Poison After Bite

A FÓRUM BEZÁRTA KAPUIT!
Bevezetõ
Poison After Bite
Sötét köpenyek libbennek, hatalmas tappancsnyomok tarkítják az erdő talaját, vértelen áldozatok fölé démonok hajolnak. Valahol másutt a csillagtalan, hűvös éjszakában farkasvonyítás hallatszik, kövér hold fénye tör át a sötét felhőkön keresztül. A földtől néhány méterre alaktalan lény lebeg, várva a megfelelő pillanatra, hogy a kiszemelt áldozatára vesse magát, miközben egy halandó álmát épp egy hasonló lény őrzi.
Az oldal kitalált világra épül, az egész csupán fikció, nagyrészt a legendákat vettünk alapul. Akad néhány sorozatból, filmből merített ötlet is, de saját elemekkel is tarkítottunk megújult világunkat. A Poison after bite a természetfeletti világnak ad otthont - fajok harcait, testvériségek felemelkedését, halandók átlagos életét, de akár falkák hierarchiáját is nyomon követheted. Vagy inkább a részese lennél mindennek? Gyere, csatlakozz bátran hozzánk, ahol összesen nyolc faj közül válogathatsz, de akadnak egyéb csoportok, kovenek, falkák, akik lehet, hogy éppen rád várnak. Hogy mi a teendőd? Önmagadnak lenni. Vagy kevésbé. A döntés egyedül a tiéd!
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
beszélgess bátran
Utolsó bejegyzéseink
reagok, posztok
World of Witchers

írta: Vendég
Hétf. Szept. 10, 2018 9:15 pm

Behind the Mask ~ A karakter hirdető fórum

Kedd Szept. 04, 2018 11:37 pm

Starbucks

Szomb. Aug. 25, 2018 7:30 pm

2018. augusztus

Hétf. Aug. 13, 2018 1:38 pm

Társalgó

Csüt. Aug. 09, 2018 6:46 pm

Konyha és étkező

Szomb. Aug. 04, 2018 5:09 pm

Fontos közlemények

Csüt. Aug. 02, 2018 5:16 pm

Maverick Tér

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:24 am

Golden Bowl Étterem

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:22 am

J.J. Foley's Bar & Grill

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:11 am

Irish pub

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:08 am

Kikötő és dokkok

írta: Poisoner
Szer. Aug. 01, 2018 1:07 am

Statisztika
mennyi?!
Fajok Hölgyek ♀ Urak ♂
Vámpírok 9 13
Boszorkányok 5 3
Vérfarkasok 5 9
Hibridek 1 1
Félvérek 1 0
Lidércek 3 1
Banshee-k 2 0
Emberek 7 5
Összesen 34 31
Mi is itt vagyunk
megbújva a sötétben
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (27 fő) Kedd Júl. 31, 2018 6:36 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Klubokkal szegélyezett sétány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Klubokkal szegélyezett sétány   Csüt. Nov. 23, 2017 3:58 pm


Freya Vinter & Vincent Cellier
 - Az eredettörténetem egy elég hosszú történet - mondom, miután leültünk. Megemelem felé a korsóm, ahogy azt a szokás tartja, majd belekortyolok a finom, hideg és szúrós italba, aztán ténylegesen válaszolok a kérdésére. - Velencében születtem az Úr ezerhatodik évében. Tehát nem vagyok egy mai darab. Egész életemben utaztam.
Ismét belenéztem a korsómba, majd Freya válaszán elkezdtem nevetni. Látszott rajta, hogy óvatos és nem akar hatalmi harcba keveredni. Megértettem, tehát válaszoltam a következő kérdésre.
- Öt éve érkeztem a városba, vagyis nem is igazán a városba. A város szélén van a birtokom - a következő kérdésére csak értetlenkedve nézek a szemébe. - Te tudod, hogy mit keresel a városban? - elvigyorodok ismét. - Én szórakozni és élni jöttem.
Az előttem lévő pipát kezdtem el nézni. Víz, szén, dohány. A szenet a zsebembe lévő öngyújtóval meggyújtottam, pillanatokon belül a pipa használható volt.
- Kellemes helyet választottál, jó az ízlésed. Jobban szeretem az ilyen helyeket, mint a csim-bum "zene" zajától telt night clubokat, bár megfelelő alkohol mennyiség mellett azt is élvezem. - mondom, majd a pipába szívok. Kellemes cseresznyés aromával rendelkezett a dohány. Ízlett. A a gőzt az orromon eresztettem ki.
- Na,  csatlakozz te is. - invitálom dohányozni. A vízipipának három szipkája volt, tehát volt helye. - Nem ebbe fogunk belehalni - teszem hozzá humorizálva, de  ez egy elég morbid poén volt.
- Nos én már elég sok mindent elmondtam magamról, cserébe kérlek, te is mesélj magadról - mutatok a mutatóujjammal a lányra, majd ismét egy slukkot szívok a tetszetős készülékből, majd egy nagy karikát fújok a gőzből.
Kényelmesen ülök a párnán és kiiszom az utolsó pár kortyot a sörömből, majd intek a pincérnek, hogy jöhet a következő kör.
Rövidesen egy pincérlány jelenik meg a mi placcunknál a kezében egy-egy habzó itallal.


