nekünk oda a dobálóhoz - rendelek legalább hat korsó sört, és persze hogy végignézem a jövevényt. Filózok kicsit hogy mi legyen, de végül a tálca sörrel indulok el vissza.
- Hé, Hajasbaba. Mennyire vagy bevállalós? - kérdezem és a fiúk felé intek, akár csatlakozhatna is. Ha mázlink van akkor jó esténk lesz. Vagy csak nekem, még nem döntöttem el, hogy mennyire legyek nagylelkű, ha már az egész helyet ki tudnám nyírni egyetlen perc alatt. Még jó hogy nem szeretem a rumlit és a vért a ruhámon.


••

avatar
Vérfarkas
₰ Play by :
Jamie Campbell Bower
₰ Reagok száma :
16

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Kikötő és dokkok   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Kikötő és dokkok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Kereskedelmi kikötő
» Kiképzőterepek
» Kikötőváros
» Kiképző terep
» Kiképzőterep

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: New Orleans :: Külváros-
^
ˇ