291 ●
●●

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Klubokkal szegélyezett sétány   Csüt. Nov. 23, 2017 12:58 am


" there ain't no rest for the wicked "
Vincent & Freya

- Nem – nézek a szemébe, nem zavartatva magam, amiért „rajtakapott”, hogy őt méregetem. Hiszen ő választotta a társaságom, a választott társaságodat pedig meg akarod ismerni; még ha felszínesen is. Így külsejének alapos szemléje sem több, mint felszínes. – Kellene lennie? – kérdezek vissza, teste közeledtével illata is közelebb lebeg, megtölti orromat, élénkebbé válik az emberekénél, és bár ki nem zárja őket, magára vonja a figyelmem.
- Igen – bólintok lassan, érdeklődve vonom fel a szemöldököm a folytatásra. – Honnan jöttél? – kíváncsiság, külsejéről nem sikerül megtippelni nemzetiségét, akcentusa sem árulkodó. Meg sem próbálom kitalálni, míg a válaszára várok, így csak tekintete ideiglenes rabjaként várom a választ.
Követem példáját és a korsómmal a kezemben hagyom, válasszon ülőhelyet, ha a klubról én döntöttem. Díjazom, hogy nem a pultnak támaszkodva akar beszélgetni, túl központi, túl zajos és túl sok fül hallgatózik a közelében akarva-akaratlanul.
Mosolygok a kérdésén, megemelem felé a korsóm és belekortyolok a keserű italba, végigsimítja a nyelvem, hidegen csordul végig a nyelőcsövemen és habzik újonnan gyomromban. Ízlelem, visszatérő ismert idegen íz, régen ittam utoljára.
- Megeshet – felelem még mindig mosolyogva a korsóm felett; hogy melyik klán, annak kilétéről nem tervezek beszámolni, hisz bőven elég, ha azt tudja, hogy állnak mögöttem. Függés, de biztonság, hisz nem sokan akarnak konfliktust egy teljes klánnal; és ha az egyik taggal forróvá válik a talaj, hát felforr az egész klán és közted. Ha megölsz, megöl a klánom. És bármennyire is fontos számomra a büszkeségem, az életem a legkedvesebb.
- Mióta vagy New Orleansban? – rajtam a sor, hogy kérdezzek, hát megteszem. – Mit keresel itt? – következik a számomra érdekesebb. Belelátni valaki más életébe, ambícióiba, miértjeibe… hisz senki nem gondol rá, hogy minden őt körülvevőnek álmai, vágyai, utálói vannak. Teljes, ízes-szagos-színes élete, csalódással, árulással, örömkönnyekkel, megítél téged, míg te figyelmen kívül hagyod őt. Idegen teljesség, amit talán soha nem ismerünk meg; így nagy kincs, mikor éppen megnyílik. Még nagyobb kincs, ha éppen az érdekes oldalnál nyitod ki élete könyvét.

378 ; >>>
CREDIT
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Klubokkal szegélyezett sétány   Szer. Nov. 22, 2017 7:38 pm


Freya Vinter & Vincent Cellier
+16

~ Freya Vinter. Hmm... Vinter, mintha hallottam volna már ezt a nevet valahol. - Fut át az agyamon valamiféle felismerés, de az ismerős nevet nem tudom hová tenni.
A vámpír elfogadta a meghívásomat, nagy örömömre. Végre nem kellett egyedül járnom a belvárost.
Láttam, ahogy tekintetét leszakajtva rólam, mely egy kicsit zavarba hozott, végig cikázik az utcán, majd megakad egy épületen, s magabiztos léptekkel megindul feléje.  Én elindulok a lány után halk léptekkel, figyelemmel kísérve Freya vonásait.
A kiszemelt helyre értünk, mely nem is volt oly messze, csak pár lépésre. A vízipipa és az emberi testek szaga csapta meg az orrom, amint beléptem.  A látvány, melegséggel töltötte meg a szívem. A fiatalok hol barátilag, hol a szerelem mámorában ütötték el az idejüket egy- egy pipa mellet. Itt-ott csókok csattantak el, valahol meg víg nevetgélés hasított a térbe.
Freya kikérte az italt én is így tettem:
- Szintén egy korsó sört kérek - jelentem ki, majd a vámpírlányra mosolygok. Ekkor tűnt fel nekem, hogy ő engem elég furcsán méreget. Nem tudtam mire vélni az elemzést, tehát megszólaltam:
- Valami furcsát látsz rajtam? - kérdezem, majd folytatom a csevegést közelebb húzódva hozzá. - New Orleansban laksz? Tudod én nem túl régen jöttem Amerikába. Nagyjából száz éve - mondom úgy, hogy illetéktelen fülek ne fogadják a beszédem.
Mire a mondandóm végére érek meg is kapjuk az italunk, majd  megragadva a korsóm biccentek a fejemmel, hogy foglaljunk helyet.
A csaposnak oda vetem vigyorogva:
- Majd még lesz fogyasztás.
Az egyik sarokban lévő párnák és egy pipa még szabad volt, tehát én elindulok annak az irányába, amennyiben Freya beleegyezik. Ha kicsit oda félrevonulunk felszabadultabban bírunk beszélni.
- Te valamelyik klán tagja vagy? - kérdezem, mikor leültünk.280 ●
●●

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Klubokkal szegélyezett sétány   Hétf. Nov. 20, 2017 5:22 pm


" there ain't no rest for the wicked "
Vincent & Freya

Az éjszaka hív. Csalogat, szinte nem telik el nap, hogy a sötétség ne izzítaná vérem, ígérne valamit, valamit amit keresek és nem találok. Talán ezen az éjszakán. Ha nem megyek, hát lekések róla, és örökre elveszik, szétolvad az első napsugarakban.
Szórakozóhelyre készültem; szórakozóhelyre öltöztem. Mégis kitérővel megyek, gyalog, hátsó utcákon, sötét utcákon. Utcákon, amiket elkerülnek, amelyek házaiban békésen alszanak és nem zavarja őket részegek ricsaja. Ahol bárkit megkéselhetnének, erőszakolhatnának, szemtanúk nélkül, s mire az első korán ébredő vérbe fagyva találná, már késő lenne.
Szeretném, ha valaki rám támadna. Szeretném, ha kitölthetném a felgyülemlett gyűlöletet, a mellkasomat csordultig töltő feszültséget. Ütni akarok, marni, rúgni, hiszen nem a vér vonz jelenleg. Jóllaktam.
Sértetlenül érek a sétányra, amit megtölt az élet, szórakozni vágyó fiatalok csapatai elszórtan; kocsmából kocsmába, tüdőzik a füstöt és visszafújják a hűs éjszakai levegőbe, szagfelhő száll körülöttük.
Megállok. Ez a pillanat, ami az estém előre megírt kimeneteléhez vezet, a pillanat, amikor valami elmozdul a levegőben, egy rezzenés és;
És megtörténik, lendületből ütközik nekem a test. Test a testnek, széles vállat, férfias illat. Felvont szemöldökkel fordítom teljes testem irányába, állam kissé megemelve nézek rá. Várom az elvárt magyarázkodást, ami egyből követi a karambolt, a bemutatkozás már újdonság. Újdonság, ami újdonságot rejt, új lehetőség, ezüst tálcán.
Vincent Cellier.
- Freya Vinter – biccentek, hiszen szemet szemért, nevét nevemért. Nem mozdulok, mikor közeledik, meg sem rezzenek, várom, mit tesz, mi a következő lépés, miféle kártyát tesz elém, melyik bábuval lép. Mélyen beszívom illatát, lehunyom a szemem egy futó pillanat erejéig, mosoly siklik ajkamra az invitálás hallatán.
- Legyen – szakítom el tekintetemet az idegen vámpírról, keresem az ajtót, amin megakadhat tekintetem. Egy, kettő… Ha nem gondolja máshogy, hát én indulok el a nekem tetsző klub irányába, átnézek a mellettünk elhaladókon s belépek az édes vízipipa illattól nehéz térbe. Vannak, nem is sokan, nem is kevesen, földön, párnákon ülnek körbe egy nagy pipát, a pultnál várakoznak, sarokban flörtölnek… élnek, vibrálnak, pulzálnak.
- Sör – felelek a még meg sem született kérdésre a pulthoz érve, dőlve, támaszkodva, visszafordulva Vincent irányába. A bor undorító, a vodka túl gyors, a whiskey klisé. A koktélkínálatra nem vágyok. A sörrel nőttem fel.
Vincentet fürkészem, várjuk az italt, felmérem, centiről centire és meg sem próbálom kisakkozni, kivel van dolgom. Hiszen hamarosan megtudom. Megosztja. Valóság lesz-e vagy mese? Hallva ítélem majd meg.
378 ; >>>
CREDIT
Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Klubokkal szegélyezett sétány   Vas. Nov. 12, 2017 5:10 pm


Freya Vinter & Vincent Cellier
+16
Eljött egy újabb éjszaka. A szobámat a horizonton figyelő, bágyadt, vörös nap utolsó sugara világította meg. A szobám szinte üresnek tűnt, pedig éjjeliszekrények, ruhásszekrények és a baldachinos ágy kitöltötték a teret, amit ki kellett tölteniük, hogy fizikailag ne legyen üres a helyiség, de mégis üresnek éreztem.
Furcsa álmok kínoztak, megint Velencében voltam Nicolettával. Éppen a szobámban lévő fakádban voltunk és szeretkeztünk, majd hirtelen átharaptam a torkát és szárazra csapoltam. A halálhörgését hallottam, mikor felriadtam.
Kissé álmosan, fáradtan, ültem fel, miközben a takaró lassan csúszott le csupasz testemről. Felkeltem az ágyból, majd elmentem zuhanyozni. A hideg víz hatására fel is ébredtem, de nem mondtam volna magam kipihentnek. Megtörölköztem és a törölközőt a derekamra tekertem, s a mosdókagylóhoz, és tükörhöz léptem. Borostás voltam és a hajam össze-vissza állt, tehát borotvát és fésűt vettem elő.
Amikor borotválkoztam a kezem megcsúszott és a borotvakéssel rendesen megvágtam az arcom, mire felmordultam.
– Cazzo! (Faszom!) – mondom eredeti anyanyelvemen, majd hozzáteszem az új anyanyelvemen, melyet úgy beszélek, mintha tényleg az lenne. –  Kurva borotva.
Mire befejeztem a szitkozódást a seb össze is forrt, majd nyomtalanul eltűnt. Befejeztem a borotválkozást, megfésülködtem, fogat mostam, majd felöltöztem.
Egy elegáns fehér inget vettem fel, fekete farmert, és egy fekete cipőt. Ahogy a tükör elé álltam megállapítottam, hogy jól nézek ki.
A zsebemből előhúztam egy cigit, meggyújtottam, majd elindultam a városba. A város autóval nagyjából öt percre volt.
A fekete sportkocsimat egy parkolóban helyeztem le, majd elindultam sétálni.
Hamarosan egy utcába értem, melyben szinte végig csak klubok, kocsmák és egyéb szórakozóhelyek voltak.
Ahogy az utcán sétáltam végig, elgondolkoztam. Átgondoltam az elmúlt évszázadokat, de főként azon törtem fejem, hogy ennyi év után miért álmodtam újra Nicolettával.
Egy kicsit elbambultam és vagy én mentem neki egy nőnek, vagy egymásba sétáltunk, csak annyit tudtam biztosra, hogy egy nő ütközött a mellkasomnak.
– Ne haragudj, az én hibám – szabadkozok, hisz tényleg magamat tartottam hibásnak. – Vincent Cellier vagyok. – mutatkozok be, ha már nekimentem.
Végigmértem a nőt, aki mondhatni igéző szépség volt. Gondoltam belekukkantok a fejébe. Amit ott láttam meglepett.
Láttam egy nem túl régi táplálkozását, a karmazsinvörös szemeket. Tudtam, hogy az én fajtám, tehát közel hajoltam hozzá és a fülébe súgtam:
Nem hittem volna, hogy egy fajtárssal találkozok, gyere, meghívlak egy italra – mondom egész közvetlenül. Szeretek rögtön a tárgyra térni.


370 ●
●●

Vendég

Vendég

Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Klubokkal szegélyezett sétány   Szomb. Okt. 14, 2017 5:22 pm

***

avatar
Méregkeverő
₰ Reagok száma :
562

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://poisonfrpg.hungarianforum.com
TémanyitásTárgy: Re: Klubokkal szegélyezett sétány   

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down
 

Klubokkal szegélyezett sétány

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: New Orleans :: Belváros-
^
ˇ